tmm tatlım affettimmm bida yapma ama neden gelmiyosun her akşammmmmmmmnetim gitti başakscım sorma. Koptu gelmedi. şimdi görebildim. Naparsınız?
ayyyyyyyy bende çok beğenirim tatlım yaaa her haliniiigülşen bubikoğlunu çok beğenirim. yoksa ona mı benziosun başaks?
ben burdayım annem korkmayaaaaa nere gitti herkesss:84::84::84:
tmm tatlım affettimmm bida yapma ama neden gelmiyosun her akşammmmmmmm
sen geçen gün kaynanan yüzünden bi hastalığının oluştuğunu söylemştin çok üzülmştüm neydi o kuzum
aaaa anjio mu oldun daha yaşın kaç yazık kuzuma benimmmmmmmcanım kaynanam çocuk yok hala dır dır dır dır dır dır dır :111::111::111:beni mahvettmişti sonra fenalşmıştım. kalpten rahatsızlandım. apar topar anjio oldum falan. şimdi şükür iiym
aaaa anjio mu oldun daha yaşın kaç yazık kuzuma benimmmmmmm
kendi hatasının farkında mı pekii
aa neden öyle hissettin acaba daha mı büyük gösteriyorum yazılarımdanbaşak listeye baktım 24 müşsün sanki daha büyükmüşsün gibi düşünüodum. nerde iş hatunusun sen? ve yaşadığın şehir çabuk cvp ver
inşallah uzak yaşıyosundur dicem ama hasta edecek derecede olduğuna göre dibinde olmalı29 yaşındayım. farkında olurmu cadılığa devam
aa neden öyle hissettin acaba daha mı büyük gösteriyorum yazılarımdan
şu an bi dershanede parttime çalışıyorum 15-19 arası ohhh rahatım yanii
ama kaynana yanındayım rahatım fosssssss diye sonüyoooooo
inşallah uzak yaşıyosundur dicem ama hasta edecek derecede olduğuna göre dibinde olmalı
tabii canım dipdibeyizz aynı şehir aynı semt aynı sokak aynı apartman ve aynı daireeeeebilmem yaşıtız gibi hissetmiştim. nsıl kaynana yanındasın? aynı ev mi yoksa:26:
ne insanlar var yaaa sanki çocuk olması senin elinde.ay şükür aynı ilde değiliz. aynı ilde olsak ölmüştüm tövbe yarabbim. duru durağı yok çünkü sürahi ninenin kaynanası olup suya götürüp susuz getirirmişuzaktan gelip evimde mahvetmesi yetioo
tabii canım dipdibeyizz aynı şehir aynı semt aynı sokak aynı apartman ve aynı daireeeee
ne insanlar var yaaa sanki çocuk olması senin elinde.
kaç yıllık evlisin ki.
Allah'tan benm kaynana bi kere bile çocuk lafı etmedi
aa daha 5 yıllık nedirkii. 10 sene olsa kadın kafayı yer heralde çocukları olmuyor diye.:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:aman allahım nsl biridir bilmem ama Allah sabır versin canım. benimkisi 10 günde bitirdi beni. 5 yıllık evliyim başakss. karışıomu herşeyine. ben benim ki bizde olcak asla bilgisayarın başına oturmak nedemek, hizmetçisi olarak dizinin dibnde laf sokmalarını dinlio olurdum cadının
aa daha 5 yıllık nedirkii. 10 sene olsa kadın kafayı yer heralde çocukları olmuyor diye.
benm kaynanam evet her kaynana gibi çooooooooookkkk kötü tarafları oluyor.
fakat karışma konusunda kayınpederin eline kimse su dökemez.
ben kaynanadan çekmedim kocasından çektiğim kadar.
2.5 yıllık evliliğim burnumdan geldi
evet cnm yaşacağımız varmış bunları ve yaşıyoruz elden birşey gelmiyor.canım ben ilk aralar saf saf kayınpeder berbat bi adam ama karısı yazık sessiz diodum. meğerse adamı üstüme ve üstümüze salan buymuş. lüzumlu, lüzumsuz konuşur. çay isttiycek ÇAAAAAAY diye 1 metre yanında köpek gibi bağırır. aaaa bi baktım ki meğerse hepsini kaynanam yaptırıomuş. adamda tam kukla. tencere kapak gibiler. 2 terbiyesiz. benim annem babam başkasına bağırsa yapma dur olurmu hiç ayıp falan der. bu kocası bağırınca kikirdemeye başlıo.aklıma gelince dövesim gelio onları. ay ne çok dövmek istediğim insan var ya Rabbim dövsün onları ne diim. Allah yardımcımız olsun
canım kaynanam çocuk yok hala dır dır dır dır dır dır dır :111::111::111:beni mahvettmişti sonra fenalşmıştım. kalpten rahatsızlandım. apar topar anjio oldum falan. şimdi şükür iiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?