Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yanı her dk degıl ama tuvalete falan gttgımde gecende halvette olduu off sabahda halvet var kasıntıdan bısey anlamıyom
sabah halvet mi var sanki görev gibi sööledin

tatlım anladım halvettende bişi anlamıyorsan mantar başlangıcı sanırsam. çok feci kaşınıyor yerinde oturamıyorsun.
kızarmış mı vaji baktınm

bı arada vardı mantar fıtıl falan kullandım akıntım oluyodu bole kasıntı olmuyodu cnmm kızarmıs evett
gorev gıbı cocuk olana kadar 2 gune bı yapacaz bu aralar

bilmiyorum canim kanamam oldu doktora gittim dediki dusuk yapiyosun neden dedigimde olabilir dedi herkes yasiyor boyle olaylar dedi nedenini bende bilmiyorum .
hmm anladım cnm herangi bişiden kaynaklanmıyor demekki sadece kısmet diyoruz.

inşallah tez zamanda çıkarsın bu durumun psikoolojisinden.

kızın nasılllllllllll

bı arada vardı mantar fıtıl falan kullandım akıntım oluyodu bole kasıntı olmuyodu cnmm kızarmıs evett
gorev gıbı cocuk olana kadar 2 gune bı yapacaz bu aralar
cnm sanırsam temizliğe çok önem vermemekten oluyormuş bu kaşıntı öyle biliyorum. benm de çok oldu evlendim evleneli.
ilişkiye girmeden önce erkeğinde temz olması falan gerek.
bence yine doktora git ilçla hemencecik geçio

gitmem doktora artk fenalık geldı dok dok cnm ya temızlıgede dıkkat edıyorummmm zaten evde oldugumda gunluk dusumu alırım camasırmı degıstrrımm esım ıcın bısı dıyemem yatakda olur olmaz halvet olmasa mıncıklıyo kalk yıka dıyemıyorummm baska turlu gecmez mı yaaaaaa

geçer tabiiki bebeğim ama en az 1 hafta çekersin.

kaşınır durursun iyyyyyyyyyyykk çok kötü yaaaaaaa offf düşünmek bilem istemiyom. başka yolunu bilmiyorum tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…