Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi sayılır canımmm...sizlerle daha iyiyim...unutuom baş ağrımı iyiki varsınız...sanada hayırlı cumalar canımm...sen nasılsın nasıl gidioo?
sende iyki varsın güzelimmmiyiyim canım iyi gidiyor şimdilik :)
cnm ya çok sevindim kardeşimde hamiş 6 .5 haftalık ,senin kaç haftalık allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah

kardeşininde gözü aydın sultanım
benim daha yeni 4+4 haftalık
aminnn sultanım darısı isteyen herkese olsunnn

yok kuzum kayda değer pek bişi yok hepsi fiskos

önemli bişi olursa sööleriz tatlım. Geçmişin hapsini tek tek okumaya çalışıyorsun kıyamam yaaaaa

Gözlerin pörtliycek

aynennnn yaaa pörtledi bile bak nasıl ağrıolar anlatamammmm....

sende iyki varsın güzelimmmiyiyim canım iyi gidiyor şimdilik :)

benim daha yeni 4+4 haftalık
aminnn sultanım darısı isteyen herkese olsunnn

aminnn cnm benim inşallah nasılsın sen bulantıların varmı iyimisin

tşkkür ederim cnm ya almıyım ben kocişi tercih ederim geç olsun güç olmasın napalım yaaaaaaaa nasılsa olur işte ,nasıl becerdin tek tek hamiş bırakmayı anlatsana kıs sen ne zaman kalcan
kızım hemen başka taraflara çekmeeeee

Ben burda neşeyle hamile bırakıyom başa bişi yapmıyom valla:101:

Bak kseli gördün mü dedi ki bu sayenizde neşeli geçti dedi kadın hamile kaldı vay beeeee

Hemen etki etti yaniiiiiiiiiiii.

Senin neşe yok benceeee gel seni eğlendiriyim ben. Sen niye gelmiyosunn artık çocukların okuludu da başladı.

Akşamları gelsen daha güzel olcak

Benim daha yeni 4+4 haftalık
bak bak baaaakkkkkkk bebişiii büyüyomuş adaşımınnnnnnnn:130:
aynennnn yaaa pörtledi bile bak nasıl ağrıolar anlatamammmm....
evet cnm anlıyorum ama çok zararlı gözlerine çok fazla bakma ekrana bi de ekranın parlaklığını azalt tatlım bak seni düşünüyorum

oyyyy kurban oldugummm benide düşünürmüşşşş...nasıl bakmayim kısss bakmassan sizlerle konuşamammm işde yapamam işim bilgisayarla hep..parlaklık zaten ayarlı canım merak etme...sanırım gözlük değiştirme vaktim geldi...

kızım başka tarafa niye çekeyim ya sapıkmıyım ben aaaaaaaaaaa neşeni seveyim senin kuzum ben mutluyum ama olmuyo yawwwdoğru sölüon çocuklar okula gittiler ben sabahları giriom sen yoksun akşamları giremem kociş evde ya yanından ayrılmamı istemiyo gündüz konuşuon zaten dio akşamları onun yanında olmamı istio napayım bütün gün özlüyomuş kocacım benim :127:böyleyiz işte

aboww sen gözlüklü müsünn

Fotoğrafında yoktu sanırsam
vayyyy vayy vayyyy maaşallah bu ne sevgi yavv ben bööle bişi görmedim.
2 tane çocukunuz var yaş almış başını gitmiş aradan yıllar geçmiş hala mı sana doyamıyor hala mı

takmıodumki ozaman işyerinde takıom hep...ama bu aralar başım gözüm ağrıyınca hep takıomm...ilerledi sanırsamm..çok yüksek deil ama göremiom kıss uzagı okuyamıom eskisi gibi yazıları artıkın yaşlandımmm

Canlarım benm çıkmam gerek işe gitçem ya hazırlanayımmmmmmm.

Aslında 3te gidiyorum işe ama banka işlerim var erken çıkayım biraz.

Sizi seviyorummmmmm hadiii hayırlı günler
serayımmmmmmm hayırlı çalışmalarrrrrr.

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

YAŞLANMA KIZ DAHA 3 ÇOCUK YAPCAN KENDİNE İYİ BAK..

BEN DE 3 İSTİYORUM VE BU TOPİKTEKİLERİN İNŞALAH 3ER ÇOCUKLARI OLUR.

HAPİMİZ 3 YAPALIM ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRR LÜTFEEENNNNN

ÇALIŞMALARA HIZ VERMEMİZ GEREKKKKKKK

vayyyy vayy vayyyy maaşallah bu ne sevgi yavv ben bööle bişi görmedim.
2 tane çocukunuz var yaş almış başını gitmiş aradan yıllar geçmiş hala mı sana doyamıyor hala mı[/QUOTE]

kıs maşallah de bizim sevgimiz bitmez 2 çocuk olsa nolcak yaaa ne demekmiş o bakayım yaş almış başını gitmiş yaşımız kaçki sanki biz daha genciz seni duyuanda çok yaşlı zannetçek bizi ne var 32 yim 33 e gircem ekim 24 de kocişimde 37 yaşında doyamayız biz 13 yıl geçti hala heyecan var onun işten gelirken yukarı çıkarken ıslık çalması cnm kocam ya özlettin bana bak şimdi arayayım bari:102::98:

saol başakcım benimmm sanada hayırlı işlerr...bol kazançlarrr...günün güzel geçsin inşallahhh

merhaba herkese bugün biraz canım sıkkın eşim beni üzdü zaten 5 gündür görmüyorum annemde kalıyorum ama telde beni üzmeyi başardı saolsun.

3 müüüüüüüü abooooo 3 tane çok biz bi bi taneyi yapakda hele sonra 2ye 3 e sıra gelsinn

merhaba herkese bugün biraz canım sıkkın eşim beni üzdü zaten 5 gündür görmüyorum annemde kalıyorum ama telde beni üzmeyi başardı saolsun.

merhaba cnmmm...hayrola nie üzdü bakalım seni eşin?

yeşilim okudum canım yazını bende düşmenin etkisi hala geçmedi ağrım var. ama beby galiba iyi inş bişi olmaz ona bu aralar sanki içimde damar gibi atıyo. bu arada dr ilaç verdi demişin allttan kullanacam demişin anlamadım nasıl allttan ilk defa duyuyorum bana dr ilk 3 ay folic asid verdi 3 ay bitincede elevit verdi zaten folic asid düşük olmasını engelliyo neyse umarım doğru bi ilaç vermiştir. ama bence bi araştır şu ilacı alttan alacam diyince bi garip geldi bana belkide ik defa duyuyorum diye.:44:

3 müüüüüüüü abooooo 3 tane çok biz bi bi taneyi yapakda hele sonra 2ye 3 e sıra gelsinn

merhaba cnmmm...hayrola nie üzdü bakalım seni eşin?

ben düşerken mervenlerden inerken karşıda bi yazı vardı sonra ayagım boşluğa geldi yuvarlandım. eşimede karşıda bi yazı okuduğumu söylemedim. bana kızmasın diye, ayağım takıldı dedim oda teyzemden duymuş herkesin haberi var benden niye sakladın bana niye yalan söyledin diye bana kızdı şimdi konuşmuyorum.

kıyamaz eşin sana kuzucum..keşke söleseydinnn olacağı varmış deseydinn...teyzene sölemedinmi eşim bilmio ona göre sölemeyin yanında die...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…