tamma o zmaan amacımız seni cesaretlendirmekolmadı çünkü hiç cesaret edemedim ...
Bu yaşadıklarımdan sonra konu başlığına bayıldım,
"yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız"
öyle güzel olmuş ki yaşayamayanın anlayamayacağı gibi başından bu tür olaylar geçenlerin tüm hislerini kapsıyor sanki...ellerinize sağlık
Bu yaşadıklarımdan sonra konu başlığına bayıldım,
"yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız"
öyle güzel olmuş ki yaşayamayanın anlayamayacağı gibi başından bu tür olaylar geçenlerin tüm hislerini kapsıyor sanki...ellerinize sağlık
tamma o zmaan amacımız seni cesaretlendirmek
inşallah tez zamanda cesaretin geri gelirrrrrrr.
korunuyomusun şu an
o halde aramıza hoşgeldin şimdi yapman gereken tüm yaşadıklarını bi kenara koyup artık geçmişe değil geleceğe bakmak sana unut demiyecem çünkü yaşadıkların unutulacak cinsten değil hem zaten insan geçmişini tecrübelerini acıda olsa unutamaz o yüzden yaşadıklarını kabullenip önüne bakacaksın arkaya bakmayı bırakacaksın dünya tatlısı bi kızın ve seni seven bi eşin var yuvanıza ikinci bi ıngaaaa sesi istiyosan inançlı olacaksın umutlu olacaksın tedavine başlayacaksın inşallah Allah seni çok bekletmez tatlım burda hem eğelenip hem hamile kalırsın umarım
Allah'ım kimseyi bekletmeden sağlıklı bebeler nasip etsin,
Kızım da diyor ki Annem sen bir doğur bak sadece ben ona bakarım,
Kafamdan sildim ikinciyide kızım böyle dedikçe yeniden düşünüyorum şimdi,
yaşım çok mu onu da bilmiyorum,
bazıları diyor ki den sonra hem sağlıklı olamyabilir, olunca da çok zor bakarsın, ne bileyim, Allah'tan umut kesilmez bir gayret diyorum bazen doktora filan gitmeden kafa bulandırmadan deli cesaretiyle biraz denesek mi ki
meleklerimmm benm şimdik çımam gerek akşam gelin bekliyorum bol bol rahat rahat muhabbet edelm
meleklerimmm benm şimdik çımam gerek akşam gelin bekliyorum bol bol rahat rahat muhabbet edelm
merhaba kızlar nasılsınız. ben işyerindeyim ve biran önce eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmm
merhaba canım iyiyim ama şimdi çıkacam eşim geliyor hazırlanayım hemen
belinay canım sende hoşgeldin nasılsın
hadi kızlar görürüz kendinize iyi bakın
merhaba kızlar nasılsınız. ben işyerindeyim ve biran önce eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmm
daha yaşın 36 sen başkasının dediklerine niye bakıyorsun 40..45 yaşında anne olanlar var üstelik senin ikinci olacağı için bizden daha şanslısın bende 36 yaşındayım ve daha ilki için uğraşıyorum zaten risk varsa ALLAH kaderimize yazmışsa kaç yaşında anne olursak olalım olur zaten sen önce kötü düşünceleri kafandan at istersen bi dediğin gibi hazır olmak için dr yardımı al
tamam canım görüşürüz gerçi akşam ben pek giremem ama arada bakarım
merhaba canım uykun var sanırsam
merhaba hemde nasıl uykum var anlatamam. akşamları uyuyamıyorum ben yaa..sabahın köründe kalktım zaten şimdide uykum var doğal olarak
sağol sara ablam iyiyim bende kına yakmışsın ellerine bende çok severim kınayı elde
iyiyim serayım bende nolsun naptın nasıl geçti haftasonun?
ya bende uyuyamıyorum canım geceleri yaa sinir oldum dün gece mesela yattım yatağa döndüm durdum ama en azından sabah geç kalkabiliyorum senin daha zor işindra ne zaman gideceksin canım?
ne güzel geçmiş canım haftasonungüzel geçti canımmm arkadaşım geldi bayağdır görüşemioduk onunla oturduk c.tesi..sonra kaynanama gittim sonra görümcemide aldım bize geldim...pazar kahvaltısı vs derken eşimin teyzesi yemeğe çağırdı akşamda ordaydık...güzeldii yaniisen naptınnn doktora ne zaman gitcen bidaha?
evet canım benim işim daha zor işyerinde kimse yok uyuyabilirim ama kapı çalıcınca telaş yapıyorum düşünsene saç baş dağılmış kapıyı açınca millet ne der. ben yarın akşamüstü gidicem doktora 17.15 te randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?