seraycım rüyamı anlatıyorum sen çıkmadan
ablamın kızı ufacık bişeydi kafası demirlerin arasından geçebildiği için korkudan yalnız balkona çıkarmıyoduk10 sene olacak bu rüyayı göreli rüyamda ablam çocuklarıyla bana geliyor bende 5. katta oturuyodum ozaman ve bide arkadaşının çocuğunuda getirmiş kız çocuğu ve balkon demirinin arasından aşağıya düşüyor ve parçalanıyor gözümüzün önünde rüyamda oluyor bunlar tabi... ve ertesi gün ablam bize gelmiş bizde evde yoktuk eşim izinliydi gezmeye gitmiştik sonra akşam ablama uğradık ve rüyamı anlattım ona oda okadar şaşırdıki ve bana niye şaırdığını anlattı bukadar olur dedi ben dedi bugün size gelmiştim altkat komşumun kızınıda getirmiştim dedi annesi kürtaj yaptırmak için kızını bana bırakmıştı bizde vakit geçsin diye size gelmiştik dedi çok şaşırmıştım bende okadının hamile olduğunu bile bilmiyodum işte böyleydi benim unutamadığım rüyam
ayyyy canımm yaaa unutulacak gibi değilmişkii...sen yine bissürü hamiş gör bu sefer sende hamiş kal bebişim inşallahhhh....öpüyorum seni çokkk ...sağlıcakla kal mutlu kall...çıkıom bennn...
ne zaman gelsem kimsecikler yok:118:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
yesil33+,
erenayefe+,
papatyac,
mertug
selamlar nasılsınız bakalım nerlerde kaldınız canım sıkıldı... çıkacaktım tam sizleri gördüm
Herkese iyi akşamlar. Galiba benden hayırlı mutlu güzel haberler var kızlarcım.
Eylül yaında bebeğimi 2,5 aylıkken kaybettim kalp atışı durmuştu((
Ocak ayına kadar korundum 16 ocak son adet tarihim pazar günü adet olmam gerekiyor ama 3 saat önce test yaptım
veeeee İKİNCİ SİLİK ÇİZGİYİ GÖRDÜM.ALLAHIM HEYECANLANMAK İSTEMİYORUM AMA HAMİŞİM GALİBA...
benide gör hayırlıca nazcımmminşallah canım rüyamda görürüm hamileleri bebekleri gerçekte olur ...bende çok öpüyorum mutlu güzel bir hafta sonu olsun inşallah
bende 3 istiommmmmmmmm:84::84::84:YAŞLANMA KIZ DAHA 3 ÇOCUK YAPCAN KENDİNE İYİ BAK..
BEN DE 3 İSTİYORUM VE BU TOPİKTEKİLERİN İNŞALAH 3ER ÇOCUKLARI OLUR.
HAPİMİZ 3 YAPALIM ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRR LÜTFEEENNNNN
ÇALIŞMALARA HIZ VERMEMİZ GEREKKKKKKK
canım çok geçmiş olsunn aman dikkat et. eşinde seni ve bebişi düşündüğünden stres olmuşdur. üsülme sen kıyamam sen üsülmemelisinben düşerken mervenlerden inerken karşıda bi yazı vardı sonra ayagım boşluğa geldi yuvarlandım. eşimede karşıda bi yazı okuduğumu söylemedim. bana kızmasın diye, ayağım takıldı dedim oda teyzemden duymuş herkesin haberi var benden niye sakladın bana niye yalan söyledin diye bana kızdışimdi konuşmuyorum.
canımmmmmHerkese iyi akşamlar. Galiba benden hayırlı mutlu güzel haberler var kızlarcım.
Ocak ayına kadar korundum 16 ocak son adet tarihim pazar günü adet olmam gerekiyor ama 3 saat önce test yaptım
veeeee İKİNCİ SİLİK ÇİZGİYİ GÖRDÜM.ALLAHIM HEYECANLANMAK İSTEMİYORUM AMA HAMİŞİM GALİBA...
bence de halvet yapıo bu millet:123::123::123:merhaba tatlım bugün topiğimniz durgun millet halvettemidir nedirr
sen napıyosun canım?
ne olsun :124::124::124:hamiş duydum sevindimmmm. moral buluorum buraya gelince. senden naber?kızlarrr ben geldimmm
yeşilim doktora gittinmi????
papatya naberr kıs?
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
yesil33+,
erenayefe+,
papatyac,
mertug
selamlar nasılsınız bakalım nerlerde kaldınız canım sıkıldı... çıkacaktım tam sizleri gördüm
iyi akşamlar canım gözün aydınnnHerkese iyi akşamlar. Galiba benden hayırlı mutlu güzel haberler var kızlarcım.
hoşgeldin şekerrr gittim canım minicik kese göründükızlarrr ben geldimmm
yeşilim doktora gittinmi????
papatya naberr kıs?
a.s. nazoşum bende ara ara gelip bakıyodum kimse yok diye çıkıyodum geri :) sen nasılsın ?Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
yesil33+,
erenayefe+,
papatyac,
mertug
bence de halvet yapıo bu millet:123::123::123:ne olsun canım yalan dünyayı izledim. sen napiosun?
ne olsun :124::124::124:hamiş duydum sevindimmmm. moral buluorum buraya gelince. senden naber?
asıl sen nerdesin
nazemir naber nasılsın canımcımm
:118::118:yehuuu tpic birden dolduuu
benide gör hayırlıca nazcımmm
bende 3 istiommmmmmmmm:84::84::84:
canım çok geçmiş olsunn aman dikkat et. eşinde seni ve bebişi düşündüğünden stres olmuşdur. üsülme sen kıyamam sen üsülmemelisin
canımmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124: MAAŞALLAH yrn hemen git kanda baktırt. doktora git hemen canım düşük için önlem alır. sağlıkla, hayırla kucağına alırsın inşallah tebrikleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?