Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sara ablaaaa naber
evet abimin kızı çok sevimli dimi aynı ben

iyilik canım evet aynen sen cidden sana çok benziyo

evet yeğeni ama hiç erenaya benzememiş ne kadar şeker maaşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kıskanma kız cadıııı çok tatlı bikerem tıpkı erenay yaaaa

iyiyim taze anne sen nasılsın

slmmmm yeşilimmmm iyiyimmm sen nasılsınnn?

doktorumuz sonra dedi ki belki bir daha olmayabilir, çok dejenerasyona uğradı, ama yapabileceğimiz bişey yoktu, ki bebecik tutunsa da sağlıklı mı diye çok dikkatli bir süreç olması gerekecek, en iki yıl istemeyeceksin ki zaten yaşın da müsait değil dedi, kafamdan attım epey süre Allah'ım ikinci bebe nasip etmedi dedim, ama şimdi kızım öyle çok istiyor ki, ne yapmalıyım bilemiyorum, yeniden aynı şeyleri yaşamak yeniden bir can daha kaybetmek, ya da yine derlerse ki sağlıksız istenmeyen gebelik Allah'ım kimseyi böyle sınamasın ya rabbim...

evet keyfim yerimde nede olsa aşkım evde bugün

vay vay vay vay vayy aman Yarabbimmmmmmmm nasıl şımarsammmmmmm

nerelere tırmansammmm nasıl bir smiley kullansammmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sağol sara ablam iyiyim bende kına yakmışsın ellerine bende çok severim kınayı elde
slmmmm yeşilimmmm iyiyimmm sen nasılsınnn?

iyiyim serayım bende nolsun naptın nasıl geçti haftasonun?

sağol sara ablacım hıh duy başak duyyy

allah sabır versin can kaybetmek çok zorrr

iyi fikir
ama alerji yapmıyomu günlük ped mantar varken?
?
?
kızım senin külüstür dediğin arabamm 2006 modell hıh henüz 5 yaşındaaa bebek o bebek

ped olmayınca sürekli ıslak oluncada yakıyor ama evdeyken sürekli değiştiriyorum çamaşırımı ama dışarıda mecburen ped kullanıyorum

cnmm ya bu olayb 2 sene önce mi olduu.

çok geçmiş olsun çokn şükür atlatmşsın.

senin güneş gibi bir kızın varmış Allah ona bağışlamış senii

e peki o zmaandan bu yana olmadımı bir daha gebelik

geçmişi düşünmek istemesemde çok korkuyorum ya da tek olsun diyeyim diyorum, ne olacak bir sürü tek çocuk var, ama olmuyor işte hep düşün hep düşün bir karar ver hayırlısı de çalışmalara başla diyor bir yanım diyer yanım ödü öyle patlamış ki hiç yanaşmıyor, tek yanla da olmuyor ki

inş bebiş isteyen herkez kolaylıkla hamiş olurlar. 3 aydır cyclo progynova kullandırrttı doktorum hamile kalabılırsın dedi son kutu bıttı ve 66gundur adet olmuyordum tam umutlarım yeşerdı derken adet oldum v ebittim artıkın. perşembe gunu doktor yolları devam. yumurtlama takibi yapalım olmazsa demişti bakalım ne diyecek. nasıl olacak. (

6 gundur yazacaktım 66 olmuş

aynen sara ablacım ben başakın şerrinde korunmak için kaçıyom kendinize iyi bakınn
hepinnizi öptümm
duydum ama ellemiyommm kibarlığımı melekliğimi ve zarifliğimi koruyorummm:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:

duydum ama ellemiyommm kibarlığımı melekliğimi ve zarifliğimi koruyorummm:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:

kıyamam men sana yesinler senin zarifliğini kibarlığını gel öpicem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…