Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin hoş sada canım, eşine acil şifalar canım bende ameliyat oldum myomlardan şimdi bebiş olsun istiyoruz inşallah nasip olur ümidimizi kaybetmiyelim rabbim duyar bizi inşallah...

hoşgeldin hoş sada canım, eşine acil şifalar canım bende ameliyat oldum myomlardan şimdi bebiş olsun istiyoruz inşallah nasip olur ümidimizi kaybetmiyelim rabbim duyar bizi inşallah...

:))) amin canım amin.benm yaşım 22.aslında çok dert etme yaşın küçük diyorlar ama ne bileyim.öyle bir duygu var ki içimde... ayrıca eşim 32 yaşında.bu dönem okulum da bitiyor yaza hayırlı bir haber almak çok güzel olur hani :)) hepimiz için bu böyle.bunda da vardır deyip sabretmek düşüyor bizlere...

yeşilimmm naber tatlımmm nasılsınn?sevgililer günün kutlu olsunn...napıosunuz bakalım bugünn...

Selam hanımlaar nasılsınız bikaç gündür giremiyorum erken yatmaya başladım artık karar verdim uykumu düzene sokacam tabi bunu ne kadar uygulayabilirim bilemiycem ee nassınız bakem özledinizmi benii? Yaa ama niye kimse yook özledim giriim bi kızlarla sohbet ediim didiydim ama kimsecikler yook off yalnız kaldım topiktee

hoşgeldin canımmmm. ben iyiyim sen nasılsın. bende bu ara çok fazla giremedim.

Ha bu arada ee sevgililer gününde naapıyonuz bakalım kutlayan varmı? benimde canım kocişim bana sabah nöbetten gelirken çok güzel aranjman bi gül getirmiş bööle cam kavanoz gibi bişeyde süslü püslü kalpli falan çok hoşuma gitti doğrusu canım benim yaa düşünceli kocam akşamda arkidişlerle otele yemeğe gidiceez daha doğrusu kocişim beni yemeğe çıkarıcaktı sonradan onlarda bizde gelelim dimişler öyle beraber çıkıcaz daha iyi eğlenceli olur gerçi ilk dediğinde şaşırmıştım sevgililer gününde benim bildiğim baş başa yemek yinir didiydim oda hep başbaşayız nasılsa aşkım didi neyse olsun bunada şükür benim koca normalde böle sevgililer gününü falan pek sevmez saçma falan diye laf söyler millete ama kendide bana hediye çiçek almaktan falan geri durmaz kızdırmak için .. günüde neymiş der ama hep bi sürpriz yapar genelde bazende içinden geldiğinde hediye çiçek falan alır ay canım kocişim benim yaa sabah sabah çok mutlu etti beni çok hoştu gülüm çok seviyom ben bu adamı yaa akşama bi güzel süslenicem dün düzleştirdiydim saçlarımı uçlarına maşa yapıcam güzelde bi elbise giyicem makyaj takılar falan ooh bidaa aşık olsun kocişim banaa

aa canım benim taze hamişim nasılsıın ben iyiyim canım yaa haylaa bitmedi adetim bi türlü kullanıma açılamadım kocişinde aksine bu aralar isteği arttı keçi boynuzu pekmezini yidiriyon bana sonra bu oluyo diyo ah biran önce biteydi adetim iyi olcaktı 8inden beri adetim işte bu kadar uzun sürmezdi normalde ama incir kürü sağolsun normalde accık olan adetim bu ay normal oldu valla şaştım kaldım hepmi yapsam naapsam acaba bunu bu ayı iyi değerlendirmek lazım ama cumartesi pazar ayrılıcaz kocişimle memlekete gidicem neyse çarşamba perşembeye dönerim artıkın inşallah yumurtlama zamanım kaçmamış olur ozamana sen nasılsın canım haberler sende nasıl gidiyo hamişlik

hoşgeldinizz kızlarr nasılsınızz...bengisu canımm yaş pasta tarifini sen vermiştin demi geçenlerde....ay ben dün yaptım o tarifi bakalım nasıl olcak...ama kekini hazır aldımm

benimde kociş sabah işyerime 2 buket gül almış kırmızı olanlar benim pembiş olanlarda bebiş içinmiş :)) valla doğrusunu söylemek gerekirse ben sevgililer gününü kutlamayı pek sevmem. böyle bi günde dışarı çıkmayı gene hiç sevmem normalde 50 tlye yediğin yemeği 200 tl yemek saçma geliyo bana. ama kulayanlara ve sevenlere karşı değilim tabi. herkezin kendi fikri sonuçta. ben evde olmayı tercih ediyorum böyle günlerde bide kalabalığı sevmem ben ben daha sakin zamanlarda başbaşa kocişimle romantik yemek yemeyi tercih ederim.

benim kocişinde keçi boynuzu kürü etkisi yeni başladı :)) adam peşimden ayrılmıyo valla tabi ben kaçıyoruummmmm... hamişlikte ii gidiyo bugün doktor randevum var bakalım nolcek.

çok teşekkür ederim saracım 30 günde bi falan oluyom normalde ama geçen ay 33 gün sonra oldum oyüzden 14.gün falan içiim dimi havuçlu incirimi bugün daha 7.günüm 1 hafta sonra havuçlusuna başlamak lazım çok sağol söylediğin için öpüldün

hazırcı karı senii o kolay kekide yapamadınmı kız keki sade alaydın bari bu arada yaş pastanın kekine sıvı yağıda ekle 3 kaşık falanda sıvı yağ vardı unutmuştum düzelttiydim sonradan güzel olmuştur canım benim o kremayla çok güzel oluyo bu arada benim bahsettiğim yaş pastanın keki yumuşacık oluyodu umarım yumuşaktır aldığın kekde ozaman tadına doyum olmaz afiyet olsun canım yiyince yorumunuda yaz bak bana

ohhh hadi bakalımm iyi eğlencelerrr canımmm...eşim rezervasyon yaptırımmı dedi ama ben istemedim...söleriz yemeği eve yanınada şarap bitti gitti dedimm..masrafa gerek yok dedim napalımm kalabalık olsa nese eğlenceli olurda böle olmuyo bee..yemek ye bissürü hesap öde gel ...evimizde oturruz< daha ii dedim..bakalım akşam ola hayrola...

sade aldım canım şekerli sütlede ısladım aralara meyve dizdimm...walla fena görünmüo bakalım..keki kolaydıda çabucak olsun beklemeyim die aldım yapmadım..bidahakine denerim...ama süsleme için kremşanti az geldi bidahakine daha çok yapcam kremşantiyi...yiyince yazarım yorumumu kuzucum... resmini çekim dediydimde servis geldi çekemedim

yeşilimmm naber tatlımmm nasılsınn?sevgililer günün kutlu olsunn...napıosunuz bakalım bugünn...
merhaba serayım iyiyim canım sağol seninde sevgililer günün kutlu olsun tatlımm
valla bugün evdeyiz yine başbaşa yemeğimizi yeriz herzamanki gibi :) halvette yasak zati otururuz öyle işte
a.selam canım özlemzmiyiz özledik tabi
sevgililer günün kutlu olsun şeker senindeee
hanımlarr nasılsınızz bakalımm sevgililer günümüzz kutluu olsunn

teşekkür ederiz canım iyiyiz sen nasılsın?
seniinde sevgililer günün kutlu olsunnn

kız bizde kutladığımızdan diil hep evdeyim ya değişiklik olsun sevgililer gününde beni yemeğe götür didiydim ondan yaani sana katılıyorum kaç katı fiyat oluyo bende sevmem onu ama parada vermiycezki biz ayrıca yoksam niye gideyim paramız cebimize batmadı ya bizde kutladığımızdan diil yaani yoksa kutlayacak olsak arkadaşlarla gitmeyiz bende genelde evde seksüü giyinirim güzeel yemekler yaparım baş başa kutlamayı tercih ederim zel günlerimi ama şimdi hem kullanıma kapalı hep çokda özel bi gün olmayınca bide yemek derdinden kurtulmak için didim beni götür diye ay ne güzeel senin kocişde çok düşünceliymiş afferin ona

canım benim ben kendi fikrimi söledim sadece tabiki herkes gönlünden geçeni yapsın. ona kalırsa bizde geçen sene dışarıda kutladık arkadaşlarla ama tercihim evde olmak benim ben biraz fazla ev düşkünüyüm ondan olsa gerek :)) ben şimdi çıkıyorum yarım saate dönerim

benim kocişinde keçi boynuzu kürü etkisi yeni başladı :)) adam peşimden ayrılmıyo valla tabi ben kaçıyoruummmmm... hamişlikte ii gidiyo bugün doktor randevum var bakalım nolcek.

hee yaa didim bugün bileydim daha önce içirirdim sana keçi boynuzu pekmezini didim zatii yarın pazardan bulursam keçi boynuzu alıcam kürünü içircem bide kahvaltıda polenli bal yidirtiyom tam oluyo bende kaçmaya çalışıyom emme yakalanıyom naaparsın bide kullanıma kapalı olmasam naapardı acabaa aksi gibim adet dönemimde iştaha geliyo yaa neden acabaa yasak olduğunu bildiğindenmidir nedirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…