ay hadi hayırlısı bakalım çok sevindim canım yaa ilk bikaç gün sonra bidaa dene bakalım ozamanda çıkarsa kan testine giderdsin ay çok sevindim canım yaa bi hamişimiz dahamı olcak şimdi yaa bu ayda amma hamişimiz olduucanım müjdeli haberlerini bekliyoruz
ŞŞŞŞŞŞTTTTTTTTTTTTTT burda yeni hamişmi var bakayımmmm. canım inşallahh hamilesindir.
merhaba kselcimnasılsın uykun varmı ?
merhaba kselcimnasılsın uykun varmı ?
şşşşşştttttttttttttt burda yeni hamişmi var bakayımmmm. Canım inşallahh hamilesindir.
yaa sabah uyudum işyerinde ama şimdi doktora gitçem diyeee çokk heyecenlandımmmmm bennnn
ayy bende yarın sabah gidecem bende çok heycanlıyım yaaaa:18: Hadi sende keseciğini gör bakalım
ayyy hadi bakalım ksel cim yeşilcim ikinizde güzel haberlerle gelin bizede yazın ama okiakşam olmuyorum ama geçmişide okumak zor oluyo sabahda yazarsanız sevinirimmm
inşallah serayım sende güzel haberlerlegel inşallahhh :)
benimki yarın sabah zaten gelince yazarım canım kselimde yazar sana
inşallah serayım sende güzel haberlerlegel inşallahhh :)
benimki yarın sabah zaten gelince yazarım canım kselimde yazar sana
hadi ben gidiyommm artıkkkkk görüşürüzzzz benim için dua edinnnnn
merhabalarrr:119:herkes hamle olsun göbükler dolsunnnn.....
serayy silikte olsa çizgi var evet hamile olmasan o çizgi hiç çıkmaz bencede hemen bi kan testi yaptır ayy canım inş vardır...
merhabalarrr:119:herkes hamle olsun göbükler dolsunnnn.....
inşallah canımmm ama hiç düşünmüodum walla test bozuktur diodum...kısmet bakalımm ...kan için işten izin almam lazım birazdaha bekleyim bi test daha yapim hala çizgi görürsem yaptırrım artık..
amin canım senin nasıl gidiyo hamilelik aşermeye başladınmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?