Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

olmazsa kocaeliye gelirim kanka

sen kocaelide niydin yav unurmuşumemin olamadım

niye kız boşver yaaaaaaa

bana mı süslencen ben seni bööle beğeniyom

hee sana işim yoktu da sana süslenicemmm hihhihihiiiiiiiiiiiii

deli ya deli ya deli yaaaa
aşkım bi bana havama huyuma deli ya
nasılda bana
deli ya deli ya deli yaaaa
farkım ortada.....atiyeee sölüyoooo dinleyinnnnnnnn bencee
an güzel yanıı şu şarkınınnn
''neye inanırsan bir gün onu yaşarsın'' diyooooo
bide cecelinin seni sağlığımda hastalığımda diye bi şarkısı varyaaa
off aşkımı hatırlatıyoooooooooooooooooo

hiç bişey anlamadım canım keşke yardımcı olabilseydim

canım yaa tencerenin açıklamasınıda yapmış
iyide 20 dakka nasıl oturdun bacakların ağrımadı mı. ve ıoturuken bize nasıl yazdın

yanlış anlaşılmasın diye
yok ben tencerenin etrafına çarşafı doladım kenarlarına oturdum ayaklarımın üstünde durmuyom onun için zor olmadı

1,5 yıllık evlyim 1 senedir beebek düşünüyoruz

hoşgeldin canım

en aklı başında olanımız nazo yduuu

onunda haline bak

fatoşcumm seni içimize aldık kuzucummmmmmmm

hakkında hayırlısı olsun gel burda neşeyle yumurtluyak

aynıymıs bı tanem sonucundan bısey anlamadım sanırsam kısınmı varr annemm hormon testı yaptdınmıı baska bı sorunun varmı

evet kist var 30 ocakta 63x53 tü dr.korktu büyük diye 7 şubatta bi daha baktı sonuç bu küçülüyor dedi ilaca gerek yok dedi ama bu yazanlar nedir tam bilmiyorum bi sorunumuz yok şükür buay ilaçla tadaviye başlıycaktık kist çıktı olmadı artık hayırlısı ateş ölçüyorum :) bügün16,gün gün aşırı ilişki var inş. daha fazla bekletmez bizleri Allahım amiinnnn...

hqoşgeldin canımmm
amiin inşallah bekletmezzzzz

kanka sen atiyeden bahsetttin ya kenarda reklamı çıktı Allahallah biri bizi dinliyomu ne

ne popüler topikiz

farkettimmmm

benimde geçen sene kist olduğunda drum bana d.k.h vermişti 1 ay kullanmıştım kisti eritiyormuş çok büyük olmayınca

annem sonucların temız cıkmıs kıs olupda bebegı olan bırsuru kişi var kafana takma annem bendede kıs var ılac falan vermedıler ustune dusmuyorum herseyın bı vaktı var sen buraya takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…