Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hangi siteden aldın kız ne kadardı bissürü çıktı site yaa acaba hepsiburadada varmıdırki üyeliğim vardı orda nasılsa varsa ordan alabilirim ne kadar yattın öyle peki sonrada hemen halvetmi olması gerekiyo çok soru sordum haa jeli dediğine pişmen olmuşundur kesin kızma kuzum bak bende yapemde beraber büyütek

günaydınnnnnnnnnnnn hatunlar nassınız hepinize mutlu günler olsunnn bugün inşallah:111:

Günaydın hanımlaaar aa daha uyuyonuzmu siz bakiim accık beni örnek alın ben daha uyumadım bileee sabahı zor ettim ama yaa zaman geçmek bilmedi topikdede kimseler yokdu sıkıldım vallaa mutfakla evşle falan uğraştım kahvaltıyı falan hazırladım sayılır gerisini kociş gelince yapılcak şeylerdi zati neyse çok şükür 1 saat kaldı kocişkomun gelmesine o gelsin mamamızı yiyip koyun koyuna öyle yatarıs ösledim kocişkomu yaa canım bitanem benim ooo :103: süslenip kocişimi bekliycem artıkın heheh bide kullanım dışı olmayaydım tam olurduu..

ivit topiğimdeki hatunlar hep ince ruhlu ve sıcak kanlıdılar övünmek gibi olmasında

saranın inceliği toğindekilere bulaşıyor demekki

arkamdan ne güzel konuşmuşsunuz çok teşeküy edeyim kızlar

bu arada başakcım geçmişi okudumda kaynanasız olmaz kız benim kaynanamda telefonda aradığımda bile sesisni duyunca iyi oluyorum diyo

mesela bişeye ayy bu ne güzel desem çok beğendim desem bi kaç gün sonra alıp getiriyo bişey istediğimde eğer varsa hiç yok demez hatta fazlasını verir yaaaaaaaa

günaydınnnnnnnnnnnn hatunlar nassınız hepinize mutlu günler olsunnn bugün inşallah:111:

günaydıııııııııııııın fikrimin ince gülleri nasılsınız bakem

hepinize günaydın fıstıklarrr...gününüz aydın olsunn... nasılsnız bakalımm ?

hoş geldin canım günaydın herkese iyi cumalar misler gibim olan benden hepinize mis kokulu öpücükleer

seninde cuman mübarek olsun canım nasılsın

hepinize günaydın fıstıklarrr...gününüz aydın olsunn... nasılsnız bakalımm ?

günaydın seraycım ben iyiyim sen nasılsın

iyiyim saracım sen nassın nasıl gidiyo hayat

bende iyiyim canım hayat iyi gidiyo burada dün geceden beri kar yağıyo orada hava nasıl benimde dayımlar manisada biliyomusun eylülde manisadaydım

hava burda çoooooooooooooook soğuk kar yok ama buz gibi gerçektenmi kıs eylülde manisadamısın çok sevindim görüşürüz güzelim dayımlar manisanın neresinde oturuyo merkezdemi

iyiyim kuzum hiç uyumadım kocişkomu bekliyorum güzeel bi kahvaltı hazırladım bitaneme yarım saate gelir oda mamamızı yer koyun koyuna uyuruz artıkın kocişimlee

nie uyumuyon kısss..ohhh mis gibi ne güsel khavaltılarda yapılcak ohhh...biz her sabah tosta talim edioz walla...

idare eder saracımmm buarada cumanız mubarek olsun hepinizinnn...Allahım bütün dualarınızı kabul etsinn..

hava burda çoooooooooooooook soğuk kar yok ama buz gibi gerçektenmi kıs eylülde manisadamısın çok sevindim görüşürüz güzelim dayımlar manisanın neresinde oturuyo merkezdemi

dayımlar merkezde oturuyolar bu eylülde değil kız geçen eylülde gelmiştim ama bu yaz izmire geldiğimde dayıma uğrarsam görüşürüz

iyiyim canım kızları bi topikde görünce senin topikdir diye bi topiğe daldıydım fena pot kırdım kovulmadan kaçtım hemen senin topiğinin adı neydi bu arada

seninde cuman mübarek olsun canım seninde duaların kabul olsun

dayımlar merkezde oturuyolar bu eylülde değil kız geçen eylülde gelmiştim ama bu yaz izmire geldiğimde dayıma uğrarsam görüşürüz

anladım şekerim tmm ya geçen eylülde tüh tanışsaydık görüşürdük dimi ama olsun izmire gelirsende görüşürüz inşallah benim kızkardeşim izmirde bende yarın ona gidicem hamiş ya biraz temizlik yapıcam işte

iyiyim canım kızları bi topikde görünce senin topikdir diye bi topiğe daldıydım fena pot kırdım kovulmadan kaçtım hemen senin topiğinin adı neydi bu arada

hangi topiğe girdin kız benim topiğin ismi sabırla bebeğini bekleyenler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…