Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay iveet mıhlamayla menemen yaptım maydanoz roka tere yıkadım tuzlayıp limonladım ha bide domatis salatalık ve taze nane doğrayıp onuda tuzluycam polenli bal vs kahvaltılıklarımda hazır zaati kociştende gelirkene simit istedim ooh daha ne olsun ayol kızlar gelin beraber yapalım kıyamam sizee neyse ben kaçtım kocişim gelir şimdik burda olduğumu yazdıklarımı görmesin ne anlatıyon millete der sonra hadi öpüldünüz arkidişler yarın görüşürük gerçi girebilirsem akşamda kocişi uyutup girerim hoşçakalıın cici bakın kendinizee ben kocişe kaçarr

görüşürdük valla ne güzel olurdu izmire geldiğimde kısmet olursa haberleşiriz o halde

hangi topiğe girdin kız benim topiğin ismi sabırla bebeğini bekleyenler

2012 ocak annelerinde forum takipten serayı gördüydüm senin topikdir diye daldıydım yakaladım sizi demek burda geziniyonuz bana cvp yazmıyonuzda didiydim bura saranın meşhur topiği sanırım didiydim bide yaa pot kırdım kaçtım sonraa tuğbiş diye birininmiş meğerse neyse ben kaçtım temem artıkın seninkinede uğrarım öpüldün canım ben kaçtım kocişim damlar şimdik hoşçakalıın

ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN

ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN

aminnnnnnnnn cnm allah herkezin dualarını kabul etsin inşallah, herkezin gönlüne göre versin ,hayırlı cumalar hepinize

tamam canım beklerim her zaman hadi sen kocişi bekletme öptüm seni byyyyyy

afiyet bal şeker olsun yarasın canımmm...görüşürüzzzz..

aminnnnn canım tüm dualarımız kabul olsunn inşallahh.....

allahhım;bu güzel cuma gününde,rahmetin gök yüzünden yağarken,sana açılan elleri ve çekilen salavat şerifleri boş çevirme.amin [sıze=3][/sıze]
aminnnnnnnnnnnnnnn
günaydınlarr hayırlıı cumalarr ..
selam canım sadaha hayırlı cumalar
aminnnnnnnnn cnm allah herkezin dualarını kabul etsin inşallah, herkezin gönlüne göre versin ,hayırlı cumalar hepinize
sultanımmm nerdesin yahu sanada hayırlı cumalarrrr
[ı] dişlerim ağrıyodu kaç gündür onlarla uğraşıyorum dolgu yaptırıyorum ama şimdi iyi şükür[/ı]

sara ablam merahaba

Başak napıyon kıss erkencisin bugünnn

güzel dileklerininz için çok teşekkür ederim hatunlarımmm

myhosumm

vaniliyaaaaaaaaaaaaaaaammmm

saraaaaaaammmmmmmmmmmm

yeşilimmmmmmmmmmmmmmmmm

hepinize hayırlı cumalar olsun inşallahhhhhhhhhhh

güzel dileklerininz için çok teşekkür ederim hatunlarımmm

myhosumm

vaniliyaaaaaaaaaaaaaaaammmm

saraaaaaaammmmmmmmmmmm

yeşilimmmmmmmmmmmmmmmmm

hepinize hayırlı cumalar olsun inşallahhhhhhhhhhh

sanada hayırlı cumalar başakcım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…