mantar hortlamasında
bende sana yaklaşıyommmbenim yerimde başkası olsaydı sıyırırdı 14 senede hala sıfıra sıfır elde var sıfır
dedin ya eve çıkınca güzel olcak diyee.
sana veee iç güdülerine güveniyorum.
öyle olmazsa kocaeliye gelcem
annem sonucların temız cıkmıs kıs olupda bebegı olan bırsuru kişi var kafana takma annem bendede kıs var ılac falan vermedıler ustune dusmuyorum herseyın bı vaktı var sen buraya takıl
bende sana yaklaşıyommm
ama sevindiğim ne var biliyonmu
en azından bir kerede olsa sonuçlanmasada hamilelik nasıl bir duygu biliyorumm
allahım bunu yaşattı barii ondan mahrum kalmadımm
emin ol canımm herşey güzel olacakk
olmazsa gell
kapım açık başım kapalı
bencede vakti saati gelmeden hiçbirşey yoluna girmezz
allah bi sebep verecek ve birgün bizde anne olacağızz dimi belinayyyyy
nasılsın annem
senle ilgilenemedim ben bu ara[/QUOT
ben bu aralar cook rahatımmm bu sefer benım kocıs sıyırdıı nıe olmuyo gıdeyım sperm testı vereyım falan fistann
herseyın vaktı zamanı varrrr ıyım annem sen nasılsın
bende yaşadım ama hamileliği anlamadan bitti ama en azından çift çizgiyi gördüm ama yine görecez ve yaşayacaz bunları
umudumuz her zaman var49::
sen daha önce de yaapmştın suyla ama keşkem sütle yapaydın yaaaaaaa.olabilir arada hortluyo onun için sütle yapmadım zaten suyla yaptım
espürüye bak yaaaaaaaemin ol canımm herşey güzel olacakk
olmazsa gell
kapım açık başım kapalı
bu ne hareketli topik aman yarabbimuykumu kaçıracaksınız hadi benim kociş yorgundu uyudu da sizinkiler nerede:26: topiğin ismi gibi inş. tez zamana neşeyle hamiş oluruz sağlıkla sıhhatle
gel kuşum gel seni içimize aldık bizzzzzzzzzzzzz .bu ne hareketli topik aman yarabbimuykumu kaçıracaksınız hadi benim kociş yorgundu uyudu da sizinkiler nerede:26: topiğin ismi gibi inş. tez zamana neşeyle hamiş oluruz sağlıkla sıhhatle
sen bide herkes toplanınca gör burayıı 30 sn de sayfa atladığı oluyoobu ne hareketli topik aman yarabbimuykumu kaçıracaksınız hadi benim kociş yorgundu uyudu da sizinkiler nerede:26: topiğin ismi gibi inş. tez zamana neşeyle hamiş oluruz sağlıkla sıhhatle
ben bu aralar cook rahatımmm bu sefer benım kocıs sıyırdıı nıe olmuyo gıdeyım sperm testı vereyım falan fistann
herseyın vaktı zamanı varrrr ıyım annem sen nasılsın
ben 5 ay yaşadım hamişliği
hareketlerini hissettim tepkisini hissettim
muhteşem bi duyguu
allahım bir daha yaşat o duyguları bize ya rabbimmmmm
sen daha önce de yaapmştın suyla ama keşkem sütle yapaydın yaaaaaaa.
neyse değişikliklerden bahset iltihap akıyormu
bize de bişi getiriyomuymuşşşşşşşşiyi geler kızlar eşim aradı geliyomuş kendinize iyi bakın görüşürüz
sen bide herkes toplanınca gör burayıı 30 sn de sayfa atladığı oluyoo
neşeyle kafa dağıtarak hamiş olmayı bekliyosss
bu arada hayatımızı yaşamaktanda geri kalmıyosss
iyiyim kuzum yaa eltiler doğurdu hergün bebiş sevmeye gidiyomm
heryer bebek dolduuuuuu
espürüye bak yaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzum yaaaaaaa çok geçmiş olsun ne zaman düştü .slm kizlar nasilsiniz gorusmayeli beni sorarsaniz cok kotuyum dusuk yaptim anca kendimi toplaya bildim morelim halen bozuk ama normal hata donmem gerek artik .
slm kizlar nasilsiniz gorusmayeli beni sorarsaniz cok kotuyum dusuk yaptim anca kendimi toplaya bildim morelim halen bozuk ama normal hata donmem gerek artik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?