Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba canım nasılsın geçtimi kabızlığın
cnm biras daha iyiyimmm ...kırmızıları gördüm oturdum aşşaa

yaaaa insan ayrıntıya takılıyo işteeeeee
neyse sınavım bu benim bu sınavdan alnımın akıyla çıkıcam inşallahh
allahım en iyisini bilir...

nassın kızz?görüşemiyos senle bu aralarr

idare ediyorum tatlım sen nasılsın ewet görüşemiyoruzz bayadırrr

benimde hep prolaktinle derdimm
sonunda düzene girmişti ama arada dalgalanmalar oluyoduu
çıkıyodu düşüyodu şimdi ne durumda bilmiyomm bakalımm off bi cesaretim gelsede doktora gitsem

benimde başım dertdeydi prolaktinle bir buçuk sene 2 seneye yakın içtim dostinex en son temmuzda 4 lere düşmüş şaşırdım benim 64 kadar çıkmıştı ve bakalım şimdi ne durumdalar görecez hepsini sende cesaretini topla bi git bebeğine daha çok yaklaştıracak seni öyle düşün hem hormonlarına bakılsın istersen sen yine tedaviye bir süre daha gitmezsin ama en azında hormonlarının durumunu bilirsin benimde şuan tüp yaptırma gibi bi durumum yok ama en azından baktırayım diyorum tehlike çanları çalıyormu diye

bana ialçlar da etki etmiyodu o zaman neyseki durdurduk ööle aşırı yükselmeler olmuyodu artık dalgalanıyodu iştee
bakalım kendime gaz veriyom bu ara gideyim diyee
gitsem iyi olacakkk aslında

cnm biras daha iyiyimmm ...kırmızıları gördüm oturdum aşşaa

idare ediyorum tatlım sen nasılsın ewet görüşemiyoruzz bayadırrr

oda büyük nimet bak benim yaşım 37 olacak az kaldı ve ben adetlerim geçikince acaba menopazamı giriyorum diye düşünüyorum onun için kıymetini bil üzülme olacak senin yakındır boşuna üzüyorsun kendini
kabızlığa iyi gelen bişey daha öğrendim zeytinin çekirdeğini yutacakmışın bağırsakları çalıştırıyomuş

çoook güzel yaaaa ne kadar da mutlu olmuşlardır, duygulandım:2::2: bizimkiler hiç sevinemiyolar yine bişey olacak diye

bana ialçlar da etki etmiyodu o zaman neyseki durdurduk ööle aşırı yükselmeler olmuyodu artık dalgalanıyodu iştee
bakalım kendime gaz veriyom bu ara gideyim diyee
gitsem iyi olacakkk aslında

hadi ozaman bu ay beraber gidelim öğrenelim durumumuzu hem prolaktin yükselmişse ilacını alırdın çünkü yumurta çatlamıyormuş prolaktin yüksek olunca belkide boşuna bekliyorsun

canlarım hepinize iyi geceler ben kaçmak zorundayım eşime yemek hazırlıcam çay yapıcam mutfaktada iişim var azıcık
kendinize iyi bakınnnn iyi gecelerr

hadi ozaman bu ay beraber gidelim öğrenelim durumumuzu hem prolaktin yükselmişse ilacını alırdın çünkü yumurta çatlamıyormuş prolaktin yüksek olunca belkide boşuna bekliyorsun

isterdim ama malesef canım birazda sıkıştık bu ay asla olmazz
benim doktorum özel hastanede onada gidemem bu ay başka doktorada güvenememm,
en yakın bi dahaki ayyy

isterdim ama malesef canım birazda sıkıştık bu ay asla olmazz
benim doktorum özel hastanede onada gidemem bu ay başka doktorada güvenememm,
en yakın bi dahaki ayyy

bende kendi drma gitmeyecem sağlık ocağında olan tahlilleri sağlık ocağında yaptıracam cepten fazla gitmesin diye
hadi ozaman birdahaki ay diye şartlandırıyoruz seni sende birdahaki ay en azından hormonlarına baktırıyosun

ütü yapmam lazım 2 gömlek ütüleyip geliyorum eşim gelmeden yapayımda yoksa yaptırmaz

haklısın cnm doğru sölüyorsun walla bu halimizede şükürler olsunn
gülümmm ben o çekirdeği yutunca sonrası nolcek çıkaz wallaaaa abowwwwwwwww içimde bide zeytin ağacı büyürmüşş

eveeeeetttt hatunlarım benim hiç dedikodum yapılmamış sanırsam

nazonun kocası gelmeden yetişmeye çalştım valla temizlik yaptık kaynanala gecenin köründe

değüşük bişi var mııııııı özet geçin kızla

haklısın cnm doğru sölüyorsun walla bu halimizede şükürler olsunn
gülümmm ben o çekirdeği yutunca sonrası nolcek çıkaz wallaaaa abowwwwwwwww içimde bide zeytin ağacı büyürmüşş

yok canım bişeycik olmaz miğdede en çabuk eriyen şeymiş zeytin çekirdeği onun için rahat ol en azından birkaçgün dene

evet kk nın sayfasını değiştirenlere selam olsun güzel olmuş ve irileşmiş yazılar sankim.
gözüm gönlüm açıldı

canlarım hepinize iyi geceler ben kaçmak zorundayım eşime yemek hazırlıcam çay yapıcam mutfaktada iişim var azıcık
kendinize iyi bakınnnn iyi gecelerr
ii geceleeeerr kolay gelsin cnm
a.s canım hoşgeldin nerelerdeydin
h.b cnm oturuyodum öyle yarın tatil keyif yapayım dedim birazzz sessiz bugün burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…