olmazsa kocaeliye gelirim kankayok öyle değil ama idare edicen başka çaren varmı??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ama alışacak oda merak etme annesinin yanında aynı evde ne kadar romantik olunurkiiii
bide evinize çıkınca bi görün bakalım aynı mı olucekkk
niye kız boşver yaaaaaaa
bana mı süslencen ben seni bööle beğeniyom
canım hos geldın aramıza ne kadarlık evlısınn
olmazsa kocaeliye gelirim kanka
sen kocaelide niydin yav unurmuşumemin olamadım
1,5 yıllık evlyim 1 senedir beebek düşünüyoruz
kızlar ben artık napıcamı şaşırdım salı günü yine doktora gittim adam bana doğru düzgün anlatmıyo geri zakelı inanın buralardan ediniğim bilgiler olmasa mal gibi kalıcam başladım birsürü soru sormaya cevap vermek istemiyor adam sanki incileri dökülecek bebeğim gelsin yeterki çektiğim çileleri unuturum inşallah maddi manevi sıkıntılarımı ama ben her gittiğimde 30 tl veriyorum adama bak yaaa kızddırdı dün beni zaten seçenek yok başka bir dr.araştırıcam ama bu muayene 30 ocakta 63x53 sağ over kisti saptanması sonucu kisti takip içindi sonuç şu:
bilateral over boyutları sağda 34x25mm, içinde eb 9x9 mm folliküller 12x6 mm rüptire kist izlendi. solda 29x24mm olup parankim eko yapısı tabiidir.douglasda sıvı saptanmadı.
açıklama yapabilirmisiniz???
bişey anlamadım doktor kistin kendddiliğinden küçülüyor ancak adetin erken yaa geç olabilir yumurtalarda gelişim yok şimdilik dedi burada arkadaşlar şukadar olmuş benim yumurta falan diyor bana hiç bişey demedi bu adam?? 11.günümdü salı günü anlıycanız hiç anlamadım bu işi buarada;
bilateral: çift taraflı
eb : heralde ebat
folliküler: kendiliğinden kaybolabilecek kist
rüptüre: yırtılmış patlamış kist
parankim: Bir organ yada bezin görev gören dokusudur. birleştiremedim ben ne nedemek siz çözebilirseniz cvp bekliyorum neremde ne var??? yorumlayabilecekmisiniz???:26::26::26:
canım yaa tencerenin açıklamasınıda yapmış
iyide 20 dakka nasıl oturdun bacakların ağrımadı mı. ve ıoturuken bize nasıl yazdın
1,5 yıllık evlyim 1 senedir beebek düşünüyoruz
sende kalmaya gelmiycem delü karıııııı saçını başını yolmaya gelcemmmmgel kuzum gel seni ortada bırakırmıyım bennn
sanada bakarım bennn gell yeterkii
hiç bişey anlamadım canım keşke yardımcı olabilseydim
yanlış anlaşılmasın diye
yok ben tencerenin etrafına çarşafı doladım kenarlarına oturdum ayaklarımın üstünde durmuyom onun için zor olmadı
sende kalmaya gelmiycem delü karıııııı saçını başını yolmaya gelcemmmm
en aklı başında olanımız nazo yduuu
onunda haline bak
en aklı başında olanımız nazo yduuu
onunda haline bak
aynıymıs bı tanem sonucundan bısey anlamadım sanırsam kısınmı varr annemm hormon testı yaptdınmıı baska bı sorunun varmı
kanka sen atiyeden bahsetttin ya kenarda reklamı çıktı Allahallah biri bizi dinliyomu neee herkesin bi sıyırma noktası var oda o sınıra geldi sonunda
ee herkesin bi sıyırma noktası var oda o sınıra geldi sonunda
dedin ya eve çıkınca güzel olcak diyee.yine ne yaptım ki ben:44::44::44::44::44::26:
hqoşgeldin canımmmevet kist var 30 ocakta 63x53 tü dr.korktu büyük diye 7 şubatta bi daha baktı sonuç bu küçülüyor dedi ilaca gerek yok dedi ama bu yazanlar nedir tam bilmiyorum bi sorunumuz yok şükür buay ilaçla tadaviye başlıycaktık kist çıktı olmadı artık hayırlısı ateş ölçüyorum :) bügün16,gün gün aşırı ilişki var inş. daha fazla bekletmez bizleri Allahım amiinnnn...
kanka sen atiyeden bahsetttin ya kenarda reklamı çıktı Allahallah biri bizi dinliyomu ne
ne popüler topikiz
mantar hortlamasındane yapayım bugün iltihap başladı yine deli oldum aklım başımdan gitti
evet kist var 30 ocakta 63x53 tü dr.korktu büyük diye 7 şubatta bi daha baktı sonuç bu küçülüyor dedi ilaca gerek yok dedi ama bu yazanlar nedir tam bilmiyorum bi sorunumuz yok şükür buay ilaçla tadaviye başlıycaktık kist çıktı olmadı artık hayırlısı ateş ölçüyorum :) bügün16,gün gün aşırı ilişki var inş. daha fazla bekletmez bizleri Allahım amiinnnn...
evet kist var 30 ocakta 63x53 tü dr.korktu büyük diye 7 şubatta bi daha baktı sonuç bu küçülüyor dedi ilaca gerek yok dedi ama bu yazanlar nedir tam bilmiyorum bi sorunumuz yok şükür buay ilaçla tadaviye başlıycaktık kist çıktı olmadı artık hayırlısı ateş ölçüyorum :) bügün16,gün gün aşırı ilişki var inş. daha fazla bekletmez bizleri Allahım amiinnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?