Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dur kıss daha bişi yok walla hiç umudum yok canım...adet oldum ya yoktur kesin diom...ama üstüne görme falan duyunca acaba dio insan...inşallah bakalım müjdeli haber verebilirimm..

ayy bende yarın sabah gidecem bende çok heycanlıyım yaaaa:18: Hadi sende keseciğini gör bakalım

ayyy hadi bakalım ksel cim yeşilcim ikinizde güzel haberlerle gelin bizede yazın ama okiakşam olmuyorum ama geçmişide okumak zor oluyo sabahda yazarsanız sevinirimmm

ayyy hadi bakalım ksel cim yeşilcim ikinizde güzel haberlerle gelin bizede yazın ama okiakşam olmuyorum ama geçmişide okumak zor oluyo sabahda yazarsanız sevinirimmm

inşallah serayım sende güzel haberlerlegel inşallahhh :)
benimki yarın sabah zaten gelince yazarım canım kselimde yazar sana

serayy silikte olsa çizgi var evet hamile olmasan o çizgi hiç çıkmaz bencede hemen bi kan testi yaptır ayy canım inş vardır...

ya bişeyi farkettim pınar hamile olduktan sonra bidaha bu siteye girmedi acaba nazar deger felan diyemi girmiyo yoksa başka bi sebebmi var anlamadım.

serayy silikte olsa çizgi var evet hamile olmasan o çizgi hiç çıkmaz bencede hemen bi kan testi yaptır ayy canım inş vardır...

inşallah canımmm ama hiç düşünmüodum walla test bozuktur diodum...kısmet bakalımm ...kan için işten izin almam lazım birazdaha bekleyim bi test daha yapim hala çizgi görürsem yaptırrım artık..

inşallah canımmm ama hiç düşünmüodum walla test bozuktur diodum...kısmet bakalımm ...kan için işten izin almam lazım birazdaha bekleyim bi test daha yapim hala çizgi görürsem yaptırrım artık..

canım test bozuk olsa ekranda hiç birşey belirmez yani tek çizgi dahi çıkmaz. silik olmasının sebebide çok yeni olduğu için gerçekten bebiş varsa iki gün sonra test yaptır şok olacaksın çizgi kıpkırmızı çıkıyo benim öyle oldu. ilk yeptığım test çok silikti hatta ablam dediki bunu ben görseydim çöpe atardım dedi iki gün sonra yaptım ve şok oldum acayip belirgin olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…