merhaba canım iyiyim sen nasılsın
iyiyim ablacım bende kahvaltı yapıyordum bir taraftanda size bakınıyorum.sanada hayırlı cumalar başakcım nasılsın
aminnnnnnnnnnnnnnn
selam canım sadaha hayırlı cumalar
sultanımmm nerdesin yahu sanada hayırlı cumalarrrr
burdayım şekerim napıyon kısss nasıl gidiyo bakalım sanada hayırlı cumalar güzelimmm
merhaba canım iyiyim sen nasılsın
kızlar bu soğuk ve karlı bi kış gününde içinizi ısıtsın diye hepinize çiçek gönderiyorum
Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959
hatuncum sen daha hamiş ddiiiiil misinburdayım şekerim napıyon kısss nasıl gidiyo bakalım sanada hayırlı cumalar güzelimmm
sağol şekerim iyiyim seninde iyi olmana sevindimmmerhaba canım iyiyim sen nasılsın
aminnn canımmm sanada hayırlı cumalarhayırlı cumalar kızlar dualarınız karşılıksız kalmasın bu gün inşallah
sağol bebiş sanada hayırlı cumalar olsungüzel dileklerininz için çok teşekkür ederim hatunlarımmm
myhosumm
vaniliyaaaaaaaaaaaaaaaammmm
saraaaaaaammmmmmmmmmmm
yeşilimmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinize hayırlı cumalar olsun inşallahhhhhhhhhhh
bunlar ne güzel çiçekler öyle teşekkür ederizzzzzkızlar bu soğuk ve karlı bi kış gününde içinizi ısıtsın diye hepinize çiçek gönderiyorum
Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959 Eki Görüntüle 343959
kızlar bu soğuk ve karlı bi kış gününde içinizi ısıtsın diye hepinize çiçek gönderiyorum
hatuncum sen daha hamiş ddiiiiil misin
oyy oyyy bizde seni çoook seviyoruzzz
burdayım şekerim napıyon kısss nasıl gidiyo bakalım sanada hayırlı cumalar güzelimmm
sana da hayırlı cumalar bebeğimmmmmmbaşakkkkk hayırlı cumalarrr nasılsınn??
diilimmmmmmmm şekerim sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn daha yokmu sendede cnm belkim bu ay olur
iyi gidiyor sultanım hamiş hamiş oturuyomsen napıyosunn?
serayııımmm bebeğim nasılsın? sanada hayırlı cumalar olsun kuzummm
iyi gidiyor sultanım hamiş hamiş oturuyomsen napıyosunn?
cnm ya çok sevindim kardeşimde hamiş 6 .5 haftalık ,senin kaç haftalık allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah
sana da hayırlı cumalar bebeğimmmmmm
Nasılsın bakalım. Interneti kullanamıyormusun hala cepten.
Kız ben 100mb lık net almştım cep için.
1 haftada bitii
Sadece yazışmaktan bişi olmaz 1 ay yeter demişlerdi:44::44:
Bak topikteki hatunları tek tek hamile bırakıyom.
Sende sık sık gelde hallediyim seni
sana da hayırlı cumalar bebeğimmmmmm
Nasılsın bakalım. Interneti kullanamıyormusun hala cepten.
Kız ben 100mb lık net almştım cep için.
1 haftada bitii
Sadece yazışmaktan bişi olmaz 1 ay yeter demişlerdi:44::44:
Bak topikteki hatunları tek tek hamile bırakıyom.
Sende sık sık gelde hallediyim seni
yok kuzum kayda değer pek bişi yok hepsi fiskosiyi işte idare eder...dünden beri başağrısı dışında iyiyim...kullanamıom kuzum yaa..benim 1 gb dı kotam...eşim dediki bilgisayara bağlayıp girersen daha çabuk biter..dha çok düşüomuş öle kota..24 ünü bekliom iştee..kız ne kadar kaynatıonuz okuyamıom geçmişivarmı havadiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?