kuzum aslında bu konuları konuşmak istemezdim ama konusu açılınca tutamadım kendimi.yrn sevgililer günü bakalım kociş hatırlıycakmıuykum geldi bugün şükür başaksss gergin konular konuştuk ama pozitif elektrik attın bana oralardan. bi arkadaşım vardı onun yanında huzur bulur gevşer hemen uykumuz gelirdi o hesap oldu:))).
anladım tatlım tamam gündüzleri pek kimse olmuyoama olduğu sürece takılırsınbaşakcım bu aralar topiği ihmalimin sebebi kocişim netin başındayım die delleniyo bazen sizlerle sohbet ettiğimi bildiği halde sen o siteye gire gire kafayı yicen bırak şu laptopu diyip delleniyo biras benimle ilgilen dio bende o yüzden ara werdim akşamları şimdi yattı ama birasdan seslenir hadiiiii yatağaaa diee
hbriniz olsun yani ok kuzucummm biras ara werdim bende ama gündüzleri hep burdayım genelde
hislerime tercüman oldun başaks. inadına Allah bizleri mutlu etsin İNŞALLAH. aynen katılıorum bunların stresi beni böle yaptı. stresten düşürdüm zatenevet cnm yaşacağımız varmış bunları ve yaşıyoruz elden birşey gelmiyor.
oturup dövünmenin de anlamı yok. onlar yüzünden sevdiğimiz kocalarımızdan da ayrılcaz değiliz.
inadına sürdürücez evliliklerimizi ve inadına mutlu olcaz tatlım.
bak mesela benm kayın peder çok istedi boşanmamızı bana evde huzur vermedi mutsuz olayımda gideyimdiye.
ama inadına mutlu oldum ve inadına kahkahalarımı on a duyurdum
inadına kocamla mutluluğumu gözüne soktum.o kocamı fişteklemeye devam ettikçe bende hiç bir şey yapamayacğını ona gösteriyom her fırsatta.
zaten bu stresten bebekim olmuyor biliyorum.
sen iyiki ayrı şehirdesin tatlımm ama yinne de yapacaklarını yapıyorlar demekki
ayyy cnm ya çok geçmiş olsun üzüldüm walla
kızlarr sizlere allah yardım etsin yani zor bi durum kaynanayla oturmak kötü yaniii benimkide pek iyi sayılmazzz cadı gibi walla içten pazarlıklı benimkide kocasını elinde oynatıyo kukla gibi kocası biras daha iyi we beni sayıyo en azından ama karısı cadı kıskanç pislikk
ayyy sinirlendim şimdi bakkk
olsun arada dertleşmeyede ihtiyacımız var ama. teşekkürederim kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum rahatladım. Allahta seni rahatlatsın İNŞALLAH. çooook teşekküredeim İNŞALLAHHHH sübhaneke boncuğu gibim sıra sıra hamiş oluruz sağlıkla, hayırla inşallahhhhkuzum aslında bu konuları konuşmak istemezdim ama konusu açılınca tutamadım kendimi.
daha ben ne pozitif eletrikler atarım sana bu daha başlangıç sen sık sık gel lğtfen.
burda hamile bırakcam seniiii
başakcım bu aralar topiği ihmalimin sebebi kocişim netin başındayım die delleniyo bazen sizlerle sohbet ettiğimi bildiği halde sen o siteye gire gire kafayı yicen bırak şu laptopu diyip delleniyo biras benimle ilgilen dio bende o yüzden ara werdim akşamları şimdi yattı ama birasdan seslenir hadiiiii yatağaaa diee
hbriniz olsun yani ok kuzucummm biras ara werdim bende ama gündüzleri hep burdayım genelde
hislerime tercüman oldun başaks. inadına Allah bizleri mutlu etsin İNŞALLAH. aynen katılıorum bunların stresi beni böle yaptı. stresten düşürdüm zateninan sürekli bizdeler. bazılarına kaynana, kayınbaba gelio 3 günde kaçıo diken üstünde duruo. ben beceremiyorum. onlar gelince ben diken üstündeyim. eşim bıraksa yerleşecekler. bu sefer karalıyım bakalım ne olacak. azcık surat asmak istioooomm
sağol canım. ben şükürler olsunaynı evde diilim ama aynı evde oturmuş kadar oldum. cadı ötesi cadıı sürekli oğlunu arayıp vıdı vıdı ları taaaa dğr odaya duyulur. be vicdansız kadın oğlunu hastalandırcak ne cadı ya. hiç mi evladına acımıo anlamıyorum ki??
aslında eşinin elinden gelir tatlım yaa bişile ryapsın rahatsız olduğunu anlatsın onlarahislerime tercüman oldun başaks. inadına Allah bizleri mutlu etsin İNŞALLAH. aynen katılıorum bunların stresi beni böle yaptı. stresten düşürdüm zateninan sürekli bizdeler. bazılarına kaynana, kayınbaba gelio 3 günde kaçıo diken üstünde duruo. ben beceremiyorum. onlar gelince ben diken üstündeyim. eşim bıraksa yerleşecekler. bu sefer karalıyım bakalım ne olacak. azcık surat asmak istioooomm
sağol canım. ben şükürler olsunaynı evde diilim ama aynı evde oturmuş kadar oldum. cadı ötesi cadıı sürekli oğlunu arayıp vıdı vıdı ları taaaa dğr odaya duyulur. be vicdansız kadın oğlunu hastalandırcak ne cadı ya. hiç mi evladına acımıo anlamıyorum ki??
aslında eşinin elinden gelir tatlım yaa bişile ryapsın rahatsız olduğunu anlatsın onlara
tamam bebeğim yarın akşam yine gelllbaşakscım uykum geldi ben kaçarçok çooook öpüorummmm
ii geceler mood görüşürüz yine. Allaha emanet olun
başakscım uykum geldi ben kaçarçok çooook öpüorummmm
ii geceler mood görüşürüz yine. Allaha emanet olun
tamam bebeğim yarın akşam yine gelll
tatlı rüyalar bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler kuzummmm
güle güle kulan tatlım inşallah bize de nasip olu rçayından içmekiyi geceler kuzummmm
başakk kızz kocişim bana bugn hediye almışşşçay makinem bozulmuştuu çok istiyorudmmm oda gitmiş bana sewgililer günü hediyesi die onu olmışş dijital süper bişiiii
neyse bende yatarım birasdan iyi geceler sana da başakcımmmm
günaydıııııııın kızlar herkesin sevgililer günü kutlu olsun
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn taglı hatunlar nassınız bugün gününüz çok güzel geçsin .Çünkü bugün sevgililer günüüüüüüüü................PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALAN TEK ŞEYİN SEVGİMİZİN OLDUĞUNU HİÇ UNUTMAYALIM VE SEVGİMİZİN DAİMA ÇOĞALTALIM.DAHA NİCE MUTLU SEVGİLİLER GÜNÜNE ......................................................................:98:...................................................................................Bugün 14 şubat bazıları için büyük bir heyecan,bazıları için hüsran.Kimi için sevdiklerine sevgisini paylaşmak için çok anlamlı bir gün.Kimi için keşkelerle ya da hayallerle hüzünlü anlamsız bir gün.Birde tabiki yeni ayrılanlar ya da bir sene önceki 14 şubatı arıyanlar ya da sevdiklerine kavuşamayanlar .Belki kalplerinden bir kırmızı gül.Belki sadece gözlerinin içine bakıp:SENİ SEVİYORUM demek isteyenler....................Acaba sen hangindensin?????????????????????????????????????Söyle...Hepinizin sevgililer günü kutlu ve mutlu olsun .Sevgiyle kalın .Hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummm.:13: 69: 54: :
günaydınnn herkese daima sevgiyle kalın...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn taglı hatunlar nassınız bugün gününüz çok güzel geçsin .Çünkü bugün sevgililer günüüüüüüüü................PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALAN TEK ŞEYİN SEVGİMİZİN OLDUĞUNU HİÇ UNUTMAYALIM VE SEVGİMİZİN DAİMA ÇOĞALTALIM.DAHA NİCE MUTLU SEVGİLİLER GÜNÜNE ......................................................................:98:...................................................................................Bugün 14 şubat bazıları için büyük bir heyecan,bazıları için hüsran.Kimi için sevdiklerine sevgisini paylaşmak için çok anlamlı bir gün.Kimi için keşkelerle ya da hayallerle hüzünlü anlamsız bir gün.Birde tabiki yeni ayrılanlar ya da bir sene önceki 14 şubatı arıyanlar ya da sevdiklerine kavuşamayanlar .Belki kalplerinden bir kırmızı gül.Belki sadece gözlerinin içine bakıp:SENİ SEVİYORUM demek isteyenler....................Acaba sen hangindensin?????????????????????????????????????Söyle...Hepinizin sevgililer günü kutlu ve mutlu olsun .Sevgiyle kalın .Hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummm.:13: 69: 54: :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?