Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende evcimenim kız zaten sana katılıyom o yönden tamam bebişim hoşçakal yarın girersen görüşürük koccamaan öpüyorum senii

vanilyam serayım yeşilim kısaca hepinizin sevgililer gününüz kutlu olsun arkidişlerim aşk dolu yıllar dilerim herkesleree

ooh aafiyet bal şeker olsun canım benim seversiniz umarım 1 paketmi yaptıydın sen krem şantisini evet az gelmiştir o 1buçuk paketten yapıyom ben genelde 1 bardak süte artanıylada şanti pompasıyla üstüne şekiller süsler yaparım genelde kız böğürtlenli sosuda döktünmü üstüne süper bi değişik tat veriyo oda içine muz yada çilek koyuyom üstünü meyvelerle(çilek,üzüm,kivi,kiraz vs hangisini bulursam) süslüyom ben genelde sen hangi meyveleri kullandın bide şantisi koyu olcaktı kıvamı kyu yaptın dimi canım iyi yapmışsınız canım bende genelde evde kutlamayı tercih edenlerim ama kaç gündür ben evden çıkmadığım bunaldığım için dışarıyı istedim bu sefer şarapta içiyonuz ha iyiymiş tam romantizm desene biz kullanmıyoz içki sevmiyom kokusunu bilem allahtanda kocişimin ne içkisi ne sigarası var o yönden rahatım

evet cnm 1 paket yaptımm...içine muz kivi koydum en üstünede böğürtlen sosu aldım 2 tane onları üstüne döktüm meyvelerle ...pompaylada süs yaptım kremşantiyle...güzel oldu bee ...bide yeseydimm walla içioz özel günlerde...ben sigarada içiomm yaa...bırakmaya çalışıomm ama...ben dışarda eğlenmeyi severim aslında yıllardırda gitmioz..ama ortam lazım kalabalık olcan...bide maddi durum yani 150-200 den aşağıya çıkmayız şimdi ne gerek var eve sölerim yemek 70-80 gider...yarı yarıya hem...gez kuzucum evden çıkmıosan eğlen accık walla benim yerimede eğlen hatta

yeşilim nere kayboldun kuzucummm??ben söledimmi bilmiom ama sabah test yaptım silik çizgi çıktı bilionmu...ama adet oldum ben yaa adetim bitti bile...bu ne acep şimdi...

sağol tatlımmmm

Serayım naptın tatlım dün akşam alırım belki demişsin aldınmı test falan ?:44:

he kızz yaZdım demin silik çizgi çıktı koyim resmini pek belli değil resimde ama ben elime alıp bakınca görünüo ama...

Son düzenleme:
yeşilim nere kayboldun kuzucummm??ben söledimmi bilmiom ama sabah test yaptım silik çizgi çıktı bilionmu...ama adet oldum ben yaa adetim bitti bile...bu ne acep şimdi...

serayım bende onu soruyodum sana kıs hamişsin o zaman hemen kan testine git bence üstüne görmüş olabilirsin testin resmini koyma imkanın varmı? ayyy çook heycanlandım yaaaa

belli yaaaa görünüyorrr işteee ayyyy kıs ben çok heycanlandımmm... Hemen kan testine gitsene var işte daha ne olsun markası ne testinin?

ama yeşilim ben adet oldummm her zamankinden kısa sürsede oldum ama yinede 3 gün sürdü ...kan testinede gidemiom biraz beklicem sonra tekrar yapcam bakalım yine çıkarsa böle silik milik o zaman bi bakarım izin falan alır giderim...walla certain gebelik testiydi sanırım yanlış hatırlamıosam...

canım benim üzerine görmüşsündür bence adetine bakma sen yarın sabah tekrarla testini certain ben ilk gebeliğimde kullanmıştım hemen çıkmıştı çizgi olmasa çıkmaz zaten yaa hadi inşallahhhh canımmmm var bundada bi hayırr kıs ben senden fazla heycanlıyım sanki

walla kuzucum ben çok ümitliydim buay halada ara ara kafam dönüo eskisi kadar yok ama...bide karnımda kıpırdanmalarda hissediodum dedim kendi kendime kuruntu yapıom heralde...ama bilmiom artık...bugün sabah yaptımki içimde hala bi umutla eşime müjde versem dedim ama emin olamıomki silik çizgi...bide adet olmam hiç inandırıcı gelmio....kısmet bakalım...eve gidince teste tekrar bakcam...hala duruosa eşime gösterrim...o bile adetimin kısa sürdüğünü farketti biliomusun....

kıs benim annem 4 ay adet gördü kardeşimde sen ne diyosunn
söyle söyle eşine hatta başka marka bi test daha alsın sana yarın sabahta onu yap
geç döllenme falan olmuştur belkim ne bilim adam bile farketmiş adetin kısa sürdü demiş baksana
sen yarında yap bakalım silik çıkarsa yine kan testine gidersin bu sefer

ay hadi hayırlısı bakalım çok sevindim canım yaa ilk bikaç gün sonra bidaa dene bakalım ozamanda çıkarsa kan testine giderdsin ay çok sevindim canım yaa bi hamişimiz dahamı olcak şimdi yaa bu ayda amma hamişimiz olduu canım müjdeli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…