hatırlatmaz olur muyum.sen bu lafını hatırlat ona bakalım ne diyecek:26:
olsun tatlım öyle adamın sinirli halide çekilirsans bakk kız 20 senelıkler bıle bole yapmazz sukur kocama esımın aılesı ne olursa olsunn gezdırmesını sever tv bı muzık calsa hemen kalkar dansa kaldırır hedıye almasını sever 2 gune bı cıkolataları dolduru getrr cebınde yeterkı para olsun gonlunce gezdırır sankı sevgılı gıbıyızz evde kaldıgında kahvaltımızı esım hazırlarrr tabıı bunlar ıyı huyları bıde tersıne geldıgımde evde kırılmadık esya kalmaz
görcez bakalımbööle diyen adamlar hep fos çıkıyo yaaaa
ya aslında oturması gerekti artık huylarınızın uyuşması gerekiyodu ama sizin durum özell
başbaşa kalınca başlıcak herşey sizin içinnn
evet cnm duygusuz
kız hani parti yapıyoduk
tamam kutlayın o zaman şu an tarih 12 02 2012 yaşımda oldu 32 bol 2 li yıllar diliyorum kendime iiki doğmuşum iyiki varım :)))))))))
olsun tatlım öyle adamın sinirli halide çekilir
evet ya sukurler olsun sınırlı falan ama dun kalbımı kırdı dıye aksam dısarı cıkardı gezdırdı kaydıkkkk cıkolata yaptrmıss ay yerım ben kocamı yaa
pazardan ııcın kayak merkezıne gotrecektı sevgılıler gunu hedıyesı dıyeee ben kabul etmedımmm benım kocam romantıkmıs yaaa basak senn kocanın yanında
aksilikmi yapıyon adamaaaevet ev güzelde zaten bütün hafta evde sıkılıyorum en azından izinli gününde 2 saatliğine bile çıksak yetiyo bana bütün gün dışarıda gezelim demiyorum ki
eşimde zaten söyleyecek söz bırakmamak için 1.2 saatliğine çıkarır dışarı yoksa birazcık duygu sömürüsüyle evde oturduğu anların tadını çıkaramaz
mecbur alışıcan kanka ya bu deveyi güdecen ya bu deveyi güdecennhatırlatmaz olur muyum.
o eskiden di bekarken öyleydim diyor şimdide
kırılacağı şekildede söylüyorum çok sıkıcısın diye.
ama bişid eğişmiyo.
huyla ilgili iştee bende bun alışmalıyım. nden se hep kadınlar alışmalı ama o hiç karıma ayak uyduruyup demez
biraz ööle didim çokk vaad veren yolda bırakıyoogörcez bakalım
bu arada sen benm kocama fos mu didin
doğum günün kutlu olsun bebeğin hediyen olsunn yeni yaşın ve bebeğinle mutlu hayatlarrrrtamam kutlayın o zaman şu an tarih 12 02 2012 yaşımda oldu 32 bol 2 li yıllar diliyorum kendime iiki doğmuşum iyiki varım :)))))))))
kankeytom zaten bende öyle ayrıntılarda anlamaya çalışıuyorummişin zor kaykeytammm
allah kolaylık versinn
sevgisini hiç belli etmiyomu pekiiii
yani davranışta incelikler varmı illa görürsün mesela ayakkabını düzeltmezmi?veya ekmeğine bal peyni filan sürmezmi?
ne biliim ellerini ısıtmazmı dışarıdayken,bunun gibi davranışı yokmu
adamın sevgisi bu gibi ayrıntılardan anlaşılırrrr bence önemseyen adam ayrıntılara dikkat eder
illa ki beni kaybedecek dereceye gelmesi gerekiyor sanırımaksilikmi yapıyon adamaaa
mecbur alışıcan kanka ya bu deveyi güdecen ya bu deveyi güdecenn
çare yok ama inanki zamanla düzeliyo herşeyy
bzde bebeğimizi kaybedene dek çok kavgalar sürtüşmeler yaşadıkk
ama doğum yaptığım gece bana bişiy olucak diye aklı çıkmış ogün değerini anladım diyoo
bide doktor '' kan bulun lazım olabilir''diyince ayakta duracak halim kalmadı,öleceğim sandım demiştiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?