Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy ne saçma bişey o vajinusmus dimi,,,boş yere 6 ay beklemişim ve milletin zevkle yaptığı şey için 4000 tl para verdim senin daha uzunmuş ama neyse çok şükür kurtulduk

ay evet ya şimdi boşuna çekmişim diyorum ama kabus gibiydi bizde bi tüp bebek parasını verdik boşuna ama yine kendim yendim sonunda

oo sende bendensin bende 7 yıl çektim o vajinusmustan
şimdi dil çıkarıyon dimi vajiyeeeeeeeeeeee
cnm ya Allah'tan umut kesilmez inşallah 3 tane olur ama önce 1 tane olsunda
keşke olsaydı iyi anlaşırdık eltimde iyicene çatlardı eminim
bence deeeeeeee
iyi gecelerr hatunlarr
slm tatlımmmm.

ben bi bebeğimi uyutup gelicem kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yap canım yap tabii yakma kendini ama hadi seninde veslen olsun inşallahhhh
inşallah tatlım hayırlısı bakal

ay evet ya şimdi boşuna çekmişim diyorum ama kabus gibiydi bizde bi tüp bebek parasını verdik boşuna ama yine kendim yendim sonunda

maşallah diyorum o zaman ben kendi başıma yenebileceğimi hiç düşünmüyorum çok uzaktı benim için normal bi ilişki...

ayyy ne saçma bişey o vajinusmus dimi,,,boş yere 6 ay beklemişim ve milletin zevkle yaptığı şey için 4000 tl para verdim senin daha uzunmuş ama neyse çok şükür kurtulduk

benim kafam kaRIştı yaa o 4000i neden verdinkii vajinusmus neydi yaa duymuştum orayla alakalı ama tam olarak ne olduğunu bilemiycem beni aydınlatıverin kızlar inşallah bende olmas öle bişiii ay tırstım bak halvetmi yapamıyon vajinusmus olunca :18:

nazoş senin 7 yıl vajinismus çektiğini bilmiyodumm
uzun sürmüş atlatman ama atlatmışsın neysekii zor oldumu peki?

sende uyuma bu arada

canım benim vajinusmus beynin cinsel ilişkiye izin vermemsi olayı ilişki anında sanki orda bi duvar çıkıyo ortaya ve içeri hiç bişi giremiyooo dr tedavisiyle atlatabildim ben dr a da 4000 tl verdik işte....

leen baaşaak listeyi düzeltsenee benim 8şubat itibariyle kırmızılar geldi yeni batım 8 mart canım düzeltiver sana zahmet kselide düzelt kız hamiş yaz satınada

leen baaşaak listeyi düzeltsenee benim 8şubat itibariyle kırmızılar geldi yeni batım 8 mart canım düzeltiver sana zahmet kselide düzelt kız hamiş yaz satınada

evet başak listeyi güncelle lütfen bak sende iş kadını yazıyo hani sen evdeydinn hııı ...

canım benim vajinusmus beynin cinsel ilişkiye izin vermemsi olayı ilişki anında sanki orda bi duvar çıkıyo ortaya ve içeri hiç bişi giremiyooo dr tedavisiyle atlatabildim ben dr a da 4000 tl verdik işte....

hee anladıım Allaha şükür öle bişii olmadı ben 8-9 aylık falan evliyim allaha şükür hiç kendimi korkutup falanda zorlanmadım

hee anladıım Allaha şükür öle bişii olmadı ben 8-9 aylık falan evliyim allaha şükür hiç kendimi korkutup falanda zorlanmadım
kız bu öyle kendini korkutmak filan diil tamamen bilinçsizce yapılan bi hastalık:)8 ayda herşey yolundaysa bişi olmaz sana artık

evet başak listeyi güncelle lütfen bak sende iş kadını yazıyo hani sen evdeydinn hııı ...

yok yaa ne evi çalışıyo cadı karı milletide işten çıkarmaya teşvik ediyo bide evinizde oturun koca parası yiyin diyeee gündüz 3te gidiyo 7de falan geliyodu sanırım ama rahat yaani işi

o bana 7 sene çektirdi şimdi bende dil çıkarıyom

maşallah diyorum o zaman ben kendi başıma yenebileceğimi hiç düşünmüyorum çok uzaktı benim için normal bi ilişki...

benim içinde çok uzaktı zaten yoksa koca 7 yılım heba olmazdı ama dr lada çözemedim ben bide üstüne okadar para verdim
1 kez oldu sonra yine 2 ay bişey olmadı ve ben egzersizlerle yavaş yavaş yendim ve bir kaç ay yine zorla oluyordu

kız senin vajinusmusmu kalmış o hiç ilişkiye girememek demek korkma bişey olmaz hem dumanda güzel anlatmış

nazoş senin 7 yıl vajinismus çektiğini bilmiyodumm
uzun sürmüş atlatman ama atlatmışsın neysekii zor oldumu peki?

yani çok zor oldu atlatalı 7 yıl oldu ama birkaç sene yine ben isteksizsem hiç bişey olmuyodu şurda 3..4 senedir atlatmış sayılırım tamamen

kız bu öyle kendini korkutmak filan diil tamamen bilinçsizce yapılan bi hastalık:)8 ayda herşey yolundaysa bişi olmaz sana artık

ay iyi bari çok şükür bide o çıkmasın başımıza pko yeterince dert oldu başıma yumurtalarım tembelmiş yaa yinede ümitle çalışıyoz bakalım Allah daha kötü şeyler vermesinde ben bi bıcı olupta geliim bari kızlar kalkıpta bi bilgisayar başından giremedim bi yaa kaçmayın bi yere gelcem ben

yok yaa ne evi çalışıyo cadı karı milletide işten çıkarmaya teşvik ediyo bide evinizde oturun koca parası yiyin diyeee gündüz 3te gidiyo 7de falan geliyodu sanırım ama rahat yaani işi
aaaaaa valla şoktayımmmm resmen kandırdı beniiii bende özeniyodum ne güzel çalışıyomuş bırakmış evine adamış kendini diyeee

valla çok zor olmuş senin için cnm ben 6 ayda çok zor günler geçirdim dr a utanarak gittim resmen seni düşünemiyorum,,,, ve suan da bile bazen zorlandığım oluyo benimde sanırım tamamen geçmedi çok ilginç bi psikoloji...

hadi canım tertemis olda gel:) ben de çıkarım iyi geceleeerrr şimdiden sana :)

evet ama insan yenince bunun içinmi bukadar sene çekmişim diyosun ama çekerkende kesinlikle yapamam gibi geliyor aman geçti gitti

haydi iyi geceleeeer kızlaaar görüşmek üzere kendinize çoook iyi bakın..... başakkkk ayrıca sana küstüm kandırdın benii

haydi iyi geceleeeer kızlaaar görüşmek üzere kendinize çoook iyi bakın..... başakkkk ayrıca sana küstüm kandırdın benii

bence başak önce halvete girecek sonra uyutacak kocasını sonrada gelir buraya geç saatlere kadar oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…