Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

özel günlerde daha büyük hediye almalı dimi canım.

aay hamişliğine kendim hamiş kalmış kadar okuduğumda okadar sevinki canım yaa anlatamaaam bak çok zor diyodun ileri hareketliliği yok diyodun umudunu yitirmiştin didim dimi sana umudu yitirmek yok diye işe yaramışki bu sefer spermler hekketen süpermen gibim olmuşlar bende kocişe yapmalıyım hemen kürden veya pekmezinden hergün illa içmesi gerekiyo dimi bunları günde 2 bardakmıydı kürü pekmezi ne kadar içilmeli acabaa bu arada preseed jel ne kız nasıl oluyoki oo :26: bu arada bu yumurtlama testine kaçıncı gün başlıyoduk yaa :26:

iyi geceler kızlar kendinize çok iyi bakın ben kaçıyorum benimki gelmek üzere hadi görüşürüz

saol canım. keçiboynuzunu ilk bir hafta sabah akşam sonrasında sadece akşam yatarken içti.prseed jel de spermlerin hızlı yol almasını sağlıyomuş başka bi topikten öğrenmiştim. valla ben birsürü yumurtlama testi aldım adetten hemen sonra başladım yapmaya hergün kontrol ettim ikinci çizgiyi görmeye başladıktan sonra hergün çalışma oldu.biraz zor geçti bu ay ama ilk defa böyle denedik

yanitatlım hediye içinddden geldiği zamanlarda almalı özeel gülerde daha özel olmalı benceeee

beencede öyle kocişimde sevmez öyle sevgililer günü zırvalığını falan ama doğum günümü atlamaz geçen yıl tek taş yüzük almıştı şaşırmıştım bayaa millet gittikten sonra vermişti pırlanta diildi tabi zaten istememde ne gerek var okadar para vermeye borç ödüyoz zati ama çok hoş ve zarif bi yüzüktü iki tane tektaşım olmuştu böylece heheh bana içinden geldiğinde hediyeve çiçek alıyo benimki genelde zevklide kerata yaa nerden biliyo zevkimi anlamadıım

merhaba arkadaşlar.3 senelik evliyim ve son 1 buçuk senedir bebek için uğraşıyorum.3.kez,bu ayda klomen tedavisi görüyorum.yanlız diğer aylardan farklı olarak bu ay inanaılmaz karın ağrısı ve gaz sancısı çekiyorum.daha önce ki aylarda da karın ağrısı yaşamıştım fakat bu ay gaz sancısı beni öldürecek.nefesim kesilir gibi oluyor.ayın 20. de adet olmuştum yani bugün itibari ile 21 gün geçti son adet tarihimin üzerinden.yani adet olmama daha ortalama 10 gün var fakat bu ay çok fazla ağrı çekiyorum.konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.teşekkür edeim şimdiden

iyide nasıl kime uygulanıyo bu jel kocişlermi kendine sürüyo yoksa senmi fıstığına sürüyon :26: biras utandım afedersin abaya biözel soru oldu işe yarıyosa bizde alalım diye sorduydum eczanedenmi aldın nettenmi getirttiniz bide :26: bu arada popiş havadamı yattıydın yarım saat zor oluyo ölede yaa çatlıyom ben 20-30 dk zor dayanıyom

canım benim sen kullanıyosun jeli. internetten gg dan aldım.google yaz preseed jel diye çıkıyo zaten canım. eczaneden de alabilirsin ama ben alamadım utandım kızzz. içide plastik şiringaya benzer bi alet var ona 3 ml çekim fıstığa sıkıyosun (içerisine) popiş havada yattım sağa yattım sola yattım bi amuda kalkmadığım kaldı canım :))

canım öncelikle hoşgeldin yumurta gelişirken ağrı olur birde çatlarken biraz daha fazla ağrı olur yumurtalıklarda ben resmen kıvranmıştım çatlatma iğnesini olduktan sonra seninde tam çatlama zamanı büyük olasılıkla ondan ağrıyodur

canım bende klomen kullanmaya başladım geçtiğimiz ay adetim 31.günde geldi dün oldum işte bende bu ay gene kullanmayı düşünüyorum neyse konumuza gelelim bu ay bende kabızlık oldu ve gene gaz sancısı yaşadım ama okadar aşırı diildi tabi seninkisi kadar neyse 10.gününde yani klomenin bitince doktora görünmüşmüydün doktor bakmışmıydı yumurtalarına bide günde kaç kez kullandın? ben 1 tane kullanmıştım kiminde yumurtaları aşırı büyütüyomuş ve patlatacak gibi oluyomuş yumurtalar bildiğim kadarıyla o yüzden biran önce bi doktora gören aşırı hasasasiyet vermiş olabilir ilaca heleki kasıklarda baya sancı varsa burdakiş arkadaşlarımızdan birinde olmuştu oda günde 2 kez kullanmış ve nerdeyse yumurtaları patlayacakmış duyunca bende tırsmıştım bayaa :18: neyseki bi sorun olmadı sanırım bende umarım sendede olmamıştır kullandıktan sonra görünmediysen mutlaka bi doktora görün canım gazla ilgisi varmıdır yumurtalaın bilemem ama kasıklarda bayaa sancı varsa tehlikeli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…