nerden başlasam :))) hakkaten ne gerekli cnm liste için hemen sölim
hoşbuldum iyim teşk sen nslsn??
adet bitiminde yapılıyor canım döktüm bi kovaya oturdum işte kıss:))))kuzum bunu yapmaya adetin 3günümü başlıyoduk bide neye döktüydün o şeyi nasıl oturdun kız 2o dakka dötün acımadımı üstünde otururkeen bendemi yapsam naapsam bu ay
inşallah nazoşum Allaha emanetiz artıkbebek kendine yer açıyor olacak okadarcık ağrı kalbini ferah tut senin beklemediğin anda geldi demekki rabbim in bi bildiği var bişeycik olmaz
benimkide anca 1 tatlı kaşığı içer onu yese bile yeter pek sevmezde tatlıyı
olabilir canım yoğun bi akıntıydı temizledi içimi sanki...nasıl bi akıntı tatlım iltihap gibimiydi
listemizdeki gibi benbğim. meslea yaşın kaç yıllık evli olduğun iş hatunu olduğıunu biliyoruz. ne zamandır bebk çalşmaları yapıyorsunuz v e sorun nedir.nerden başlasam :))) hakkaten ne gerekli cnm liste için hemen sölim
hoşbuldum iyim teşk sen nslsn??
iyiyim canım
kaç yaşındasın
kaç yıllık evlisin
nekadardır bebiş istiyosun
kaynananı seviyomusun
çalışıyomusun
başka soru aklıma gelmedi
Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...***
41ZEYNEP: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
MOOD: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharından sonra hamile kaldı...***
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...***
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...***
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...***
SARA_28: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.***
PINARGRKN: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyordu, süt buharından sonra hamile kaldı...***
PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...***
SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...***
KARANFİLCE: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...***
HATİCEEE: 23 yaşında, 6 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında bir düşük olayı var, yumurtluyamıyordu, şu an hamileeee...***
KARACAL:33 yaşında,8 yıllık evli, 7 yaşında bir tosbası var, cillop gibi tiroid hastası, 4 aydır çalışmalar yapıyorlar, doğadan otlar çöpler yemeye başladı...***
MYHOS: 25 yaşında, 14 aylık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...***
AYGÜN2008: 37 yaşında, ...yıllık evli, 1 adet 14 yaşında aslan gibi oğlu var, 2011 ekim de 2. bebek için çalışmalara başladı...***
HURR: 32 yaşında, 12 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bırakalı 6 ay olmasına rağmen tık yok, nedeni belirsiz...***
EMOSDERİN: 26 yaşında, 1 yıllık evli, evlen evleneli korunmuyor, çocuğu olmadığı için ağır baskı altında, bebek olmaması için bir sorunu yok...
NİKOLAY: 26 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, şimdilik 3 aylık hamile.***
BERNARDO: 27 yaşında, 3 yıllık evli ama 1 buçuk yıllık sayılır, psikolojik danışman, psikolojimizi düzeltmeye gelmiş bir kahraman, evlendiğinden beri bebek istiyor, 2010 aralıkta bir düşük olayı var, bebek olmaması için hiç bir neden gözükmüyor...
BENGİSU: 24 yaşında, haziran 2011 de evlendi, henüz taze gelin ve ev hatunu, eşiyle 8 ayda hızla evlendiler, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlar ama tık yok, pkolu...
KSEL: 31 yaşında, 3,5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 mayıs tan bu yana çalışmalar yapıyor, yumurutlayabiliyor fakat yollar engelli süpermenlerin sayısı ve hızı yetersizdi, topiğimiz ona uğurlu gelmiş olmalı ki katılır katılmaz doğal yolla gebe kaldı...***
BUYURUN BAT LİSTEMİZ
ERENAYEFE: 30 OCAK kırmızıııı
NAZEMİR: 31 OCAK kırmızııııı
BELİNAYSU: 31 OCAK kırmızı
BENGİSU: 05 ŞUBAT
KSEL: 10 ŞUBAT
tabii yapcam tatlım inşallah neden olmasın neyim eksükolabilir canım yoğun bi akıntıydı temizledi içimi sanki...
sendemi yapcen yoksam?
nazo gördün mü hamiş karıları yaaaaaaaaaaa nerdeyse yarısı hamile listeninduman bak listemize
ok cnm... başakkk tamam hadi benide ekle o zaman:) 26 yaşındayım ,ortalama 1.5 yıllık evliyim bunun 6 ayında vajinusmusla uğraştım gerçi 1 yıllık evli diyelim :)) sonra vajiden kurtuldum 2.ay hamile kaldım, 8 ayda 3 bebeğimi kaybettim.... kaynanamı severim oda beni sever suan bizde misafirler hatta çizum çizum diye dolanıyo ortalarda:) bilinen en önemli sorunlarım kan pıhtılaşması ve 3-5 yıl içinde menopoza girecek olmam...iyiyim canım
kaç yaşındasın
kaç yıllık evlisin
nekadardır bebiş istiyosun
kaynananı seviyomusun
çalışıyomusun
başka soru aklıma gelmedi
cnmm baya uzun anlattım galibalistemizdeki gibi benbğim. meslea yaşın kaç yıllık evli olduğun iş hatunu olduğıunu biliyoruz. ne zamandır bebk çalşmaları yapıyorsunuz v e sorun nedir.
eklemek istediğin başka bişi varsa ekleyebilirsin.
listemizi şereflendirisen sevinirizzz
tabii maalesef olmazsa olmazlarımız kaynanalarımızkaynanayı katmazsak olmaz
menoponaz mı gircen nedenok cnm... başakkk tamam hadi benide ekle o zaman:) 26 yaşındayım ,ortalama 1.5 yıllık evliyim bunun 6 ayında vajinusmusla uğraştım gerçi 1 yıllık evli diyelim :)) sonra vajiden kurtuldum 2.ay hamile kaldım, 8 ayda 3 bebeğimi kaybettim.... kaynanamı severim oda beni sever suan bizde misafirler hatta çizum çizum diye dolanıyo ortalarda:) bilinen en önemli sorunlarım kan pıhtılaşması ve 3-5 yıl içinde menopoza girecek olmam...
cnmm baya uzun anlattım galibalistede bu kadar yer yokki sen kafana göre al işte beğendiklerini ok
duman bak listemize
tabii yapcam tatlım inşallah neden olmasın neyim eksük
nazo gördün mü hamiş karıları yaaaaaaaaaaa nerdeyse yarısı hamile listenin
ok cnm... başakkk tamam hadi benide ekle o zaman:) 26 yaşındayım ,ortalama 1.5 yıllık evliyim bunun 6 ayında vajinusmusla uğraştım gerçi 1 yıllık evli diyelim :)) sonra vajiden kurtuldum 2.ay hamile kaldım, 8 ayda 3 bebeğimi kaybettim.... kaynanamı severim oda beni sever suan bizde misafirler hatta çizum çizum diye dolanıyo ortalarda:) bilinen en önemli sorunlarım kan pıhtılaşması ve 3-5 yıl içinde menopoza girecek olmam...
cnmm baya uzun anlattım galibalistede bu kadar yer yokki sen kafana göre al işte beğendiklerini ok
oyy canım valla yumurtalık rezervim çok azmış 1 in üstünde olması gereken değer bende 0.40 benim durumumda olan biçok kız hamile kalamıyo benim de şansım hamile kalıyorum ama sağlıklı olmuyomenoponaz mı gircen neden
tabii maalesef olmazsa olmazlarımız kaynanalarımız
senin kaynanan yok ya o yüzden bu kadar rahatsn
bende yapacam ama maydonoz ve suyla sütten korkuyorum ben mantarımı hortlatmasın
ne güzel listenin hepsi hamile olur inşallah
oo sende bendensin bende 7 yıl çektim o vajinusmustan
tabii yapcam tatlım inşallah neden olmasın neyim eksük
hayır başak olmadııııııı,,3 aylık bebek göremedim ben hiç 3 ayrı düşük yaptım canım en büyüğü 9 haftalıktı...Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...***
41ZEYNEP: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
MOOD: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharından sonra hamile kaldı...***
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...***
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...***
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...***
SARA_28: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.***
PINARGRKN: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyordu, süt buharından sonra hamile kaldı...***
PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...***
SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...***
KARANFİLCE: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...***
HATİCEEE: 23 yaşında, 6 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında bir düşük olayı var, yumurtluyamıyordu, şu an hamileeee...***
KARACAL:33 yaşında,8 yıllık evli, 7 yaşında bir tosbası var, cillop gibi tiroid hastası, 4 aydır çalışmalar yapıyorlar, doğadan otlar çöpler yemeye başladı...***
MYHOS: 25 yaşında, 14 aylık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...***
AYGÜN2008: 37 yaşında, ...yıllık evli, 1 adet 14 yaşında aslan gibi oğlu var, 2011 ekim de 2. bebek için çalışmalara başladı...***
HURR: 32 yaşında, 12 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bırakalı 6 ay olmasına rağmen tık yok, nedeni belirsiz...***
EMOSDERİN: 26 yaşında, 1 yıllık evli, evlen evleneli korunmuyor, çocuğu olmadığı için ağır baskı altında, bebek olmaması için bir sorunu yok...
NİKOLAY: 26 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, şimdilik 3 aylık hamile.***
BERNARDO: 27 yaşında, 3 yıllık evli ama 1 buçuk yıllık sayılır, psikolojik danışman, psikolojimizi düzeltmeye gelmiş bir kahraman, evlendiğinden beri bebek istiyor, 2010 aralıkta bir düşük olayı var, bebek olmaması için hiç bir neden gözükmüyor...
BENGİSU: 24 yaşında, haziran 2011 de evlendi, henüz taze gelin ve ev hatunu, eşiyle 8 ayda hızla evlendiler, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlar ama tık yok, pkolu...
KSEL: 31 yaşında, 3,5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 mayıs tan bu yana çalışmalar yapıyor, yumurutlayabiliyor fakat yollar engelli süpermenlerin sayısı ve hızı yetersizdi, topiğimiz ona uğurlu gelmiş olmalı ki katılır katılmaz doğal yolla gebe kaldı...***
DUMAN85:26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, iş hatunu, 3 aylık hamileyken düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyor ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi var...
BUYURUN BAT LİSTEMİZ
ERENAYEFE: 30 OCAK kırmızıııı
NAZEMİR: 31 OCAK kırmızııııı
BELİNAYSU: 31 OCAK kırmızı
BENGİSU: 05 ŞUBAT
KSEL: 10 ŞUBAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?