Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen bu lafını hatırlat ona bakalım ne diyecek:26:
hatırlatmaz olur muyum.
o eskiden di bekarken öyleydim diyor şimdide
kırılacağı şekildede söylüyorum çok sıkıcısın diye.
ama bişid eğişmiyo.
huyla ilgili iştee bende bun alışmalıyım. nden se hep kadınlar alışmalı ama o hiç karıma ayak uyduruyup demez

olsun tatlım öyle adamın sinirli halide çekilir

bööle diyen adamlar hep fos çıkıyo yaaaa

ya aslında oturması gerekti artık huylarınızın uyuşması gerekiyodu ama sizin durum özell
başbaşa kalınca başlıcak herşey sizin içinnn
görcez bakalım

bu arada sen benm kocama fos mu didin

evet cnm duygusuz

işin zor kaykeytammm
allah kolaylık versinn
sevgisini hiç belli etmiyomu pekiiii

yani davranışta incelikler varmı illa görürsün mesela ayakkabını düzeltmezmi?veya ekmeğine bal peyni filan sürmezmi?
ne biliim ellerini ısıtmazmı dışarıdayken,bunun gibi davranışı yokmu
adamın sevgisi bu gibi ayrıntılardan anlaşılırrrr bence önemseyen adam ayrıntılara dikkat eder

olsun tatlım öyle adamın sinirli halide çekilir

evet ya sukurler olsun sınırlı falan ama dun kalbımı kırdı dıye aksam dısarı cıkardı gezdırdı kaydıkkkk cıkolata yaptrmıss ay yerım ben kocamı yaa
pazardan ııcın kayak merkezıne gotrecektı sevgılıler gunu hedıyesı dıyeee ben kabul etmedımmm benım kocam romantıkmıs yaaa basak senn kocanın yanında

tamam kutlayın o zaman şu an tarih 12 02 2012 yaşımda oldu 32 bol 2 li yıllar diliyorum kendime iiki doğmuşum iyiki varım :)))))))))

ama bu ikileri bozan tatlı bişey var mesala bebiş artık siz 3 kişisiniz yada dörtte olabilir

Eklentiler

• $bebekresimleri58.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 36

aksilikmi yapıyon adamaaa mecbur alışıcan kanka ya bu deveyi güdecen ya bu deveyi güdecenn
çare yok ama inanki zamanla düzeliyo herşeyy
bzde bebeğimizi kaybedene dek çok kavgalar sürtüşmeler yaşadıkk
ama doğum yaptığım gece bana bişiy olucak diye aklı çıkmış ogün değerini anladım diyoo
bide doktor '' kan bulun lazım olabilir''diyince ayakta duracak halim kalmadı,öleceğim sandım demiştii
o günden beriii hiç üzmeyiz birbirimizzii
görcez bakalım

bu arada sen benm kocama fos mu didin
biraz ööle didim çokk vaad veren yolda bırakıyoo
yada beklentilerin karşılığını veremiyoooo

tamam kutlayın o zaman şu an tarih 12 02 2012 yaşımda oldu 32 bol 2 li yıllar diliyorum kendime iiki doğmuşum iyiki varım :)))))))))
doğum günün kutlu olsun bebeğin hediyen olsunn yeni yaşın ve bebeğinle mutlu hayatlarrrr

kankeytom zaten bende öyle ayrıntılarda anlamaya çalışıuyorumm

onlarda olmasa bu evliliğin anlamı olmazki.

mesela tlfunun ekranına resmimi koymasınsdan, ismimi rehberine hoş bir şekilde kayıt etmesinden, dedğin gibi ekmeğime sevdiğim şeyleri sürmesinden, beni kıskanmasından vs vs.

illa ki beni kaybedecek dereceye gelmesi gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…