nie uyumuyon kısss..ohhh mis gibi ne güsel khavaltılarda yapılcak ohhh...biz her sabah tosta talim edioz walla...
idare eder saracımmm buarada cumanız mubarek olsun hepinizinnn...Allahım bütün dualarınızı kabul etsinn..
anladım şekerim tmm ya geçen eylülde tüh tanışsaydık görüşürdük dimi ama olsun izmire gelirsende görüşürüz inşallah benim kızkardeşim izmirde bende yarın ona gidicem hamiş ya biraz temizlik yapıcam işte
hangi topiğe girdin kız benim topiğin ismi sabırla bebeğini bekleyenler
görüşürdük valla ne güzel olurdu izmire geldiğimde kısmet olursa haberleşiriz o halde
ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN
ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN
günaydınlarr hayırlıı cumalarr ..
2012 ocak annelerinde forum takipten serayı gördüydüm senin topikdir diye daldıydım yakaladım sizi demek burda geziniyonuz bana cvp yazmıyonuzda didiydim bura saranın meşhur topiği sanırım didiydim bide yaa pot kırdım kaçtım sonraa tuğbiş diye birininmiş meğerseneyse ben kaçtım temem artıkın seninkinede uğrarım öpüldün canım ben kaçtım kocişim damlar şimdik hoşçakalıın
tmm cnm görüşürüz allah nasip ederse inşallah neden olmasın dimi ama
günaydın canım sanada hayırlı cumalar nasılsın
ay iveet mıhlamayla menemen yaptım maydanoz roka tere yıkadım tuzlayıp limonladım ha bide domatis salatalık ve taze nane doğrayıp onuda tuzluycam polenli bal vs kahvaltılıklarımda hazır zaati kociştende gelirkene simit istedim ooh daha ne olsun ayol kızlar gelin beraber yapalım kıyamam sizeeneyse ben kaçtım kocişim gelir şimdik burda olduğumu yazdıklarımı görmesin ne anlatıyon millete der sonra hadi öpüldünüz arkidişler yarın görüşürük gerçi girebilirsem akşamda kocişi uyutup girerim hoşçakalıın cici bakın kendinizee ben kocişe kaçarr
2012 ocak annelerinde forum takipten serayı gördüydüm senin topikdir diye daldıydım yakaladım sizi demek burda geziniyonuz bana cvp yazmıyonuzda didiydim bura saranın meşhur topiği sanırım didiydim bide yaa pot kırdım kaçtım sonraa tuğbiş diye birininmiş meğerseneyse ben kaçtım temem artıkın seninkinede uğrarım öpüldün canım ben kaçtım kocişim damlar şimdik hoşçakalıın
çok şükürr canımm be senn nasılsınn görüşmeyeli
aminnnnnnnnnnnnnnnallahhım;bu güzel cuma gününde,rahmetin gök yüzünden yağarken,sana açılan elleri ve çekilen salavat şerifleri boş çevirme.amin [sıze=3][/sıze]
selam canım sadaha hayırlı cumalargünaydınlarr hayırlıı cumalarr ..
sultanımmm nerdesin yahu sanada hayırlı cumalarrrraminnnnnnnnn cnm allah herkezin dualarını kabul etsin inşallah, herkezin gönlüne göre versin ,hayırlı cumalar hepinize
[ı] dişlerim ağrıyodu kaç gündür onlarla uğraşıyorum dolgu yaptırıyorum ama şimdi iyi şükür[/ı]
aminnnnnnnnnnnnnnn
selam canım sadaha hayırlı cumalar
sultanımmm nerdesin yahu sanada hayırlı cumalarrrr
sara ablam merahaba
Başak napıyon kıss erkencisin bugünnn
hayırlı cumalar kızlar dualarınız karşılıksız kalmasın bu gün inşallah
güzel dileklerininz için çok teşekkür ederim hatunlarımmm
myhosumm
vaniliyaaaaaaaaaaaaaaaammmm
saraaaaaaammmmmmmmmmmm
yeşilimmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinize hayırlı cumalar olsun inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?