Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir,
basakss+,
caadi

başak senin dedikodunu yapınca kulakların çınladı heralde hemencecik geldin
cadıcım hoşgeldin nasılsın bebeklerin nasıl

hayır başak olmadııııııı,,3 aylık bebek göremedim ben hiç 3 ayrı düşük yaptım canım en büyüğü 9 haftalıktı...
kız 1 buçuk seneye 3 düşüğü nasıl sığdırdın maaşallah becerikli karı.
nazo aynı senin gibi bi kaç işi birden yapmayı seviyo bence
leen baaşaak listeyi düzeltsenee benim 8şubat itibariyle kırmızılar geldi yeni batım 8 mart canım düzeltiver sana zahmet kselide düzelt kız hamiş yaz satınada
okiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şeker pembem
yok yaa ne evi çalışıyo cadı karı milletide işten çıkarmaya teşvik ediyo bide evinizde oturun koca parası yiyin diyeee gündüz 3te gidiyo 7de falan geliyodu sanırım ama rahat yaani işi
sağol bebekim aklında tutmşsun giriş çıkış saatlerimi
haydi iyi geceleeeer kızlaaar görüşmek üzere kendinize çoook iyi bakın..... başakkkk ayrıca sana küstüm kandırdın benii
ayol benm hatunlarımında hepsi alıngan anacım. naptım kız sana şimdik
sabah erken kalkma derdi yok nasıl olsa 3 te gidiyomuş işe ohhh otursun tabi

bence başak önce halvete girecek sonra uyutacak kocasını sonrada gelir buraya geç saatlere kadar oturur
bu ne karılar hemen ardımdam çkeiştirmeye başlamışınız beni.
kulaklarım çınladı uyku fela tutmadı çınlamaktan zati geldim hemen.

ayrıca halvetin sırası diil şimdik daha 3 gün önce oldu bu bize 2 hafta yetiyo

öyle bebek nasıl olacak kız biz en az haftada 2 kez halvet ediyoz

hosbuldum canim iyim saol bebislerde iyi dun biraz korkutular beni ama bugun iyiz ..... sen nasilsin .........

selam kızlar nasılsnız. biz eve yeni geldik arkadaşın doğum günü vardı oraya gittik.sizi özledim :))

öyle bebek nasıl olacak kız biz en az haftada 2 kez halvet ediyoz
NAZOM NE BİLİYİM BİZ DE ÖÖLE Bİ GAYRET YOK olursa olur olmazsa kadere modundayız anlamadım gitti.
a

sanırım şundan kaynaklanıyor nazcım biz henüz tam olarak bebğe odaklanmş değiliz o yüzden ne dert ediyoruz ne de pek bi çaba gösteriyoruz.

biz şu an evimize çıkma derdindeyiz

hosbuldum canim iyim saol bebislerde iyi dun biraz korkutular beni ama bugun iyiz ..... sen nasilsin .........

evet okudum aman kötü bişey olmamışya önemli olan o inşallah ALLAH ın izniyle kavuşursun bebeklerine hayırlısıyla sağlıkla
sağol bende iyiyim böyle bi o topikte bi bu topikte geziyorum

haşgeldin cnm topikimizeeeee.
sen ikiz annesi olcaktın dimiiiiiii:130:

birini bana verir misin:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
selam kızlar nasılsnız. biz eve yeni geldik arkadaşın doğum günü vardı oraya gittik.sizi özledim :))
kızzzz kocişin sana hediye almadımı yoksaaaammmmmmm hamiş olma hediyesiiiii

kız bizimde bebek için değil bebek için oldumu gün aşırı oluyor ama artık uğraşmıyom ne zaman olursa ama okadarda uzun süre geçmez yani hem süpermenlerin kalitesi düşüyormuş uzun süre içerde kalınca

evet okudum aman kötü bişey olmamışya önemli olan o inşallah ALLAH ın izniyle kavuşursun bebeklerine hayırlısıyla sağlıkla
sağol bende iyiyim böyle bi o topikte bi bu topikte geziyorum

AMIN insalla canim tum bekleyen arkadaslar salikla kucaklarina alir bebislerini ........ diyer arkadaslarada ALLAH en kisa zamanda nasip eder .....iyi yapiyorsun gezmekle bende diyer topiye baktim kimse yok size bi bakim dedim ... iyi olmana sevindim .......

buldun ikiz annesini hemen tekini iste sende çalış yap ikizi birini bana ver

a.s canım hoşgeldin bizde seni özledik gözümüz aradı nerde kaldı diye insan hemen alışıyor demi

hadi canım tertemis olda gel:) ben de çıkarım iyi geceleeerrr şimdiden sana :)

evet canım kandırmış seni bizim cadı geldim bilem mis gibi olupta su nerdeyse kaynar haldeydi yaa sıcacık suda foşur foşur yıkandım ooh mis gibiyim saçlarımıda hallettimmi tamamdıır kaş bıyık kolay iyi geceler canım yine gel oh ne güzel iki şekildede çoğalıyoz kızlar aramaıza dumanda katıldı hadi hoşçakal yine geel

almadı çünkü sabahtan akşama kadar beraberdik kocişle. ben kocişin işyerindeydim onlara yardım ettim bugün.almasıda benim için çok önemli değil gerçi ben hediye ve kutlama olaylarına çok takılmam. bak sen yaaa bulmuş bi ikiz annesi nasıl istiyo hemen birini.

evet canim ALLAH nasip ederse ikiz annesi olucam .....hos buldum ....ALLaH sana en kisa zamanda nasip eder insalla

amin canım zamanımız gelince bizde alırız ALLAHIN izniyle kucağımıza
gel canım biz genelde akşamları toplanıyoruz gündüzde toplanıyoruz bazen ama akşamları daha aktif oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…