Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bu yaşadıklarımdan sonra konu başlığına bayıldım,
"yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız"

öyle güzel olmuş ki yaşayamayanın anlayamayacağı gibi başından bu tür olaylar geçenlerin tüm hislerini kapsıyor sanki...ellerinize sağlık

evet insan kendini buluyor gerçekten başak ın aklına sağlık diyelim

o halde aramıza hoşgeldin şimdi yapman gereken tüm yaşadıklarını bi kenara koyup artık geçmişe değil geleceğe bakmak sana unut demiyecem çünkü yaşadıkların unutulacak cinsten değil hem zaten insan geçmişini tecrübelerini acıda olsa unutamaz o yüzden yaşadıklarını kabullenip önüne bakacaksın arkaya bakmayı bırakacaksın dünya tatlısı bi kızın ve seni seven bi eşin var yuvanıza ikinci bi ıngaaaa sesi istiyosan inançlı olacaksın umutlu olacaksın tedavine başlayacaksın inşallah Allah seni çok bekletmez tatlım burda hem eğelenip hem hamile kalırsın umarım

tamma o zmaan amacımız seni cesaretlendirmek

inşallah tez zamanda cesaretin geri gelirrrrrrr.

korunuyomusun şu an

korunuyorum çünkü önce doktora gitmem gerekiyor, Ah cesaretimi bir toplasam

korkuyorumda belki de diyecek ki, çalışma yapmaya gerek yok
belki de diyecek ki tamamen iyiylşemiş,

öff ne korkağım değil mi,

sağlıklı olmazsa diye çok korkuyorum bir fobi oldu galiba, önce terapi mi alsam, eşim de diyor ki, sağlıklı olsa bile bu düşünceyle bebede doğmadan tramva yaşatacaksın ....

Haklı ne diyim de, bu psikoloji nasıl düzelir, psikoloji düzelse bile hadi ya yine sağlıksız olursa..

Allah'ım kimseyi bekletmeden sağlıklı bebeler nasip etsin,

Kızım da diyor ki Annem sen bir doğur bak sadece ben ona bakarım,

Kafamdan sildim ikinciyide kızım böyle dedikçe yeniden düşünüyorum şimdi,

yaşım çok mu onu da bilmiyorum,

bazıları diyor ki den sonra hem sağlıklı olamyabilir, olunca da çok zor bakarsın, ne bileyim, Allah'tan umut kesilmez bir gayret diyorum bazen doktora filan gitmeden kafa bulandırmadan deli cesaretiyle biraz denesek mi ki

meleklerimmm benm şimdik çımam gerek akşam gelin bekliyorum bol bol rahat rahat muhabbet edelm

daha yaşın 36 sen başkasının dediklerine niye bakıyorsun 40..45 yaşında anne olanlar var üstelik senin ikinci olacağı için bizden daha şanslısın bende 36 yaşındayım ve daha ilki için uğraşıyorum zaten risk varsa ALLAH kaderimize yazmışsa kaç yaşında anne olursak olalım olur zaten sen önce kötü düşünceleri kafandan at istersen bi dediğin gibi hazır olmak için dr yardımı al

meleklerimmm benm şimdik çımam gerek akşam gelin bekliyorum bol bol rahat rahat muhabbet edelm

tamam canım görüşürüz gerçi akşam ben pek giremem ama arada bakarım

merhaba kızlar nasılsınız. ben işyerindeyim ve biran önce eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmm

merhaba canım iyiyim ama şimdi çıkacam eşim geliyor hazırlanayım hemen
belinay canım sende hoşgeldin nasılsın
hadi kızlar görürüz kendinize iyi bakın

Çok haklısın, Allah'ım inşallah hepimize sağlıklı bebeler nasip etsin...

merhaba hemde nasıl uykum var anlatamam. akşamları uyuyamıyorum ben yaa..sabahın köründe kalktım zaten şimdide uykum var doğal olarak

ya bende uyuyamıyorum canım geceleri yaa sinir oldum dün gece mesela yattım yatağa döndüm durdum ama en azından sabah geç kalkabiliyorum senin daha zor işin dra ne zaman gideceksin canım?

sağol sara ablam iyiyim bende kına yakmışsın ellerine bende çok severim kınayı elde

iyiyim serayım bende nolsun naptın nasıl geçti haftasonun?

güzel geçti canımmm arkadaşım geldi bayağdır görüşemioduk onunla oturduk c.tesi..sonra kaynanama gittim sonra görümcemide aldım bize geldim...pazar kahvaltısı vs derken eşimin teyzesi yemeğe çağırdı akşamda ordaydık...güzeldii yanii sen naptınnn doktora ne zaman gitcen bidaha?

ya bende uyuyamıyorum canım geceleri yaa sinir oldum dün gece mesela yattım yatağa döndüm durdum ama en azından sabah geç kalkabiliyorum senin daha zor işin dra ne zaman gideceksin canım?

evet canım benim işim daha zor işyerinde kimse yok uyuyabilirim ama kapı çalıcınca telaş yapıyorum düşünsene saç baş dağılmış kapıyı açınca millet ne der. ben yarın akşamüstü gidicem doktora 17.15 te randevum

ne güzel geçmiş canım haftasonun
ben çarşamba gidcem büyük ihtimalle canım keseye bakacak drum

haklısın canım birden telaş yapmanda iyi olmaz hem
hadi sende minik keseciğini görde gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…