Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

netim gitti başakscım sorma. Koptu gelmedi. şimdi görebildim. Naparsınız?
tmm tatlım affettimmm bida yapma ama neden gelmiyosun her akşammmmmmmm

sen geçen gün kaynanan yüzünden bi hastalığının oluştuğunu söylemştin çok üzülmştüm neydi o kuzum

tmm tatlım affettimmm bida yapma ama neden gelmiyosun her akşammmmmmmm

sen geçen gün kaynanan yüzünden bi hastalığının oluştuğunu söylemştin çok üzülmştüm neydi o kuzum

canım kaynanam çocuk yok hala dır dır dır dır dır dır dır :111::111::111:beni mahvettmişti sonra fenalşmıştım. kalpten rahatsızlandım. apar topar anjio oldum falan. şimdi şükür iiym

canım kaynanam çocuk yok hala dır dır dır dır dır dır dır :111::111::111:beni mahvettmişti sonra fenalşmıştım. kalpten rahatsızlandım. apar topar anjio oldum falan. şimdi şükür iiym
aaaa anjio mu oldun daha yaşın kaç yazık kuzuma benimmmmmmm

kendi hatasının farkında mı pekii

başak listeye baktım 24 müşsün sanki daha büyükmüşsün gibi düşünüodum. nerde iş hatunusun sen? ve yaşadığın şehir çabuk cvp ver

başak listeye baktım 24 müşsün sanki daha büyükmüşsün gibi düşünüodum. nerde iş hatunusun sen? ve yaşadığın şehir çabuk cvp ver
aa neden öyle hissettin acaba daha mı büyük gösteriyorum yazılarımdan

şu an bi dershanede parttime çalışıyorum 15-19 arası ohhh rahatım yanii

ama kaynana yanındayım rahatım fosssssss diye sonüyoooooo

bilmem yaşıtız gibi hissetmiştim. nsıl kaynana yanındasın? aynı ev mi yoksa:26:

inşallah uzak yaşıyosundur dicem ama hasta edecek derecede olduğuna göre dibinde olmalı

ay şükür aynı ilde değiliz. aynı ilde olsak ölmüştüm tövbe yarabbim. duru durağı yok çünkü sürahi ninenin kaynanası olup suya götürüp susuz getirirmiş uzaktan gelip evimde mahvetmesi yetioo

bilmem yaşıtız gibi hissetmiştim. nsıl kaynana yanındasın? aynı ev mi yoksa:26:
tabii canım dipdibeyizz aynı şehir aynı semt aynı sokak aynı apartman ve aynı daireeeee
ne insanlar var yaaa sanki çocuk olması senin elinde.
kaç yıllık evlisin ki.
Allah'tan benm kaynana bi kere bile çocuk lafı etmedi

:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:aman allahım nsl biridir bilmem ama Allah sabır versin canım. benimkisi 10 günde bitirdi beni. 5 yıllık evliyim başakss. karışıomu herşeyine. ben benim ki bizde olcak asla bilgisayarın başına oturmak nedemek, hizmetçisi olarak dizinin dibnde laf sokmalarını dinlio olurdum cadının

aa daha 5 yıllık nedirkii. 10 sene olsa kadın kafayı yer heralde çocukları olmuyor diye.
benm kaynanam evet her kaynana gibi çooooooooookkkk kötü tarafları oluyor.
fakat karışma konusunda kayınpederin eline kimse su dökemez.
ben kaynanadan çekmedim kocasından çektiğim kadar.
2.5 yıllık evliliğim burnumdan geldi

canım ben ilk aralar saf saf kayınpeder berbat bi adam ama karısı yazık sessiz diodum. meğerse adamı üstüme ve üstümüze salan buymuş. lüzumlu, lüzumsuz konuşur. çay isttiycek ÇAAAAAAY diye 1 metre yanında köpek gibi bağırır. aaaa bi baktım ki meğerse hepsini kaynanam yaptırıomuş. adamda tam kukla. tencere kapak gibiler. 2 terbiyesiz. benim annem babam başkasına bağırsa yapma dur olurmu hiç ayıp falan der. bu kocası bağırınca kikirdemeye başlıo. aklıma gelince dövesim gelio onları. ay ne çok dövmek istediğim insan var ya Rabbim dövsün onları ne diim. Allah yardımcımız olsun

evet cnm yaşacağımız varmış bunları ve yaşıyoruz elden birşey gelmiyor.
oturup dövünmenin de anlamı yok. onlar yüzünden sevdiğimiz kocalarımızdan da ayrılcaz değiliz.
inadına sürdürücez evliliklerimizi ve inadına mutlu olcaz tatlım.
bak mesela benm kayın peder çok istedi boşanmamızı bana evde huzur vermedi mutsuz olayımda gideyimdiye.
ama inadına mutlu oldum ve inadına kahkahalarımı on a duyurdum
inadına kocamla mutluluğumu gözüne soktum.o kocamı fişteklemeye devam ettikçe bende hiç bir şey yapamayacğını ona gösteriyom her fırsatta.
zaten bu stresten bebekim olmuyor biliyorum.
sen iyiki ayrı şehirdesin tatlımm ama yinne de yapacaklarını yapıyorlar demekki

ayyy cnm ya çok geçmiş olsun üzüldüm walla

kızlarr sizlere allah yardım etsin yani zor bi durum kaynanayla oturmak kötü yaniii benimkide pek iyi sayılmazzz cadı gibi walla içten pazarlıklı benimkide kocasını elinde oynatıyo kukla gibi kocası biras daha iyi we beni sayıyo en azından ama karısı cadı kıskanç pislikk
ayyy sinirlendim şimdi bakkk

yrn sevgililer günü bakalım kociş hatırlıycakmı uykum geldi bugün şükür başaksss gergin konular konuştuk ama pozitif elektrik attın bana oralardan. bi arkadaşım vardı onun yanında huzur bulur gevşer hemen uykumuz gelirdi o hesap oldu:))).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…