Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum aslında bu konuları konuşmak istemezdim ama konusu açılınca tutamadım kendimi.

daha ben ne pozitif eletrikler atarım sana bu daha başlangıç sen sık sık gel lğtfen.

burda hamile bırakcam seniiii

başakcım bu aralar topiği ihmalimin sebebi kocişim netin başındayım die delleniyo bazen sizlerle sohbet ettiğimi bildiği halde sen o siteye gire gire kafayı yicen bırak şu laptopu diyip delleniyo biras benimle ilgilen dio bende o yüzden ara werdim akşamları şimdi yattı ama birasdan seslenir hadiiiii yatağaaa diee

hbriniz olsun yani ok kuzucummm biras ara werdim bende ama gündüzleri hep burdayım genelde

anladım tatlım tamam gündüzleri pek kimse olmuyoama olduğu sürece takılırsın

önce kocanın gönlü önemli canım biz her zaman burdayızzzzzzz

kaç kaç ggell

hislerime tercüman oldun başaks. inadına Allah bizleri mutlu etsin İNŞALLAH. aynen katılıorum bunların stresi beni böle yaptı. stresten düşürdüm zaten inan sürekli bizdeler. bazılarına kaynana, kayınbaba gelio 3 günde kaçıo diken üstünde duruo. ben beceremiyorum. onlar gelince ben diken üstündeyim. eşim bıraksa yerleşecekler. bu sefer karalıyım bakalım ne olacak. azcık surat asmak istioooomm

sağol canım. ben şükürler olsunaynı evde diilim ama aynı evde oturmuş kadar oldum. cadı ötesi cadıı sürekli oğlunu arayıp vıdı vıdı ları taaaa dğr odaya duyulur. be vicdansız kadın oğlunu hastalandırcak ne cadı ya. hiç mi evladına acımıo anlamıyorum ki??

kuzum aslında bu konuları konuşmak istemezdim ama konusu açılınca tutamadım kendimi.

daha ben ne pozitif eletrikler atarım sana bu daha başlangıç sen sık sık gel lğtfen.

burda hamile bırakcam seniiii
olsun arada dertleşmeyede ihtiyacımız var ama. teşekkürederim kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum rahatladım. Allahta seni rahatlatsın İNŞALLAH. çooook teşekküredeim İNŞALLAHHHH sübhaneke boncuğu gibim sıra sıra hamiş oluruz sağlıkla, hayırla inşallahhhh

hepsi aynı mood artık alıştırdım şükür ben.

aynen gülüm benimkide bugün hbr weriyo oğluna çarşamba görümcemle beni görmeye geliceklermişşş ayyy dedim içimden çoookkk sewerler ya beniiiiii gıcık ötesiii pislikk

aslında eşinin elinden gelir tatlım yaa bişile ryapsın rahatsız olduğunu anlatsın onlara

aslında eşinin elinden gelir tatlım yaa bişile ryapsın rahatsız olduğunu anlatsın onlara

canım bi sinirlenio duman edio bunları, sonra bunlar allem kullem oyun geri eziliyo onlara karşı eşim. şimdi ne yapacağını şaşırmış durumda onunda üstüne gidemiyorum. ama artık yoruldum ömrümü yediler. sen ses çıkarmazsan kavga edicem patlıycam dedim. benle böle konuşmalarına izin verme dedim. ama ne yapacağını şaşırdı oda. bi ara susuo gibi oluolar ama işleri güçleri işleme. doğru bi lafları yok. insan evladıyla düzgünce bi keelime konuşmaz mı ya? oğlum evladım nasılsın? sağlığın sıhatin nsl bişeye ihtiyacın var mı de yok. kocamı delirtcekler bu gidişle. kaynıma öyle diiller ama o kıymetli tohumluk

başakscım uykum geldi ben kaçar çok çooook öpüorummmm
ii geceler mood görüşürüz yine. Allaha emanet olun

iyi geceler kuzummmm

başakk kızz kocişim bana bugn hediye almışşş çay makinem bozulmuştuu çok istiyorudmmm oda gitmiş bana sewgililer günü hediyesi die onu olmışş dijital süper bişiiii

neyse bende yatarım birasdan iyi geceler sana da başakcımmmm

güle güle kulan tatlım inşallah bize de nasip olu rçayından içmekhayırlı geceler tatlımmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn taglı hatunlar nassınız bugün gününüz çok güzel geçsin .Çünkü bugün sevgililer günüüüüüüüü................PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALAN TEK ŞEYİN SEVGİMİZİN OLDUĞUNU HİÇ UNUTMAYALIM VE SEVGİMİZİN DAİMA ÇOĞALTALIM.DAHA NİCE MUTLU SEVGİLİLER GÜNÜNE ......................................................................:98:...................................................................................Bugün 14 şubat bazıları için büyük bir heyecan,bazıları için hüsran.Kimi için sevdiklerine sevgisini paylaşmak için çok anlamlı bir gün.Kimi için keşkelerle ya da hayallerle hüzünlü anlamsız bir gün.Birde tabiki yeni ayrılanlar ya da bir sene önceki 14 şubatı arıyanlar ya da sevdiklerine kavuşamayanlar .Belki kalplerinden bir kırmızı gül.Belki sadece gözlerinin içine bakıp:SENİ SEVİYORUM demek isteyenler....................Acaba sen hangindensin?????????????????????????????????????Söyle...Hepinizin sevgililer günü kutlu ve mutlu olsun .Sevgiyle kalın .Hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummm.:13:69:54::

günaydıııııııın kızlar herkesin sevgililer günü kutlu olsun

günaydın saracımmmm...seninde sevgililer günün kutlu olsunnnnn...

oyyy ne güzel yazmışsınnnn yawww...sevdiğimle sevgimi paylaşmak için çok anlamlı bir gün benim için cnmm bende seni seviyorummmm...nice mutlu huzurlu sevgililer günleri diliyorumm...

Herkesin sevgililer günü kutlu olsunn...nice mutlu sağlıklı günlere kızlarr...öpüldünüzzz

günaydın hurr, seninde sevgililer günün kutlu olsun tatlım, neler yapcaksın bugün kocişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…