Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaaaa insan ayrıntıya takılıyo işteeeeee
neyse sınavım bu benim bu sınavdan alnımın akıyla çıkıcam inşallahh
allahım en iyisini bilir...
merhaba kızlar nasılsınızz bakalım

nassın kızz?görüşemiyos senle bu aralarr

canım allah işlerinin eksikliğini göstermesin. yoruluyo adamcağızlar. :98: ALLAH eksikliklerini göstermesin. bu sorunlu halim umarım kalıcı olmaz. ayyyy ben çok acıktım hemen ağzıma bişeyler atıp geliorummm

valla hepsini bir araya getirmemiz zor oldu yemeğe davet ettim onları. yidiler yemeklerini biri yatıyo biri maç izliyo biri dizi izliyo herkes kendi halindeydi. ben sinir oldum hepicine gelin salona diyoz hepsi ayrı bi yerde bende en sonunda sinir oldum anneme ve kayınvalideme test sonucu paketlemiştik size hediye aldım dedim. açtılarrr ve ilk önce anlam veremedi ikiside sonradan bizimkilerin kafa dank etti. sarılma çığlık ağlama vs vs. kafayı yidiler iki tarafında hiç torunları olmadığı için çok istiyolardı. çok seindirik oldular

söyledimya tanıdık yüzler değildi diye
hem senmiydin geçen gece annem beni yatıracak yazan bizde merak etmiştik niye annesi yatırıyo kocası yatırmıyo diye

erenaynayefe;23078231]yaaaa insan ayrıntıya takılıyo işteeeeee
neyse sınavım bu benim bu sınavdan alnımın akıyla çıkıcam inşallahh
allahım en iyisini bilir...

nassın kızz?görüşemiyos senle bu aralarr[/QUOTE]

evet canım sınavımız inşallah başarıyla geçecez sınavı

canım çarşamba akşamı belli oldu onunda sende en son çarşamba gündüz girmişin galiba ondan haberin olmadı
hatta başak neşeyle yumurtlattık hamile bıraktık diye takılmıştı
hıııı ben salı gecesinden sonra gelmedim bi daha
ondan bilmiyooommm
hep aynıyızzz heep
dert aynı derman aynııı
psikoloji aynııı iyi anlıyom seni canım benimm
zaten geçen akşam öğrendim canım. zaten hemen burda paylaştım test sonucunu canım

hayırlı olsun bitanem allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

allahım bu 2012 de topiğimize gelen bebek bereketinin içine bizi de dahil et ya rabbimm
bizi 2012 de anne olma sıfatına eriştir ya rabbimm
sesimizi duy ya rabbimmmmm sen bize bu mutluluğu yaşat ya rabbimm

oo ne güzel olmuş zaten onların çığlıklarına toplanmıştır herkes

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
yoruluyolar ama emek olmadan yemek olmuyooo malesefff

inşallah canım senin ve diğer arkadaşarımızında güzel haberlerini en kısa zamanda alırız. ben hep dua ediyorum sizler için.

amiiiiiiinnn.........

çok güzell
bende yaşamak istiyomm yenideeeeeeeeeeeeen

inşallah canım senin ve diğer arkadaşarımızında güzel haberlerini en kısa zamanda alırız. ben hep dua ediyorum sizler için.

inşallahhh yaaa artık zamanı geldiii beklemek daha zor oluyo her geçen yıl
7 yıl oldu evleneliiii

nazom hayıtı kaynatmıyos dimi demlendiriyoss
3 gündür demlendirrerek içiyom ben
yanlış yapmayayım

inşallahhh yaaa artık zamanı geldiii beklemek daha zor oluyo her geçen yıl
7 yıl oldu evleneliiii

nazom hayıtı kaynatmıyos dimi demlendiriyoss
3 gündür demlendirrerek içiyom ben
yanlış yapmayayım

evet bende demleyerek içiyorum öyle yazıyordu nette baktımda bu 3. ayım bakalım en az 3 aydan sonra fayda sağlıyormuş bakalım sağlıyacakmı fayda

naz demişsin ama görmemişim beni gör orta boy kumralım :))
canım annemlerdeyiz ve annem geç yatmama çok kızıo. hoooop yatırıo. şu an olduğu gibi pöffffffffffff sinir oldum yine. hepinize ii gecelerrr kıslarrr

evet bende demleyerek içiyorum öyle yazıyordu nette baktımda bu 3. ayım bakalım en az 3 aydan sonra fayda sağlıyormuş bakalım sağlıyacakmı fayda

ben adet düzensizliğim için içiyomm
ilacı çok ödem yaptı bende mecbur bıraktımmm,bide hormon rahatsızlıklarna da faydası varya
ondan içiyomm 2 senedir hormon testi yaptırmadım ,ne haldeler allah bilirrrr

iyi geceler dicemde anan niye yatma saatlerinizi düzenliyo onu anlayamadım yaaaaaaaaaaaaaa
neyse herkesin aile kuralları vardırr

neden kızıyo sen çocukmusun annene deseydin ben neşeyle yumurtlayacam diye
hadi iyi geceler

bende en son geçen yaz temmuzda yaptırmıştım fsh 10.7 di bakalım bu ay adet olunca gidecem tekrar hormonlar ne durumda diye bende fsh için içiyorum

benimde hep prolaktinle derdimm
sonunda düzene girmişti ama arada dalgalanmalar oluyoduu
çıkıyodu düşüyodu şimdi ne durumda bilmiyomm bakalımm off bi cesaretim gelsede doktora gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…