iyi fikirsağol canım günlük ped kullanırım bende sorun olmaz
külüstürle zor olmadımı tangır tungurEki Görüntüle 345945
sara ablaaaa naber
evet abimin kızı çok sevimli dimi aynı ben
evet yeğeni ama hiç erenaya benzememiş ne kadar şeker maaşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba nazoşum a.s. ben iyiyim canım sende iyi gibisin maşallah kocişin yanında gezmeye gidiyosun ne güzell ohh gez gez benim içindeee
merhaba canım hoşgeldin tabiki kabul ederiz ne demek çok üzüldüm bebişlerine insan zor cesaret ediyor biliyorum ama hadi bi cesaret yeniden başla umut etmeye
erenayefe+,
kedi26237,
seray0307,
sara_28,
basakss+
selam kızlar siz nasılsınızzzz?
bende zeytinyağı var ama marketten satılanlardan o olmazmıki kantaron yağı aktarda satılıyordur demi bende alayım mantardan kurtulayım bi öncede insan başka bişey düşünemiyo çünkü
satılıodur canımm...ama temizliği nasıldır bilmem...biz kendimiz yapıozz...ben bugün denicemmm bakalım yazarım sana...
aminnn
tamam canım bi deneyeyim bakalım faydası olsun yeterki
merhaba nazoşum a.s. ben iyiyim canım sende iyi gibisin maşallah kocişin yanında gezmeye gidiyosun ne güzell ohh gez gez benim içindeee
merhaba canım hoşgeldin tabiki kabul ederiz ne demek çok üzüldüm bebişlerine insan zor cesaret ediyor biliyorum ama hadi bi cesaret yeniden başla umut etmeye
erenayefe+,
kedi26237,
seray0307,
sara_28,
basakss+
erenayefe+,
kedi26237,
seray0307,
sara_28,
basakss+
vay vay vay vay vayy aman Yarabbimmmmmmmm nasıl şımarsammmmmmm
nerelere tırmansammmm nasıl bir smiley kullansammmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
aaaa topikin cadısı olduk şimdi de
nazom yaa sen kendini buldun burda valla.
sen ben yokken napıyodun annem yaaa
hele ki o geçen gün yyaptığın haareket........
maydonoz buharı yaparken bizimle yazışman on numara hareketti . tam istediğim gibi bir hatun:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
ee anlat bakalım tatlım o zaman sen kimsin nesin necisin
kaç yıllık evlisin neden bebkin olmuyor[/QUOTE
Anlatırım tabiki;
konyadan bir hatunum, çalışırım cumartesileri bile hemde
bir kızım var Allah'ım onu korusun güneş gibi sapsarı, 7 yaşında, okumayı öğrendikk :)
2 yıl önce dedik artıkın vaktidir,
Ama velakin olmadı,
çok kötü sonuçlandı,
nasıl olduysa üçüz gebelik olmuş,
ee ne iyi ya dedik önce biz bir istedik Allah'ım 3 verdi,
Ama 2 hafta içinde ikisi birbirinden ayrılmadı, bir sürü aşamadan geçtim ki hatırlaması bile korkunç benim yaşadıklarım değilde onları kurtarma çabası kararsızlıklar o yöntemi uygulasan diğeri gidecek, bu yöntem şu bu derken doktorlar, en sonunda hayati tehlike oluştu anne için alacaz dediler, yok dedim, beklerim ama olmadı zamanla kötüleştim ve onları kaybettim...
çok kötü şeyler yaşamışın çok kötü bi tecrübe olmuş senin için ama artık o kötü günleri geçmişte bırakıp önüne bak geçmişi değiştiremezsin keşke yaşamasaymısşın ama yaşanmış bitmiş artık önünde daha güzel günler seni bekliyor geçmişi düşünmek yok tamammı
sağol sara ablam iyiyim bende kına yakmışsın ellerine bende çok severim kınayı eldeiyilik canım evet aynen sen cidden sana çok benziyo
kıskanma kız cadıııı çok tatlı bikerem tıpkı erenay yaaaa
iyiyim taze anne sen nasılsın
slmmmm yeşilimmmm iyiyimmm sen nasılsınnn?
sağol sara ablacım hıh duy başak duyyyiyilik canım evet aynen sen cidden sana çok benziyo
kıskanma kız cadıııı çok tatlı bikerem tıpkı erenay yaaaa
iyiyim taze anne sen nasılsın
allah sabır versin can kaybetmek çok zorrrdoktorumuz sonra dedi ki belki bir daha olmayabilir, çok dejenerasyona uğradı, ama yapabileceğimiz bişey yoktu, ki bebecik tutunsa da sağlıklı mı diye çok dikkatli bir süreç olması gerekecek, en iki yıl istemeyeceksin ki zaten yaşın da müsait değil dedi, kafamdan attım epey süre Allah'ım ikinci bebe nasip etmedi dedim, ama şimdi kızım öyle çok istiyor ki, ne yapmalıyım bilemiyorum, yeniden aynı şeyleri yaşamak yeniden bir can daha kaybetmek, ya da yine derlerse ki sağlıksız istenmeyen gebelik Allah'ım kimseyi böyle sınamasın ya rabbim...
sağol sara ablam iyiyim bende kına yakmışsın ellerine bende çok severim kınayı elde
iyiyim serayım bende nolsun naptın nasıl geçti haftasonun?
sağol sara ablacım hıh duy başak duyyy
allah sabır versin can kaybetmek çok zorrr
iyi fikir
ama alerji yapmıyomu günlük ped mantar varken?
?
?
kızım senin külüstür dediğin arabamm 2006 modell hıh henüz 5 yaşındaaa bebek o bebek
duyarsa ikimizide yolar kesin
maşallah sizeeevet keyfim yerimde nede olsa aşkım evde bugün
sende sağol canım Allahım seni kem gözlerden nazarlardan korusun
cnmm ya bu olayb 2 sene önce mi olduu.muyor[/QUOTE
Anlatırım tabiki;
konyadan bir hatunum, çalışırım cumartesileri bile hemde
bir kızım var Allah'ım onu korusun güneş gibi sapsarı, 7 yaşında, okumayı öğrendikk :)
2 yıl önce dedik artıkın vaktidir,
Ama velakin olmadı,
çok kötü sonuçlandı,
nasıl olduysa üçüz gebelik olmuş,
ee ne iyi ya dedik önce biz bir istedik Allah'ım 3 verdi,
Ama 2 hafta içinde ikisi birbirinden ayrılmadı, bir sürü aşamadan geçtim ki hatırlaması bile korkunç benim yaşadıklarım değilde onları kurtarma çabası kararsızlıklar o yöntemi uygulasan diğeri gidecek, bu yöntem şu bu derken doktorlar, en sonunda hayati tehlike oluştu anne için alacaz dediler, yok dedim, beklerim ama olmadı zamanla kötüleştim ve onları kaybettim...
inş bebiş isteyen herkez kolaylıkla hamiş olurlar. 3 aydır cyclo progynova kullandırrttı doktorum hamile kalabılırsın dedi son kutu bıttı ve 66gundur adet olmuyordum tam umutlarım yeşerdı derken adet oldum v ebittim artıkın. perşembe gunu doktor yolları devam. yumurtlama takibi yapalım olmazsa demişti bakalım ne diyecek. nasıl olacak.(
duydum ama ellemiyommm kibarlığımı melekliğimi ve zarifliğimi koruyorummmaynen sara ablacım ben başakın şerrinde korunmak için kaçıyom kendinize iyi bakınn
hepinnizi öptümm
cnmm ya bu olayb 2 sene önce mi olduu.
çok geçmiş olsun çokn şükür atlatmşsın.
senin güneş gibi bir kızın varmış Allah ona bağışlamış senii
e peki o zmaandan bu yana olmadımı bir daha gebelik
aynen sara ablacım ben başakın şerrinde korunmak için kaçıyom kendinize iyi bakınn
hepinnizi öptümm
duydum ama ellemiyommm kibarlığımı melekliğimi ve zarifliğimi koruyorummm:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?