aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzum yaaaaaaa çok geçmiş olsun ne zaman düştü .
listede seni hamiş yapmştım
ne kasıntısı kuzumkızlar bu kasıntıya ne ıyı gelır yaaaa
canım yaaa tühh biz de 4 tane hamişimiz oldu diyee seviniyorduk.sagol canim 2 hafta oldu duseli
annem gecmıs olsun yaaaa nasıl olduuu
canım yaaa tühh biz de 4 tane hamişimiz oldu diyee seviniyorduk.
neyse kısmet canım inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalırsın güçlü ol .
kaç haftalıktı
haa kaşıntıııııı kız mantar mı oldu yoksam çokmu kaşınıyogenetal bolgemde yaaa
evet cnm hayırlısı peki ani hareketten mi kaynaklanıyorcanim 7 haftalik dedi doktor hayirlisi ne yapalim.
haa kaşıntıııııı kız mantar mı oldu yoksam çokmu kaşınıyo
sabah halvet mi varyanı her dk degıl ama tuvalete falan gttgımde gecende halvette olduu off sabahda halvet var kasıntıdan bısey anlamıyom
evet cnm hayırlısı peki ani hareketten mi kaynaklanıyor
sabah halvet mi varsanki görev gibi sööledin
tatlım anladım halvettende bişi anlamıyorsan mantar başlangıcı sanırsam. çok feci kaşınıyor yerinde oturamıyorsun.
kızarmış mı vaji baktınm
hmm anladım cnm herangi bişiden kaynaklanmıyor demekki sadece kısmet diyoruz.bilmiyorum canim kanamam oldu doktora gittim dediki dusuk yapiyosun neden dedigimde olabilir dedi herkes yasiyor boyle olaylar dedi nedenini bende bilmiyorum .
cnm sanırsam temizliğe çok önem vermemekten oluyormuş bu kaşıntı öyle biliyorum. benm de çok oldu evlendim evleneli.bı arada vardı mantar fıtıl falan kullandım akıntım oluyodu bole kasıntı olmuyodu cnmm kızarmıs evett
gorev gıbı cocuk olana kadar 2 gune bı yapacaz bu aralar
cnm sanırsam temizliğe çok önem vermemekten oluyormuş bu kaşıntı öyle biliyorum. benm de çok oldu evlendim evleneli.
ilişkiye girmeden önce erkeğinde temz olması falan gerek.
bence yine doktora git ilçla hemencecik geçio
hmm anladım cnm herangi bişiden kaynaklanmıyor demekki sadece kısmet diyoruz.
inşallah tez zamanda çıkarsın bu durumun psikoolojisinden.
kızın nasılllllllllll
geçer tabiiki bebeğim ama en az 1 hafta çekersin.gitmem doktora artk fenalık geldı dok dok cnm ya temızlıgede dıkkat edıyorummmm zaten evde oldugumda gunluk dusumu alırım camasırmı degıstrrımm esım ıcın bısı dıyemem yatakda olur olmaz halvet olmasa mıncıklıyo kalk yıka dıyemıyorummm baska turlu gecmez mı yaaaaaa
kızın okula gidiyormuyduevet canim kismet kizim iyidir evet canim insanllah biran once cikarim bu bunalimdam....
kızın okula gidiyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?