Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nerden başlasam :))) hakkaten ne gerekli cnm liste için hemen sölim

hoşbuldum iyim teşk sen nslsn??

iyiyim canım
kaç yaşındasın
kaç yıllık evlisin
nekadardır bebiş istiyosun
kaynananı seviyomusun
çalışıyomusun
başka soru aklıma gelmedi

kuzum bunu yapmaya adetin 3günümü başlıyoduk bide neye döktüydün o şeyi nasıl oturdun kız 2o dakka dötün acımadımı üstünde otururkeen bendemi yapsam naapsam bu ay
adet bitiminde yapılıyor canım döktüm bi kovaya oturdum işte kıss:))))
yok acımadı valla :)
inşallah nazoşum Allaha emanetiz artık
nasıl bi akıntı tatlım iltihap gibimiydi
olabilir canım yoğun bi akıntıydı temizledi içimi sanki...
sendemi yapcen yoksam?

nerden başlasam :))) hakkaten ne gerekli cnm liste için hemen sölim

hoşbuldum iyim teşk sen nslsn??
listemizdeki gibi benbğim. meslea yaşın kaç yıllık evli olduğun iş hatunu olduğıunu biliyoruz. ne zamandır bebk çalşmaları yapıyorsunuz v e sorun nedir.
eklemek istediğin başka bişi varsa ekleyebilirsin.
listemizi şereflendirisen sevinirizzz

duman bak listemize

iyiyim canım
kaç yaşındasın
kaç yıllık evlisin
nekadardır bebiş istiyosun
kaynananı seviyomusun
çalışıyomusun
başka soru aklıma gelmedi
ok cnm... başakkk tamam hadi benide ekle o zaman:) 26 yaşındayım ,ortalama 1.5 yıllık evliyim bunun 6 ayında vajinusmusla uğraştım gerçi 1 yıllık evli diyelim :)) sonra vajiden kurtuldum 2.ay hamile kaldım, 8 ayda 3 bebeğimi kaybettim.... kaynanamı severim oda beni sever suan bizde misafirler hatta çizum çizum diye dolanıyo ortalarda:) bilinen en önemli sorunlarım kan pıhtılaşması ve 3-5 yıl içinde menopoza girecek olmam...

cnmm baya uzun anlattım galiba listede bu kadar yer yokki sen kafana göre al işte beğendiklerini ok

menoponaz mı gircen neden

tabii yapcam tatlım inşallah neden olmasın neyim eksük

bende yapacam ama maydonoz ve suyla sütten korkuyorum ben mantarımı hortlatmasın

nazo gördün mü hamiş karıları yaaaaaaaaaaa nerdeyse yarısı hamile listenin

ne güzel listenin hepsi hamile olur inşallah

oo sende bendensin bende 7 yıl çektim o vajinusmustan

menoponaz mı gircen neden
oyy canım valla yumurtalık rezervim çok azmış 1 in üstünde olması gereken değer bende 0.40 benim durumumda olan biçok kız hamile kalamıyo benim de şansım hamile kalıyorum ama sağlıklı olmuyo bu değere göre 3-5 yıl içinde menopoz yolu gözüküyomuş... yani 3 yılda 3 çocuk yapmam lazımmmmmm.... ben en az 3 çocuk istiyorum

bende yapacam ama maydonoz ve suyla sütten korkuyorum ben mantarımı hortlatmasın

ne güzel listenin hepsi hamile olur inşallah

oo sende bendensin bende 7 yıl çektim o vajinusmustan

ayyy ne saçma bişey o vajinusmus dimi,,,boş yere 6 ay beklemişim ve milletin zevkle yaptığı şey için 4000 tl para verdim senin daha uzunmuş ama neyse çok şükür kurtulduk

hayır başak olmadııııııı,,3 aylık bebek göremedim ben hiç 3 ayrı düşük yaptım canım en büyüğü 9 haftalıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…