cnm biras daha iyiyimmm ...kırmızıları gördüm oturdum aşşaamerhaba canım nasılsın geçtimi kabızlığın
yaaaa insan ayrıntıya takılıyo işteeeeee
neyse sınavım bu benim bu sınavdan alnımın akıyla çıkıcam inşallahh
allahım en iyisini bilir...
nassın kızz?görüşemiyos senle bu aralarr
benimde hep prolaktinle derdimm
sonunda düzene girmişti ama arada dalgalanmalar oluyoduu
çıkıyodu düşüyodu şimdi ne durumda bilmiyomm bakalımm off bi cesaretim gelsede doktora gitsem
cnm biras daha iyiyimmm ...kırmızıları gördüm oturdum aşşaa
idare ediyorum tatlım sen nasılsın ewet görüşemiyoruzz bayadırrr
benimde başım dertdeydi prolaktinle bir buçuk sene 2 seneye yakın içtim dostinex en son temmuzda 4 lere düşmüş şaşırdım benim 64 kadar çıkmıştı ve bakalım şimdi ne durumdalar görecez hepsini sende cesaretini topla bi git bebeğine daha çok yaklaştıracak seni öyle düşün hem hormonlarına bakılsın istersen sen yine tedaviye bir süre daha gitmezsin ama en azında hormonlarının durumunu bilirsin benimde şuan tüp yaptırma gibi bi durumum yok ama en azından baktırayım diyorum tehlike çanları çalıyormu diye
cnm biras daha iyiyimmm ...kırmızıları gördüm oturdum aşşaa
idare ediyorum tatlım sen nasılsın ewet görüşemiyoruzz bayadırrr
çoook güzel yaaaa ne kadar da mutlu olmuşlardır, duygulandım:2::2: bizimkiler hiç sevinemiyolar yine bişey olacak diyevalla hepsini bir araya getirmemiz zor oldu yemeğe davet ettim onları. yidiler yemeklerini biri yatıyo biri maç izliyo biri dizi izliyo herkes kendi halindeydi. ben sinir oldum hepicine gelin salona diyoz hepsi ayrı bi yerde bende en sonunda sinir oldum anneme ve kayınvalideme test sonucu paketlemiştik size hediye aldım dedim. açtılarrr ve ilk önce anlam veremedi ikiside sonradan bizimkilerin kafa dank etti. sarılma çığlık ağlama vs vs. kafayı yidiler iki tarafında hiç torunları olmadığı için çok istiyolardı. çok seindirik oldular
bana ialçlar da etki etmiyodu o zaman neyseki durdurduk ööle aşırı yükselmeler olmuyodu artık dalgalanıyodu iştee
bakalım kendime gaz veriyom bu ara gideyim diyee
gitsem iyi olacakkk aslında
selam kızlar nasılsınız
canlarım hepinize iyi geceler ben kaçmak zorundayım eşime yemek hazırlıcam çay yapıcam mutfaktada iişim var azıcık
kendinize iyi bakınnnn iyi gecelerr
hadi ozaman bu ay beraber gidelim öğrenelim durumumuzu hem prolaktin yükselmişse ilacını alırdın çünkü yumurta çatlamıyormuş prolaktin yüksek olunca belkide boşuna bekliyorsun
isterdim ama malesef canım birazda sıkıştık bu ay asla olmazz
benim doktorum özel hastanede onada gidemem bu ay başka doktorada güvenememm,
en yakın bi dahaki ayyy
oda büyük nimet bak benim yaşım 37 olacak az kaldı ve ben adetlerim geçikince acaba menopazamı giriyorum diye düşünüyorum onun için kıymetini bil üzülme olacak senin yakındır boşuna üzüyorsun kendini
kabızlığa iyi gelen bişey daha öğrendim zeytinin çekirdeğini yutacakmışın bağırsakları çalıştırıyomuş
haklısın cnm doğru sölüyorsun walla bu halimizede şükürler olsunn
gülümmm ben o çekirdeği yutunca sonrası nolcek çıkaz wallaaaa abowwwwwwwww içimde bide zeytin ağacı büyürmüşş
ii geceleeeerr kolay gelsin cnmcanlarım hepinize iyi geceler ben kaçmak zorundayım eşime yemek hazırlıcam çay yapıcam mutfaktada iişim var azıcık
kendinize iyi bakınnnn iyi gecelerr
h.b cnm oturuyodum öyle yarın tatil keyif yapayım dedim birazzza.s canım hoşgeldin nerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?