buldun ikiz annesini hemen tekini iste sende çalışyap ikizi birini bana ver
a.s canım hoşgeldin bizde seni özledik gözümüz aradı nerde kaldı diye insan hemen alışıyor demi
haşgeldin cnm topikimizeeeee.
sen ikiz annesi olcaktın dimiiiiiii:130:
birini bana verir misin:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kızzzz kocişin sana hediye almadımı yoksaaaammmmmmm hamiş olma hediyesiiiii
amin canım zamanımız gelince bizde alırız ALLAHIN izniyle kucağımıza
gel canım biz genelde akşamları toplanıyoruz gündüzde toplanıyoruz bazen ama akşamları daha aktif oluyor
ya ne bilim benm koca da biras üşengeç hava soğuk sabah erken kalkmak var ohoooooooooooookız bizimde bebek için değil bebek için oldumu gün aşırı oluyor ama artık uğraşmıyom ne zaman olursa ama okadarda uzun süre geçmez yani hem süpermenlerin kalitesi düşüyormuş uzun süre içerde kalınca
alştım valla ikiz annelerinden bebk istemeyebuldun ikiz annesini hemen tekini iste sende çalışyap ikizi birini bana ver
almadı çünkü sabahtan akşama kadar beraberdik kocişle. ben kocişin işyerindeydim onlara yardım ettim bugün.almasıda benim için çok önemli değil gerçi ben hediye ve kutlama olaylarına çok takılmam. bak sen yaaa bulmuş bi ikiz annesi nasıl istiyo hemen birini.
bak sara hatunun topikinden gelen hatunlar bööle oluyor hep ince ruhluevet canim ALLAH nasip ederse ikiz annesi olucam .....hos buldum ....ALLaH sana en kisa zamanda nasip eder insalla
insalla canim .... gelirim canim cok saol
ya ne bilim benm koca da biras üşengeç hava soğuk sabah erken kalkmak var ohooooooooooooo
haftada 1 belkiiiiiiiiiiiiiiii olurrrrrr
alştım valla ikiz annelerinden bebk istemeye
hemende kocanı koru
bak sara hatunun topikinden gelen hatunlar bööle oluyor hep ince ruhlu
almadı çünkü sabahtan akşama kadar beraberdik kocişle. ben kocişin işyerindeydim onlara yardım ettim bugün.almasıda benim için çok önemli değil gerçi ben hediye ve kutlama olaylarına çok takılmam. bak sen yaaa bulmuş bi ikiz annesi nasıl istiyo hemen birini.
kız bizimde bebek için değil bebek için oldumu gün aşırı oluyor ama artık uğraşmıyom ne zaman olursa ama okadarda uzun süre geçmez yani hem süpermenlerin kalitesi düşüyormuş uzun süre içerde kalınca
kizlar ben cikiyorum size iyi geceler ...........
ya ne bilim benm koca da biras üşengeç hava soğuk sabah erken kalkmak var ohooooooooooooo
haftada 1 belkiiiiiiiiiiiiiiii olurrrrrr
alştım valla ikiz annelerinden bebk istemeye
hemende kocanı koru
bak sara hatunun topikinden gelen hatunlar bööle oluyor hep ince ruhlu
süpermenler haa ay çok komik geldi birden bidaa bende onlara öle diyceem
ya canım ben hediyeye karşı değilim bana hediye alan sadece özel günde almasın her zaman alsın isterim ben. yani illaki bugün almasına gerek yok yani diyerek konuyu garip bi boyuta taşıdım galiba. sonuç bence kocam bana hemen hediye almalı :))))))
acaba benden size ne bulaşıyo çok merak ettim
saranın inceliği toğindekilere bulaşıyor demekki
hahh şöyle yaa benim yoluma gel tatlım bak burda bizz varız şu an kocan yokya canım ben hediyeye karşı değilim bana hediye alan sadece özel günde almasın her zaman alsın isterim ben. yani illaki bugün almasına gerek yok yani diyerek konuyu garip bi boyuta taşıdım galiba. sonuç bence kocam bana hemen hediye almalı :))))))
evet daha usturuklukk den duydum bunu bende öyle söyliyeyim dedim
acaba benden size ne bulaşıyo çok merak ettimv
hahh şöyle yaa benim yoluma gel tatlım bak burda bizz varız şu an kocan yokiyi geçin benmle
aslında bende ööle düşünüyorumda tatlım mesela diyorumki hediye sadece özel günlerle sınırlı kalmamalı diyorum fakat özel günlerde de bekliyorum yani:44:
hooş geldin taze annenasılsın bakalım çıktımı kanatların havalandınmı mutluluktan çevrendekiler nasıl karşıladı pekii canım benim yaa cidden çok sevindim adına topiğimiz uğurlu geldi sana bu arada bişii yapmışıydın kız hamiş kalmak için belirtilerin falan varmıydı banada söyle yaa bende bebiş yapceem banane banane bende yapcaam tiyo istiyoom
acaba benden size ne bulaşıyo çok merak ettimv
hahh şöyle yaa benim yoluma gel tatlım bak burda bizz varız şu an kocan yokiyi geçin benmle
aslında bende ööle düşünüyorumda tatlım mesela diyorumki hediye sadece özel günlerle sınırlı kalmamalı diyorum fakat özel günlerde de bekliyorum yani:44:
bu arada ben bıcıdayken yazdıklarınıza baktımda başakcım oohaa didim resmen içiniz geçmiş canım sizin öyle tabi bebişin olmas biz kocişim her evde olduğunda yani iki güne bi halvet yapıyos olmadı 4 güne bi oda genelde yumurtlama zamanı olmadımmı oluyo tabiysii bizde bıcıya üşeniyoz ama naapalımbu arada bizimki yidirdiğim polenleri ballardanmıdır nedendir sabahları halvete kalkışıyo bizimki yaa bide nöbetten çıkmış oluyo haa nerden buluyo enerjiyi acabaa polenler işe yarıyo dimekki
kizlar ben cikiyorum size iyi geceler ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?