Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi gözümüz aydınn topikimizin 3. bebekiiiiiiiii
allahım sağılıklı hamilelik,nurtopu gibi bebek versin inşallah
sağlıcakla kucağına al bitanem

nazom benide hamile yada bebebkli gör o zaman rüyaların çıkıyo yaaa
bakarsın bende hamiş olurumm

bence de halvet yapıo bu millet:123::123::123: ne olsun canım yalan dünyayı izledim. sen napiosun?

ne olsun :124::124::124:hamiş duydum sevindimmmm. moral buluorum buraya gelince. senden naber?

asıl sen nerdesin

ben akşamdan beri burdayım arada bakıyorum kimse yok başka topikleri geziyodum

bende iyiyim ütüm yapmam lazım canım istemiyo bazen şu ütüyü kim icat etmiş diyorum

canım inşallah kendi bebeğinide koklayacaksın üzülme

Allahın izniyle bişeycik olmaz bebişine canım oynamaya başlıyor desene bizim sıpacık :)canım folicasit içiyodum zaten devam ediyorum şimdi ama bu verdiği düşük önleyici bebiş iyice tutunsun diye ben folic asitin düşük engellediğini hiç duymamıştım canım...

bende dün öyle sevdim ve aynı duyguları yaşadım. kocan nerde çalışıo erencim? geç çıkıomuş gerçi diyene bak diyceksin benim kocamda öle keyfim ii değil ama iyi olmaya çalışıorum. iice sorunlu bi tip gibi kendime gelemiyorum pek bu aralar.
ay ben olabilirmiyimli??:)))) tipleri hatırlıyosan tarif etsene nazcımmm
merhaba kızlar nasılsınız. bugün anca gelebildim. çokk özledim sizleri
taseeee hamişşşş naber?

şşşşşş napıyonuz yaw kimsede çıt yok selam verdim almadınız. özlemediniz beni galiba (

allahım hepimize nasip etsinn tez zamanda inşallahh
en çok ne zoruma gidiyo biliyomusun,anlatayım eltime yardım etmek için çayı ben hazırladım
mutfakta çay hazırlarken biberon başlığı gördüm,bide yıkama fırçası,
çay kaşığı almak için çekmeceyi açtım orada da ilaç kaşığı mama kaşığı
yada banyoda bebek için olan burun spreyii,tırnak makası

bu küçük ayrıntılar hiç bnim evimde yokk,ben böle küçük şeylerden duygulanıyorumm işte bunlar gözüme çarpıyorr

iiyim canım bugün ailelere söyleme faslı vardı. sen nasılsın canım

merhaba canım...bütün ahali toplanıyo ne güzel bende özledim valla akşamdan beri yalnızlıktan canım sıkılmıştı ama şimdi şenlendi herkes yavaş yavaş geliyo

nazom benide hamile yada bebebkli gör o zaman rüyaların çıkıyo yaaa
bakarsın bende hamiş olurumm

canım inşallah ben sadece rüyamda bebek görünce alıyorum o haberi inşallah sendende alırız o güzel haberi

hoşgeldin hamişimmmm nasılsın varmı bi farklılık falan kendini nasıl hissediyosun?
kanda gebelik değerin kaç çıktı yesilcim? MAAAŞALLAH erkenden görmüşler
canım ben kan testi yaptırmadım hiç gebelik testi yaptım sonra dr a gittim
hadi gözümüz aydınn topikimizin 3. bebekiiiiiiiii
allahım sağılıklı hamilelik,nurtopu gibi bebek versin inşallah
sağlıcakla kucağına al bitanem

sağol tatlım amin darısı en kısa zamanda sana olsun inşallahhhh

tuzlada alüminyum fabrikasında çalışıyor,vardiyalı 4-12 vardiyasında olunca geç geliyo malumm

arada hepimiz sorunlu tipler oluyoruz üzülme
içinde bulunduğumuz durumdan sanırsamm
şşşşşş napıyonuz yaw kimsede çıt yok selam verdim almadınız. özlemediniz beni galiba (

hoşgeldin kselll, nassın kuzummm

tanıdığım tipler değildi zaten çokta hatırlamıyorum sadece uyuyan 4 tane bebek vardı bende sesizce telefonumu alıp odadan çıkıyodum

cevap verdimya...aileler ne yaptı habere söyle bakalım tepkileri ne oldu

canım benim evimdede yok öyle ayrıntılar sadece yeğenlerin kalan biberonu ve almanyadan gelen kardeşimin çocuğu var onlar gittikten sonra kanepeyi çektim temizlemek için emziği çıktı arkasından yeğenimin ama bunları düşünüpte kendini üzme bak onunda sırası gelecek

canım dün bağlantı gitti yazamadım. gitti gidiyordan aldım. jeli kullandıktan 15 dk sonra halvet oluyo. ve sonrasında da yattım ben

anam ksel sendemi hamiş oldun kısss?????
neler kaçırmışımm beeeeen
geçen akşam bşy demedinnnn

canım çarşamba akşamı belli oldu onunda sende en son çarşamba gündüz girmişin galiba ondan haberin olmadı
hatta başak neşeyle yumurtlattık hamile bıraktık diye takılmıştı

netim koptu bi
benim gibi bugün neoldu bak bi kadınla tam bebekden konuşuoduk çok istiorum dedim kadın ben de bugün hamile olduğumu öğrendim dedi. 3.cüyeymiş maşallah. ama bana bi ağlama geldi çoookkkk utandımmmmmmmmmmmm kadıncaz yanlış anlamasın diye kesmeyi çalıştım ama olmadı. oysa çok duygulandım. hamiş haberi bile ağlatıo beni
iiyim canım bugün ailelere söyleme faslı vardı. sen nasılsın canım
yaaa anlatsana hadi hadiii nasıldı:?

nazzzzzz tarif et hamişlerin tiplerini please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…