canım benim sen kullanıyosun jeli. internetten gg dan aldım.google yaz preseed jel diye çıkıyo zaten canım. eczaneden de alabilirsin ama ben alamadım utandım kızzz. içide plastik şiringaya benzer bi alet var ona 3 ml çekim fıstığa sıkıyosun (içerisine) popiş havada yattım sağa yattım sola yattım bi amuda kalkmadığım kaldı canım :))
ya ne bilim benm koca da biras üşengeç hava soğuk sabah erken kalkmak var ohooooooooooooo
haftada 1 belkiiiiiiiiiiiiiiii olurrrrrr
alştım valla ikiz annelerinden bebk istemeye
hemende kocanı koru
bak sara hatunun topikinden gelen hatunlar bööle oluyor hep ince ruhlu
saranın inceliği toğindekilere bulaşıyor demekki
günaydınnnnnnnnnnnn hatunlar nassınız hepinize mutlu günler olsunnn bugün inşallah:111:
günaydınnnnnnnnnnnn hatunlar nassınız hepinize mutlu günler olsunnn bugün inşallah:111:
Günaydın hanımlaaar aa daha uyuyonuzmu siz bakiim accık beni örnek alın ben daha uyumadım bileeesabahı zor ettim ama yaa zaman geçmek bilmedi topikdede kimseler yokdu sıkıldım vallaa mutfakla evşle falan uğraştım kahvaltıyı falan hazırladım sayılır gerisini kociş gelince yapılcak şeylerdi zati neyse çok şükür 1 saat kaldı kocişkomun gelmesine o gelsin mamamızı yiyip koyun koyuna öyle yatarıs ösledim kocişkomu yaa canım bitanem benim ooo :103: süslenip kocişimi bekliycem artıkın heheh bide kullanım dışı olmayaydım tam olurduu..
günaydıııııııııııııın fikrimin ince gülleri nasılsınız bakem
günaydın sultanım nasılsın
hepinize günaydın fıstıklarrr...gününüz aydın olsunn... nasılsnız bakalımm ?
günaydıııııııııııııın fikrimin ince gülleri nasılsınız bakem
hoş geldin canımgünaydın herkese iyi cumalar misler gibim olan benden hepinize mis kokulu öpücükleer
iyiyim saracım sen nassın nasıl gidiyo hayat
seninde cuman mübarek olsun canım nasılsın
günaydın seraycım ben iyiyim sen nasılsın
bende iyiyim canım hayat iyi gidiyo burada dün geceden beri kar yağıyo orada hava nasıl benimde dayımlar manisada biliyomusun eylülde manisadaydım
iyiyim kuzum hiç uyumadım kocişkomu bekliyorum güzeel bi kahvaltı hazırladım bitaneme yarım saate gelir oda mamamızı yer koyun koyuna uyuruz artıkın kocişimlee
bende iyiyim canım hayat iyi gidiyo burada dün geceden beri kar yağıyo orada hava nasıl benimde dayımlar manisada biliyomusun eylülde manisadaydım
hava burda çoooooooooooooook soğuk kar yok ama buz gibi gerçektenmi kıs eylülde manisadamısın çok sevindim görüşürüz güzelim dayımlar manisanın neresinde oturuyo merkezdemi
nie uyumuyon kısss..ohhh mis gibi ne güsel khavaltılarda yapılcak ohhh...biz her sabah tosta talim edioz walla...
idare eder saracımmm buarada cumanız mubarek olsun hepinizinnn...Allahım bütün dualarınızı kabul etsinn..
dayımlar merkezde oturuyolar bu eylülde değil kız geçen eylülde gelmiştim ama bu yaz izmire geldiğimde dayıma uğrarsam görüşürüz
iyiyim canım kızları bi topikde görünce senin topikdir diye bi topiğe daldıydım fena pot kırdım kovulmadan kaçtım hemensenin topiğinin adı neydi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?