seraycım sen kaçıncı günündesin bende 14. günümdeyim kasık ağrın varmı
benim hala var
güle güle canım işin rast gelsin şansın açık ve bol olsun
kıyamam men sana yesinler senin zarifliğini kibarlığını gel öpicem seni
gel tatlım gel bize gece saatlerinde takıldemekki buraya bu saatlerde gelmemek gerekiyo,hiççç kismeler yokkkkk
kızlar iyisiniz inşallah
hepinize selamlar
aşkımmmmm hoş geldinnnnnnnbaşaaaaaaaaaaak kankeyta ben geldimm
gel tatlım gel bize gece saatlerinde takıl
aşkımmmmm hoş geldinnnnnnn
burdayız mood cummmmmmmm asıl sen nerelerdesin bu aralar pek vakit ayıramıyosun bizeeeeeToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
kızlarr nerelerdesinizzz
olsun bende boşum zati ne gtircektikkihoş ve boş geldim amaaaaaaaaaaaaaaaa
burdayız mood cummmmmmmm asıl sen nerelerdesin bu aralar pek vakit ayıramıyosun bizeeeee
olsun bende boşum zati ne gtircektikki
kız slm dedin çevrimdışı olmşsun hayırdır. bebeğim sen geçen gün yazmştın ya kaynanan yüzünden bi hastalığın olmştu çok üzüldüm neden olmştu
Merabaaa
tatlım bence beklemek zorunda değilsinnburalardayım tatlım bende biras ayrı kaldık öslemediniz beni sanırımmmm
kızlar ya ben buay 26.günümde regli oldum ya şimdi yine 26.günümü beklemem lazımmm sizce uff kafam karıştı iyiceee
kız kaçak sen dün gece burdaydın ama yazmadan gittin hatta sana bişi yazmştım cvp bilem vermedinMerabaaa
hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahmerhabalar :) ben sitede yeniyim.yazılarınız ne kadar ümit aşılıyor ve bende bu konuda ümit eden biriyim.tüm dualarımız kabul olsun.benmde eşimde varikosel vardı 4 ay önce ameliyat oldu,yarın sonuçları göreceğiz.allahım okunan ezanlar hürmetine yüreklerimizden geceni nasip etsin :)
iyiyim kocasını kuzusuu:))) sizden naberrr?selaaam kuzu naberr???
kız kaçak sen dün gece burdaydın ama yazmadan gittin hatta sana bişi yazmştım cvp bilem vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?