Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

buldun ikiz annesini hemen tekini iste sende çalış yap ikizi birini bana ver

a.s canım hoşgeldin bizde seni özledik gözümüz aradı nerde kaldı diye insan hemen alışıyor demi

valla bende sizi özlüyorum. bende size çok alıştım. arkadaşın doğum günü vardı onlara bi uğradık canım.

yaauv başakk kız bi zahmet kendin yap hem uğraşmıyon yapcem diye kafanı pcden kaldırmıyon kocanın suratına bakmıyon sonrada bebek olmuyo tabi milletten istiyon iki tane olsunda bana ver birini diyee kendin çalışıp yapsana canım aaa

ya ne bilim benm koca da biras üşengeç hava soğuk sabah erken kalkmak var ohooooooooooooo

haftada 1 belkiiiiiiiiiiiiiiii olurrrrrr
buldun ikiz annesini hemen tekini iste sende çalış yap ikizi birini bana ver
alştım valla ikiz annelerinden bebk istemeye
hemende kocanı koru
evet canim ALLAH nasip ederse ikiz annesi olucam .....hos buldum ....ALLaH sana en kisa zamanda nasip eder insalla
bak sara hatunun topikinden gelen hatunlar bööle oluyor hep ince ruhlu

insalla canim .... gelirim canim cok saol

saranın inceliği toğindekilere bulaşıyor demekki

hooş geldin taze anne nasılsın bakalım çıktımı kanatların havalandınmı mutluluktan çevrendekiler nasıl karşıladı pekii canım benim yaa cidden çok sevindim adına topiğimiz uğurlu geldi sana bu arada bişii yapmışıydın kız hamiş kalmak için belirtilerin falan varmıydı banada söyle yaa bende bebiş yapceem banane banane bende yapcaam tiyo istiyoom

süpermenler haa ay çok komik geldi birden bidaa bende onlara öle diyceem

ya canım ben hediyeye karşı değilim bana hediye alan sadece özel günde almasın her zaman alsın isterim ben. yani illaki bugün almasına gerek yok yani diyerek konuyu garip bi boyuta taşıdım galiba. sonuç bence kocam bana hemen hediye almalı :))))))

şimdi aklıma geldide neden biz hamile kaldığımızda hediye bekliyoruzki onlarda baba oluyor ozaman onlarda hak ediyor hediyeyi

saranın inceliği toğindekilere bulaşıyor demekki
acaba benden size ne bulaşıyo çok merak ettimv
hahh şöyle yaa benim yoluma gel tatlım bak burda bizz varız şu an kocan yok iyi geçin benmle

aslında bende ööle düşünüyorumda tatlım mesela diyorumki hediye sadece özel günlerle sınırlı kalmamalı diyorum fakat özel günlerde de bekliyorum yani:44:

bu arada ben bıcıdayken yazdıklarınıza baktımda başakcım oohaa didim resmen içiniz geçmiş canım sizin öyle tabi bebişin olmas biz kocişim her evde olduğunda yani iki güne bi halvet yapıyos olmadı 4 güne bi oda genelde yumurtlama zamanı olmadımmı oluyo tabiysii bizde bıcıya üşeniyoz ama naapalım bu arada bizimki yidirdiğim polenleri ballardanmıdır nedendir sabahları halvete kalkışıyo bizimki yaa bide nöbetten çıkmış oluyo haa nerden buluyo enerjiyi acabaa polenler işe yarıyo dimekki

bilemedim şimdi ne desem olmaz kem küm:44:

canımmmmm benimmmm hoşbuldummm. henüz kimseye söylemedik yarın akşam söyleyeceğiz ailelerimize. sadece iş arkadaşlarım biliyo. bişey yapmak konusuna gelince canım zaten bizim spermlerin durumunu biliyodun. keçiboynuzu içiyodu kociş, preseed jel kullandım, yumurtlama testi kullandım ve çizgi silik çıkmaya başladığı günden itibaren hergün halvet oldu ve hemen kalkmadım yattım yarım saat kadar. ben bu ay ne duyduysam yaptım anlayacağın canım.

senden bulaşsa bulaşsa cadılık, kıskançlık, çatlaklık bulaşır şekerim belli diilmi topikçe çatlağız dimekki senden bulaşmış

yedirmeye devam et ozaman çok bekletmez bebeğiniz sizi yakındır gelmesi demedi deme
hem sabahları hamile kalma açısından şans daha yüksekmiş devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…