canım benim ben kendi fikrimi söledim sadece tabiki herkes gönlünden geçeni yapsın. ona kalırsa bizde geçen sene dışarıda kutladık arkadaşlarla ama tercihim evde olmak benim ben biraz fazla ev düşkünüyüm ondan olsa gerek :)) ben şimdi çıkıyorum yarım saate dönerim
hanımlarr nasılsınızz bakalımm sevgililer günümüzz kutluu olsunn
herkesin sevgililer günü kutlu olsunnnnn
vanilyam serayım yeşilim kısaca hepinizin sevgililer gününüz kutlu olsun arkidişlerimaşk dolu yıllar dilerim herkesleree
ohhh hadi bakalımm iyi eğlencelerrr canımmm...eşim rezervasyon yaptırımmı dedi ama ben istemedim...söleriz yemeği eve yanınada şarap bitti gitti dedimm..masrafa gerek yok dedimnapalımm kalabalık olsa nese eğlenceli olurda böle olmuyo bee..yemek ye bissürü hesap öde gel ...evimizde oturruz< daha ii dedim..bakalım akşam ola hayrola...
sade aldım canım şekerli sütlede ısladım aralara meyve dizdimm...walla fena görünmüo bakalım..keki kolaydıda çabucak olsun beklemeyim die aldım yapmadım..bidahakine denerim...ama süsleme için kremşanti az geldi bidahakine daha çok yapcam kremşantiyi...yiyince yazarım yorumumu kuzucum... resmini çekim dediydimde servis geldi çekemedim
aminnnnnn canımmmmm sanada aşk dolu sağlık dolu ve göbüşün bebiş dolu bir yıl diliyorummmmmm
ooh aafiyet bal şeker olsun canım benim seversiniz umarım 1 paketmi yaptıydın sen krem şantisini evet az gelmiştir o 1buçuk paketten yapıyom ben genelde 1 bardak süte artanıylada şanti pompasıyla üstüne şekiller süsler yaparım geneldekız böğürtlenli sosuda döktünmü üstüne süper bi değişik tat veriyo oda içine muz yada çilek koyuyom üstünü meyvelerle(çilek,üzüm,kivi,kiraz vs hangisini bulursam) süslüyom ben genelde sen hangi meyveleri kullandın bide şantisi koyu olcaktı kıvamı kyu yaptın dimi canım iyi yapmışsınız canım bende genelde evde kutlamayı tercih edenlerim ama kaç gündür ben evden çıkmadığım bunaldığım için dışarıyı istedim bu sefer şarapta içiyonuz ha iyiymiş tam romantizm desene biz kullanmıyoz içki sevmiyom kokusunu bilem allahtanda kocişimin ne içkisi ne sigarası var o yönden rahatım
ay aamiin inşallah görürüz o günleriiinşallah hepimizin dolar göbişleri bebişlerimizlee
vanilyam serayım yeşilim kısaca hepinizin sevgililer gününüz kutlu olsun arkidişlerimaşk dolu yıllar dilerim herkesleree
yeşilim nere kayboldun kuzucummm??ben söledimmi bilmiom ama sabah test yaptım silik çizgi çıktı bilionmu...ama adet oldum ben yaa adetim bitti bile...bu ne acep şimdi...
he kızz yaZdım demin silik çizgi çıktı koyim resmini pek belli değil resimde ama ben elime alıp bakınca görünüo ama...Eki Görüntüle 346865 Eki Görüntüle 346864 Eki Görüntüle 346866 Eki Görüntüle 346868 Eki Görüntüle 346869 Eki Görüntüle 346870
belli yaaaa görünüyorrr işteee ayyyy kıs ben çok heycanlandımmm... Hemen kan testine gitsene var işte daha ne olsun markası ne testinin?
ama yeşilim ben adet oldummm her zamankinden kısa sürsede oldum ama yinede 3 gün sürdü ...kan testinede gidemiom biraz beklicem sonra tekrar yapcam bakalım yine çıkarsa böle silik milik o zaman bi bakarım izin falan alır giderim...walla certain gebelik testiydi sanırım yanlış hatırlamıosam...
canım benim üzerine görmüşsündür bence adetine bakma sen yarın sabah tekrarla testini certain ben ilk gebeliğimde kullanmıştım hemen çıkmıştı çizgi olmasa çıkmaz zaten yaa hadi inşallahhhh canımmmm var bundada bi hayırrKıs ben senden fazla heycanlıyım sanki
walla kuzucum ben çok ümitliydim buay halada ara ara kafam dönüo eskisi kadar yok ama...bide karnımda kıpırdanmalarda hissediodum dedim kendi kendime kuruntu yapıom heralde...ama bilmiom artık...bugün sabah yaptımki içimde hala bi umutla eşime müjde versem dedim ama emin olamıomki silik çizgi...bide adet olmam hiç inandırıcı gelmio....kısmet bakalım...eve gidince teste tekrar bakcam...hala duruosa eşime gösterrim...o bile adetimin kısa sürdüğünü farketti biliomusun....
walla kuzucum ben çok ümitliydim buay halada ara ara kafam dönüo eskisi kadar yok ama...bide karnımda kıpırdanmalarda hissediodum dedim kendi kendime kuruntu yapıom heralde...ama bilmiom artık...bugün sabah yaptımki içimde hala bi umutla eşime müjde versem dedim ama emin olamıomki silik çizgi...bide adet olmam hiç inandırıcı gelmio....kısmet bakalım...eve gidince teste tekrar bakcam...hala duruosa eşime gösterrim...o bile adetimin kısa sürdüğünü farketti biliomusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?