acaba benden size ne bulaşıyo çok merak ettimv
hahh şöyle yaa benim yoluma gel tatlım bak burda bizz varız şu an kocan yokiyi geçin benmle
aslında bende ööle düşünüyorumda tatlım mesela diyorumki hediye sadece özel günlerle sınırlı kalmamalı diyorum fakat özel günlerde de bekliyorum yani:44:
bilemedim şimdi ne desem olmaz kem küm:44:
evet çok haklı yorumsenden bulaşsa bulaşsa cadılık, kıskançlık, çatlaklık bulaşır şekerim belli diilmi topikçe çatlağız dimekki senden bulaşmış
yanitatlım hediye içinddden geldiği zamanlarda almalı özeel gülerde daha özel olmalı benceeeeözel günlerde daha büyük hediye almalı dimi canım.
evet çok haklı yorum
:13::13::13::13::13::13:
canımmmmm benimmmm hoşbuldummm. henüz kimseye söylemedik yarın akşam söyleyeceğiz ailelerimize. sadece iş arkadaşlarım biliyo. bişey yapmak konusuna gelince canım zaten bizim spermlerin durumunu biliyodun. keçiboynuzu içiyodu kociş, preseed jel kullandım, yumurtlama testi kullandım ve çizgi silik çıkmaya başladığı günden itibaren hergün halvet oldu ve hemen kalkmadım yattım yarım saat kadar. ben bu ay ne duyduysam yaptım anlayacağın canım.
evet haklısın seni tam olarak bozamadım maalesef. hala ağır başlı bi karısınbak senden bana kıskançlık ve cadılık bulaşmamış bana senin iyi tarafların bulaşmış hiç cadılığımı gördünmü
evet haklısın seni tam olarak bozamadım maalesef. hala ağır başlı bi karısın
aay hamişliğine kendim hamiş kalmış kadar okuduğumda okadar sevinki canım yaa anlatamaaambak çok zor diyodun ileri hareketliliği yok diyodun umudunu yitirmiştin didim dimi sana umudu yitirmek yok diye işe yaramışki bu sefer spermler hekketen süpermen gibim olmuşlar bende kocişe yapmalıyım hemen kürden veya pekmezinden hergün illa içmesi gerekiyo dimi bunları günde 2 bardakmıydı kürü pekmezi ne kadar içilmeli acabaa bu arada preseed jel ne kız nasıl oluyoki oo :26: bu arada bu yumurtlama testine kaçıncı gün başlıyoduk yaa :26:
evet sen benm sağ tarafımsınben senin iyi tarafınım bırak öyle kalayım bozma beni
iyi geceler kızlar kendinize çok iyi bakın ben kaçıyorum benimki gelmek üzere hadi görüşürüz
yanitatlım hediye içinddden geldiği zamanlarda almalı özeel gülerde daha özel olmalı benceeee
saol canım. keçiboynuzunu ilk bir hafta sabah akşam sonrasında sadece akşam yatarken içti.prseed jel de spermlerin hızlı yol almasını sağlıyomuş başka bi topikten öğrenmiştim. valla ben birsürü yumurtlama testi aldım adetten hemen sonra başladım yapmaya hergün kontrol ettim ikinci çizgiyi görmeye başladıktan sonra hergün çalışma oldu.biraz zor geçti bu ay ama ilk defa böyle denedik
iyide nasıl kime uygulanıyo bu jel kocişlermi kendine sürüyo yoksa senmi fıstığına sürüyon :26: biras utandım afedersin abaya biözel soru oldu işe yarıyosa bizde alalım diye sorduydum eczanedenmi aldın nettenmi getirttiniz bide :26: bu arada popiş havadamı yattıydın yarım saat zor oluyo ölede yaa çatlıyom ben 20-30 dk zor dayanıyom
merhaba arkadaşlar.3 senelik evliyim ve son 1 buçuk senedir bebek için uğraşıyorum.3.kez,bu ayda klomen tedavisi görüyorum.yanlız diğer aylardan farklı olarak bu ay inanaılmaz karın ağrısı ve gaz sancısı çekiyorum.daha önce ki aylarda da karın ağrısı yaşamıştım fakat bu ay gaz sancısı beni öldürecek.nefesim kesilir gibi oluyor.ayın 20. de adet olmuştum yani bugün itibari ile 21 gün geçti son adet tarihimin üzerinden.yani adet olmama daha ortalama 10 gün var fakat bu ay çok fazla ağrı çekiyorum.konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.teşekkür edeim şimdiden
merhaba arkadaşlar.3 senelik evliyim ve son 1 buçuk senedir bebek için uğraşıyorum.3.kez,bu ayda klomen tedavisi görüyorum.yanlız diğer aylardan farklı olarak bu ay inanaılmaz karın ağrısı ve gaz sancısı çekiyorum.daha önce ki aylarda da karın ağrısı yaşamıştım fakat bu ay gaz sancısı beni öldürecek.nefesim kesilir gibi oluyor.ayın 20. de adet olmuştum yani bugün itibari ile 21 gün geçti son adet tarihimin üzerinden.yani adet olmama daha ortalama 10 gün var fakat bu ay çok fazla ağrı çekiyorum.konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.teşekkür edeim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?