iyi akşamlar canım gözün aydınnn
hamişsin canım çift çizgi çıktıysa
varsa imkanın başka marka bi testte dene için rahatlasın yada doğru yarın kan testine
hoşgeldin şekerrr gittim canım minicik kese göründübakalım haftaya tekrar gidecem keseye bakacakmış tekrar
sen nasılsın tatlım?
a.s. nazoşum bende ara ara gelip bakıyodum kimse yok diye çıkıyodum geri :) sen nasılsın ?
iyiyim akşamdan beri canım sıkıldı kimse yok bi o topik bi bu topik başım döndü ama sizler geldiniz can sıkıntım geçti
canım ben ne zaman rüyamda bebek görsem kaç tane gördüysem okadar hamile haberi duyuyorum herhangi birini görmüyorum zaten en son gördüğüm rüyamdaki insanları hiç tanımıyordum... hadi bakalım rüyamda 4 bebekti 3.hamile haberinide aldık bakalım 4. kim olacak
bence de halvet yapıo bu millet:123::123::123:ne olsun canım yalan dünyayı izledim. sen napiosun?
ne olsun :124::124::124:hamiş duydum sevindimmmm. moral buluorum buraya gelince. senden naber?
asıl sen nerdesin
iyi akşamlar canım gözün aydınnn
hamişsin canım çift çizgi çıktıysa
varsa imkanın başka marka bi testte dene için rahatlasın yada doğru yarın kan testine
hoşgeldin şekerrr gittim canım minicik kese göründübakalım haftaya tekrar gidecem keseye bakacakmış tekrar
sen nasılsın tatlım?
a.s. nazoşum bende ara ara gelip bakıyodum kimse yok diye çıkıyodum geri :) sen nasılsın ?
iyi kuzucum bende yalan dünyayı izledim kocişimi bekliyomm
1,30 da geliyo işten,
keyfin nasıll??hamiş haberi almak güzel oluyo evet
bende dün bebek sevmeye gittim
bizim 2 gelin doğum yaptı,bende önceki gün birine,dün birine gittim
bebek kokladım özendim,kıskandım,zırladım geldim işte...
yeşilim okudum canım yazını bende düşmenin etkisi hala geçmedi ağrım var. ama beby galiba iyi inş bişi olmaz onabu aralar sanki içimde damar gibi atıyo. bu arada dr ilaç verdi demişin allttan kullanacam demişin anlamadım nasıl allttan ilk defa duyuyorum bana dr ilk 3 ay folic asid verdi 3 ay bitincede elevit verdi zaten folic asid düşük olmasını engelliyo neyse umarım doğru bi ilaç vermiştir. ama bence bi araştır şu ilacı alttan alacam diyince bi garip geldi bana belkide ik defa duyuyorum diye.:44:
bende dün öyle sevdim ve aynı duyguları yaşadım. kocan nerde çalışıo erencim? geç çıkıomuşiyi kuzucum bende yalan dünyayı izledim kocişimi bekliyomm
1,30 da geliyo işten,
keyfin nasıll??hamiş haberi almak güzel oluyo evet
bende dün bebek sevmeye gittim
bizim 2 gelin doğum yaptı,bende önceki gün birine,dün birine gittim
bebek kokladım özendim,kıskandım,zırladım geldim işte...
ay ben olabilirmiyimli??:)))) tipleri hatırlıyosan tarif etsene nazcımmmiyiyim akşamdan beri canım sıkıldı kimse yok bi o topik bi bu topik başım döndü ama sizler geldiniz can sıkıntım geçti
canım ben ne zaman rüyamda bebek görsem kaç tane gördüysem okadar hamile haberi duyuyorum herhangi birini görmüyorum zaten en son gördüğüm rüyamdaki insanları hiç tanımıyordum... hadi bakalım rüyamda 4 bebekti 3.hamile haberinide aldık bakalım 4. kim olacak
taseeee hamişşşş naber?merhaba kızlar nasılsınız. bugün anca gelebildim. çokk özledim sizleri
ben akşamdan beri burdayım arada bakıyorum kimse yok başka topikleri geziyodum
bende iyiyim ütüm yapmam lazım canım istemiyo bazen şu ütüyü kim icat etmiş diyorum
canım inşallah kendi bebeğinide koklayacaksın üzülme
bende dün öyle sevdim ve aynı duyguları yaşadım. kocan nerde çalışıo erencim? geç çıkıomuşgerçi diyene bak diyceksin benim kocamda öle keyfim ii değil ama iyi olmaya çalışıorum. iice sorunlu bi tip gibi kendime gelemiyorum pek bu aralar.
ay ben olabilirmiyimli??:)))) tipleri hatırlıyosan tarif etsene nazcımmm
taseeee hamişşşş naber?
merhaba kızlar nasılsınız. bugün anca gelebildim. çokk özledim sizleri
nazom benide hamile yada bebebkli gör o zaman rüyaların çıkıyo yaaa
bakarsın bende hamiş olurumm
hoşgeldin hamişimmmmmerhaba kızlar nasılsınız. bugün anca gelebildim. çokk özledim sizleri
canım ben kan testi yaptırmadım hiç gebelik testi yaptım sonra dr a gittimkanda gebelik değerin kaç çıktı yesilcim? MAAAŞALLAH erkenden görmüşler
hadi gözümüz aydınn topikimizin 3. bebekiiiiiiiii
allahım sağılıklı hamilelik,nurtopu gibi bebek versin inşallah
sağlıcakla kucağına al bitanem
tuzlada alüminyum fabrikasında çalışıyor,vardiyalı 4-12 vardiyasında olunca geç geliyo malummbende dün öyle sevdim ve aynı duyguları yaşadım. kocan nerde çalışıo erencim? geç çıkıomuşgerçi diyene bak diyceksin benim kocamda öle keyfim ii değil ama iyi olmaya çalışıorum. iice sorunlu bi tip gibi kendime gelemiyorum pek bu aralar.
taseeee hamişşşş naber?
şşşşşş napıyonuz yaw kimsede çıt yok selam verdim almadınız. özlemediniz beni galiba(
bende dün öyle sevdim ve aynı duyguları yaşadım. kocan nerde çalışıo erencim? geç çıkıomuşgerçi diyene bak diyceksin benim kocamda öle keyfim ii değil ama iyi olmaya çalışıorum. iice sorunlu bi tip gibi kendime gelemiyorum pek bu aralar.
taseeee hamişşşş naber?
şşşşşş napıyonuz yaw kimsede çıt yok selam verdim almadınız. özlemediniz beni galiba(
allahım hepimize nasip etsinn tez zamanda inşallahh
en çok ne zoruma gidiyo biliyomusun,anlatayım eltime yardım etmek için çayı ben hazırladım
mutfakta çay hazırlarken biberon başlığı gördüm,bide yıkama fırçası,
çay kaşığı almak için çekmeceyi açtım orada da ilaç kaşığı mama kaşığı
yada banyoda bebek için olan burun spreyii,tırnak makası
bu küçük ayrıntılar hiç bnim evimde yokk,ben böle küçük şeylerden duygulanıyorumm işte bunlar gözüme çarpıyorr
hangi siteden aldın kız ne kadardı bissürü çıktı site yaa acaba hepsiburadada varmıdırki üyeliğim vardı orda nasılsa varsa ordan alabilirimne kadar yattın öyle peki sonrada hemen halvetmi olması gerekiyo çok soru sordum haa jeli dediğine pişmen olmuşundur kesin kızma kuzum bak bende yapemde beraber büyütek
anam ksel sendemi hamiş oldun kısss?????
neler kaçırmışımm beeeeen
geçen akşam bşy demedinnnn
benim gibiallahım hepimize nasip etsinn tez zamanda inşallahh
en çok ne zoruma gidiyo biliyomusun,anlatayım eltime yardım etmek için çayı ben hazırladım
mutfakta çay hazırlarken biberon başlığı gördüm,bide yıkama fırçası,
çay kaşığı almak için çekmeceyi açtım orada da ilaç kaşığı mama kaşığı
yada banyoda bebek için olan burun spreyii,tırnak makası
bu küçük ayrıntılar hiç bnim evimde yokk,ben böle küçük şeylerden duygulanıyorumm işte bunlar gözüme çarpıyorr
yaaa anlatsana hadi hadiii nasıldı:?iiyim canım bugün ailelere söyleme faslı vardı. sen nasılsın canım
anam ksel sendemi hamiş oldun kısss?????
neler kaçırmışımm beeeeen
geçen akşam bşy demedinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?