ne güzel geçmiş canım haftasonun
ben çarşamba gidcem büyük ihtimalle canım keseye bakacak drum
haklısın canım birden telaş yapmanda iyi olmaz hem
hadi sende minik keseciğini görde gel
ne güzel geçmiş canım haftasonun
ben çarşamba gidcem büyük ihtimalle canım keseye bakacak drum
haklısın canım birden telaş yapmanda iyi olmaz hem
hadi sende minik keseciğini görde gel
ayyy hadi bakalımmm keseciğide gör annesi ...mide bulantısı vs bişiler varmı yeşilimm
ya gözükürmü kesecik acaba benim hesabıma göre 4+1 yarında 4+2 olucam
benim alttan bakınca görünmüştü canım kese seninde gözükür bence bende 4+2 de gitmiştim
ya gözükürmü kesecik acaba benim hesabıma göre 4+1 yarında 4+2 olucam
ayyy heyecanlandım şimdi yaaa. inşallah gözükür ama ben alttan muayeneden çok korkuyorum ya 1 kerecik alttan muayene oldum ben.
midem ara ara bulanıyor canım ama istifra etmiyorum kokulara karşı çok hassasım birde
benim ilk hamileliğimde 24 marttı son adet tarihim 29 nisanda gittim doktora görünmüştü ama tam görünmemişti ben merakımdan nasıl yani hamilemiyim değilmiyim dedim alttan bakalım ozaman demişti dr da...öle görmüştü..görünür sanırsam..hatta bebek yokmu die sordum adam gülmüştü...şu şekilde anlattı ''önce arsayı alıosun sonra evi inşa ediosun bu şekilde düşün' demişti
istifra etmiosan daha rahat olur çünkü istifra ederken insan korkuo walla demi...sevindim senin adına canım ağır geçmicek inşallah hamişliğinn
inşallah canım çok korkarım istifradan zaten :18:
inşallah rahat geçer tatlım bakalım görecez
yeşilim buarada yumurtlama testi yaptım dün sabah bak resimlerini koyim..Eki Görüntüle 346130 Eki Görüntüle 346131 Eki Görüntüle 346132
serayım canım kıs baya koyu çıkmış çizgiler sen bi gebelik testide alıp yapsana adetinde varmı değişiklik hala?
serayım canım kıs baya koyu çıkmış çizgiler sen bi gebelik testide alıp yapsana adetinde varmı değişiklik hala?
inşallah yeşilim gördünmü yumurtlama test sonuclarımı bir önceki sayfada sanırım...
seraycım sen kaçıncı günündesin bende 14. günümdeyim kasık ağrın varmı
benim hala var
ben 7 şubatta adet oldum canımm bugün 7. günümm kasık ağrım adetken oldu ondan önce yoktu sanırım adetten dedim...kısmet bakalım bu ay neler olacakk...yumurtlama dönemindesin ya kasık ağrısı normal iyi çalış canımmm...[/QUOT
ayh inşallah tutar bu sefer seraycım, hayırlısı bakalım, inşallah tüm isteyen herkese verir rabbim bak ezanda okunuyo, iyi akşamlar eve gitme vakti...
ben 7 şubatta adet oldum canımm bugün 7. günümm kasık ağrım adetken oldu ondan önce yoktu sanırım adetten dedim...kısmet bakalım bu ay neler olacakk...yumurtlama dönemindesin ya kasık ağrısı normal iyi çalış canımmm...[/QUOT
ayh inşallah tutar bu sefer seraycım, hayırlısı bakalım, inşallah tüm isteyen herkese verir rabbim bak ezanda okunuyo, iyi akşamlar eve gitme vakti...
inşallah cnmmm...görüşürüzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?