Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aksilik ama öyle bıktıracak şekilde değil acitasyon yapıyorum yoksa ona bıraksaydım 70 yaşındaki nineler gibi evde pineklerdik hiç dışarı çıkaramazdım

iyi bariii galiba umursamaz seninkiii
sevgiyle alakalı bi durum yokk
buda iyi
huyu bööle dicen kabullenicennn

şuan ne yaptığımı bilseniz sizle yazışırken maydonoz buharı yapıyorum

illa ki beni kaybedecek dereceye gelmesi gerekiyor sanırım
allah korusun ama iyi bi ders lazımmm sanırımm
aksilik ama öyle bıktıracak şekilde değil acitasyon yapıyorum yoksa ona bıraksaydım 70 yaşındaki nineler gibi evde pineklerdik hiç dışarı çıkaramazdım
herkesin yöntemi başka demekkiiii
şuan ne yaptığımı bilseniz sizle yazışırken maydonoz buharı yapıyorum

keşke söylemeseydin yaaa
hayal ettimde cıks cıks

ya bende yapmak ıstyorummm nasıl yapılıyoooo

ben 1 litre suya yarım demet maydonozu doğradım yumuşayana kadar kaynattım biraz sıcağı gidecek kadar 10 dakika bekletip tencerenin etrafına bez sardım yakmasın diye battaniyeyi sardım oturuyom 20 dakika oturdum tekrar ısıttım 20 dakika daha oturunca yeter heralde (bu arada tencere benim bu işlerde kullandığım eski bi tencerem)

yok kuzum özel olarak istemedim ama aşağda seni görmeyince çıktın sandımdı

bu ayda gecsınde bende deneyım barı annem adetten ne kadar sure sonra yapılıyoo

kan kustum kızılcık şerbeti içtim dicem ööle miiii

yok öyle değil ama idare edicen başka çaren varmı??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ama alışacak oda merak etme annesinin yanında aynı evde ne kadar romantik olunurkiiii
bide evinize çıkınca bi görün bakalım aynı mı olucekkk

kızlar ben artık napıcamı şaşırdım salı günü yine doktora gittim adam bana doğru düzgün anlatmıyo geri zakelı inanın buralardan ediniğim bilgiler olmasa mal gibi kalıcam başladım birsürü soru sormaya cevap vermek istemiyor adam sanki incileri dökülecek bebeğim gelsin yeterki çektiğim çileleri unuturum inşallah maddi manevi sıkıntılarımı ama ben her gittiğimde 30 tl veriyorum adama bak yaaa kızddırdı dün beni zaten seçenek yok başka bir dr.araştırıcam ama bu muayene 30 ocakta 63x53 sağ over kisti saptanması sonucu kisti takip içindi sonuç şu:

bilateral over boyutları sağda 34x25mm, içinde eb 9x9 mm folliküller 12x6 mm rüptire kist izlendi. solda 29x24mm olup parankim eko yapısı tabiidir.douglasda sıvı saptanmadı.
açıklama yapabilirmisiniz???

bişey anlamadım doktor kistin kendddiliğinden küçülüyor ancak adetin erken yaa geç olabilir yumurtalarda gelişim yok şimdilik dedi burada arkadaşlar şukadar olmuş benim yumurta falan diyor bana hiç bişey demedi bu adam?? 11.günümdü salı günü anlıycanız hiç anlamadım bu işi buarada;
bilateral: çift taraflı
eb : heralde ebat
folliküler: kendiliğinden kaybolabilecek kist
rüptüre: yırtılmış patlamış kist
parankim: Bir organ yada bezin görev gören dokusudur. birleştiremedim ben ne nedemek siz çözebilirseniz cvp bekliyorum neremde ne var??? yorumlayabilecekmisiniz???:26::26::26:

canım yaa tencerenin açıklamasınıda yapmış
iyide 20 dakka nasıl oturdun bacakların ağrımadı mı. ve ıoturuken bize nasıl yazdın

canım hos geldın aramıza ne kadarlık evlısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…