canım test bozuk olsa ekranda hiç birşey belirmez yani tek çizgi dahi çıkmaz. Silik olmasının sebebide çok yeni olduğu için gerçekten bebiş varsa iki gün sonra test yaptır şok olacaksın çizgi kıpkırmızı çıkıyo benim öyle oldu. Ilk yeptığım test çok silikti hatta ablam dediki bunu ben görseydim çöpe atardım dedi iki gün sonra yaptım ve şok oldum acayip belirgin olmuş.
arkadaşlar moralim çok bozukeşim varikosel olalı 4 ay oldu ve bu gün test yaptık bu gün.
ameliyat öncesi toplum sayı 4 milyondu.bu gün baktırdık toplam 4 milyon 400 olmuş.sadece bu kadar farketmişne yapacagız şimdi bilen var mı?? moralim çok bozuk
hadi yaaaaaa ben bugün bidahamı yapsam acepp :d yani nasıl oluyoki anlamıom hep korkuyorum böle adetten sonra belli oldu silik çıktı...acaba sağlıklı değilmi hamileysem bile diorum...ne bilim kötü düşünmek istemiom ama aklıma gelio işte bidaha kaybetme korkusu(
arkadaşlar moralim çok bozukeşim varikosel olalı 4 ay oldu ve bu gün test yaptık bu gün.
ameliyat öncesi toplum sayı 4 milyondu.bu gün baktırdık toplam 4 milyon 400 olmuş.sadece bu kadar farketmişne yapacagız şimdi bilen var mı?? moralim çok bozuk
biraz bekle ozaman sende haklısın bikere yaşadın korkuların var bu çok zor atlatmak ama yinede umudunu kaybetme inş herşey yolunda ve sağlıklı bi şekilde getirirsin dünyaya bebişini herkesin bebeğini ALLAH korusun.
yeşilim nere kayboldun kuzucummm??ben söledimmi bilmiom ama sabah test yaptım silik çizgi çıktı bilionmu...ama adet oldum ben yaa adetim bitti bile...bu ne acep şimdi...
hadi yaaaaaa ben bugün bidahamı yapsam acepp :d yani nasıl oluyoki anlamıom hep korkuyorum böle adetten sonra belli oldu silik çıktı...acaba sağlıklı değilmi hamileysem bile diorum...ne bilim kötü düşünmek istemiom ama aklıma gelio işte bidaha kaybetme korkusu(
canım inşallah düşündüğümüz gibidir ablamda geçen gün konuşuyoruz maydonoz yaptığı ay az adet olmuş ve bir sonraki ay hamile olduğunu öğrenmiş üstüne görmüşüm diyor seninde inşallah öyle olmuştur ama işten çıkınca kan testi versen daha iyi değilmi bikaçgün için içini yiyeceğine öylemiydi böylemiydi diyeceğine en azından ne olduğunu biran önce öğrenmiş olursun
selamlar...
herkesin sevgililer günü kutlu mutlu olsun en büyük hediyeniz bebiş olsun
ayyyy siz böle dedikçe ben iice ümitleniommm inşallah düşündüğünüz gibi olur kıslar yaaa....bi evde test yapim yine çıkarsa kocişe sölerimmmm..polikliniğe gideriz belki...
aminnnnn bitanem benimmm seninde hediyen bebiş olsun inşallahhh sevgililer gunun kutlu olsunn...hep sağlıklı huzurlu mutlu seneler seninle olsun...bu dileklerin hepsi herkese gelsin
işten çıkınca yaptırma imkanın yokmu eşinede süpriz olrdu
amiinnn
yok kuzucummm...eşime söledim bi test daha alcak ondada böle çizgi çıkarsa gidelim dicem bi poliklinikte yaptırırız ama hemen çıkarmı acaba? bilgin varmı cnmm..
canım serayım ben çıkayım yemek yapacam kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum çok öpüyorum
he kızz yaZdım demin silik çizgi çıktı koyim resmini pek belli değil resimde ama ben elime alıp bakınca görünüo ama...Eki Görüntüle 346865 Eki Görüntüle 346864 Eki Görüntüle 346866 Eki Görüntüle 346868 Eki Görüntüle 346869 Eki Görüntüle 346870
seraycım canım kanda baktır bebek varsa kesin kanda çıkar sende emin olursun hiç bekleme canım inşallah hamilesindir eşine en güzel hediye bu olurdu valla
yeşilim nere kayboldun kuzucummm??ben söledimmi bilmiom ama sabah test yaptım silik çizgi çıktı bilionmu...ama adet oldum ben yaa adetim bitti bile...bu ne acep şimdi...
cnmmm ya bence hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhh sonuçta güzel çıkar cnmmm ayy kızz bende hewes ettim şimdi sana benimde belim batıyo ara ara test yapsammıkiii bende yaww bende hastalandım hatta 3 <4 gün önce we 3 gün sürdüü abowwwwww yapsammıkiiii
hepinizee bollbolll sewgiler gönderiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?