aksilikmi yapıyon adamaaa
mecbur alışıcan kanka ya bu deveyi güdecen ya bu deveyi güdecenn
çare yok ama inanki zamanla düzeliyo herşeyy
bzde bebeğimizi kaybedene dek çok kavgalar sürtüşmeler yaşadıkk
ama doğum yaptığım gece bana bişiy olucak diye aklı çıkmış ogün değerini anladım diyoo
bide doktor '' kan bulun lazım olabilir''diyince ayakta duracak halim kalmadı,öleceğim sandım demiştii
o günden beriii hiç üzmeyiz birbirimizzii
biraz ööle didim çokk vaad veren yolda bırakıyoo
yada beklentilerin karşılığını veremiyoooo
doğum günün kutlu olsun bebeğin hediyen olsunn yeni yaşın ve bebeğinle mutlu hayatlarrrr
kankeytom zaten bende öyle ayrıntılarda anlamaya çalışıuyorumm
onlarda olmasa bu evliliğin anlamı olmazki.
mesela tlfunun ekranına resmimi koymasınsdan, ismimi rehberine hoş bir şekilde kayıt etmesinden, dedğin gibi ekmeğime sevdiğim şeyleri sürmesinden, beni kıskanmasından vs vs.
ksel yavrum bi teşekkür etmeden gittin annnem
şuan ne yaptığımı bilseniz sizle yazışırken maydonoz buharı yapıyorum
allah korusun ama iyi bi ders lazımmm sanırımmilla ki beni kaybedecek dereceye gelmesi gerekiyor sanırım
herkesin yöntemi başka demekkiiiiaksilik ama öyle bıktıracak şekilde değil acitasyon yapıyorum yoksa ona bıraksaydım 70 yaşındaki nineler gibi evde pineklerdik hiç dışarı çıkaramazdım
ya bende yapmak ıstyorummm nasıl yapılıyoooo
kan kustum kızılcık şerbeti içtim dicem ööle miiiiiyi bariii galiba umursamaz seninkiii
sevgiyle alakalı bi durum yokk
buda iyi
huyu bööle dicen kabullenicennn
yok kuzum özel olarak istemedim ama aşağda seni görmeyince çıktın sandımdıbak bak bakk kızarım düverim seni üst taraı oku kuzum aynı anda yzmışız teşekkür ettim canım. ama illaki özel teşekkür istiyosan canım başakçığım çokkkk teşekkür ederim tatlımmmm.
yok kuzum özel olarak istemedim ama aşağda seni görmeyince çıktın sandımdı
ben 1 litre suya yarım demet maydonozu doğradım yumuşayana kadar kaynattım biraz sıcağı gidecek kadar 10 dakika bekletip tencerenin etrafına bez sardım yakmasın diye battaniyeyi sardım oturuyom 20 dakika oturdum tekrar ısıttım 20 dakika daha oturunca yeter heralde (bu arada tencere benim bu işlerde kullandığım eski bi tencerem)
kan kustum kızılcık şerbeti içtim dicem ööle miiii
allah korusun ama iyi bi ders lazımmm sanırımm
herkesin yöntemi başka demekkiiii
keşke söylemeseydin yaaa
hayal ettimde cıks cıks
nasıl becerdin kızzzzzz
canım yaa tencerenin açıklamasınıda yapmışben 1 litre suya yarım demet maydonozu doğradım yumuşayana kadar kaynattım biraz sıcağı gidecek kadar 10 dakika bekletip tencerenin etrafına bez sardım yakmasın diye battaniyeyi sardım oturuyom 20 dakika oturdum tekrar ısıttım 20 dakika daha oturunca yeter heralde (bu arada tencere benim bu işlerde kullandığım eski bi tencerem)
niye kız boşver yaaaaaaa:78:kıslar ben çıkayım accık güzelleşeyimmm saçımı başımı tarayayımm dimi ama :115:
kızlar ben artık napıcamı şaşırdım salı günü yine doktora gittim adam bana doğru düzgün anlatmıyo geri zakelı inanın buralardan ediniğim bilgiler olmasa mal gibi kalıcam başladım birsürü soru sormaya cevap vermek istemiyor adam sanki incileri dökülecek bebeğim gelsin yeterki çektiğim çileleri unuturum inşallah maddi manevi sıkıntılarımı ama ben her gittiğimde 30 tl veriyorum adama bak yaaa kızddırdı dün beni zaten seçenek yok başka bir dr.araştırıcam ama bu muayene 30 ocakta 63x53 sağ over kisti saptanması sonucu kisti takip içindi sonuç şu:
bilateral over boyutları sağda 34x25mm, içinde eb 9x9 mm folliküller 12x6 mm rüptire kist izlendi. solda 29x24mm olup parankim eko yapısı tabiidir.douglasda sıvı saptanmadı.
açıklama yapabilirmisiniz???
bişey anlamadım doktor kistin kendddiliğinden küçülüyor ancak adetin erken yaa geç olabilir yumurtalarda gelişim yok şimdilik dedi burada arkadaşlar şukadar olmuş benim yumurta falan diyor bana hiç bişey demedi bu adam?? 11.günümdü salı günü anlıycanız hiç anlamadım bu işi buarada;
bilateral: çift taraflı
eb : heralde ebat
folliküler: kendiliğinden kaybolabilecek kist
rüptüre: yırtılmış patlamış kist
parankim: Bir organ yada bezin görev gören dokusudur. birleştiremedim ben ne nedemek siz çözebilirseniz cvp bekliyorum neremde ne var??? yorumlayabilecekmisiniz???:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?