aynen çok şükür o dertten kurtulduk başka şeyler yaşamayız umarım.... iyi geceler cnmevet ama insan yenince bunun içinmi bukadar sene çekmişim diyosun ama çekerkende kesinlikle yapamam gibi geliyor aman geçti gitti
aynen çok şükür o dertten kurtulduk başka şeyler yaşamayız umarım.... iyi geceler cnm
sabah erken kalkma derdi yok nasıl olsa 3 te gidiyomuş işe ohhh otursun tabibence başak önce halvete girecek sonra uyutacak kocasını sonrada gelir buraya geç saatlere kadar oturur
ayyy nerdeyse hergün bebek görüyorum rüyamda canım valla billa yaa bugünde görürüm inş.:) byeeeeeiyi geceler tatlı rüyalar rüyanda sahip olacağın bebişlerini gör
sabah erken kalkma derdi yok nasıl olsa 3 te gidiyomuş işe ohhh otursun tabi
kız 1 buçuk seneye 3 düşüğü nasıl sığdırdın maaşallah becerikli karı.hayır başak olmadııııııı,,3 aylık bebek göremedim ben hiç 3 ayrı düşük yaptım canım en büyüğü 9 haftalıktı...
okiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şeker pembemleen baaşaak listeyi düzeltsenee benim 8şubat itibariyle kırmızılar geldi yeni batım 8 mart canım düzeltiver sana zahmet kselide düzelt kız hamiş yaz satınada
sağol bebekim aklında tutmşsun giriş çıkış saatlerimiyok yaa ne evi çalışıyo cadı karı milletide işten çıkarmaya teşvik ediyo bide evinizde oturun koca parası yiyin diyeeegündüz 3te gidiyo 7de falan geliyodu sanırım ama rahat yaani işi
ayol benm hatunlarımında hepsi alıngan anacım. naptım kız sana şimdikhaydi iyi geceleeeer kızlaaar görüşmek üzere kendinize çoook iyi bakın..... başakkkk ayrıca sana küstüm kandırdın benii
sabah erken kalkma derdi yok nasıl olsa 3 te gidiyomuş işe ohhh otursun tabi
bu ne karılar hemen ardımdam çkeiştirmeye başlamışınız beni.bence başak önce halvete girecek sonra uyutacak kocasını sonrada gelir buraya geç saatlere kadar oturur
kız 1 buçuk seneye 3 düşüğü nasıl sığdırdın maaşallah becerikli karı.
nazo aynı senin gibi bi kaç işi birden yapmayı seviyo bence
okiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şeker pembem
sağol bebekim aklında tutmşsun giriş çıkış saatlerimi
ayol benm hatunlarımında hepsi alıngan anacım. naptım kız sana şimdik
bu ne karılar hemen ardımdam çkeiştirmeye başlamışınız beni.
kulaklarım çınladı uyku fela tutmadı çınlamaktan zati geldim hemen.
ayrıca halvetin sırası diil şimdik daha 3 gün önce oldu bu bize 2 hafta yetiyo
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
basakss+,
caadi
başak senin dedikodunu yapınca kulakların çınladı heralde hemencecik geldin
cadıcım hoşgeldin nasılsın bebeklerin nasıl
NAZOM NE BİLİYİM BİZ DE ÖÖLE Bİ GAYRET YOKöyle bebek nasıl olacak kız biz en az haftada 2 kez halvet ediyoz
hosbuldum canim iyim saol bebislerde iyi dun biraz korkutular beni ama bugun iyiz ..... sen nasilsin .........
haşgeldin cnm topikimizeeeee.hosbuldum canim iyim saol bebislerde iyi dun biraz korkutular beni ama bugun iyiz ..... sen nasilsin .........
kızzzz kocişin sana hediye almadımı yoksaaaammmmmmm hamiş olma hediyesiiiiiselam kızlar nasılsnız. biz eve yeni geldik arkadaşın doğum günü vardı oraya gittik.sizi özledim :))
NAZOM NE BİLİYİM BİZ DE ÖÖLE Bİ GAYRET YOKolursa olur olmazsa kadere modundayız anlamadım gitti.
a
sanırım şundan kaynaklanıyor nazcım biz henüz tam olarak bebğe odaklanmş değiliz o yüzden ne dert ediyoruz ne de pek bi çaba gösteriyoruz.
biz şu an evimize çıkma derdindeyiz
evet okudum aman kötü bişey olmamışya önemli olan o inşallah ALLAH ın izniyle kavuşursun bebeklerine hayırlısıyla sağlıkla
sağol bende iyiyimböyle bi o topikte bi bu topikte geziyorum
haşgeldin cnm topikimizeeeee.
sen ikiz annesi olcaktın dimiiiiiii:130:
birini bana verir misin:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kızzzz kocişin sana hediye almadımı yoksaaaammmmmmm hamiş olma hediyesiiiii
selam kızlar nasılsnız. biz eve yeni geldik arkadaşın doğum günü vardı oraya gittik.sizi özledim :))
hadi canım tertemis olda gel:) ben de çıkarım iyi geceleeerrr şimdiden sana :)
birini bana verir misin:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
AMIN insalla canim tum bekleyen arkadaslar salikla kucaklarina alir bebislerini ........ diyer arkadaslarada ALLAH en kisa zamanda nasip eder .....iyi yapiyorsun gezmekle bende diyer topiye baktim kimse yok size bi bakim dedim ... iyi olmana sevindim .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?