Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi yaaaaaa ben bugün bidahamı yapsam acepp :d yani nasıl oluyoki anlamıom hep korkuyorum böle adetten sonra belli oldu silik çıktı...acaba sağlıklı değilmi hamileysem bile diorum...ne bilim kötü düşünmek istemiom ama aklıma gelio işte bidaha kaybetme korkusu (

arkadaşlar moralim çok bozuk eşim varikosel olalı 4 ay oldu ve bu gün test yaptık bu gün.
ameliyat öncesi toplum sayı 4 milyondu.bu gün baktırdık toplam 4 milyon 400 olmuş.sadece bu kadar farketmiş ne yapacagız şimdi bilen var mı?? moralim çok bozuk

GEÇMİŞ OLSUN CNMM...AMA İNAN KONU HAKKINDA Bİ BİLGİM YOK...SEN MORALİNİ YÜKSEK TUT Allah a dua et...hiç belli olmaz canım...bi ol desin yeterki

biraz bekle ozaman sende haklısın bikere yaşadın korkuların var bu çok zor atlatmak ama yinede umudunu kaybetme inş herşey yolunda ve sağlıklı bi şekilde getirirsin dünyaya bebişini herkesin bebeğini ALLAH korusun.

çok geçmiş olsun benimde bi fikrim yok ama 400 sayı artmış azalma olmamış bence buda güzel bi başlangıç.belki daha çok artar inş kendini üzme eşinide stres yapma stres olduğu zamn olmuyo zaten.

canlarım ben kaçıyorum anca toparlanırım kendinize iyi bakın hiçbir şey için üzülmeye değmez daima sevgiyle ve mutlu kalın.

bi hamilemiyim değilmiyim kesinleşsin bakalımmm inşallahhh canımm...herkesi korusun rabbimm..

yeşilim nere kayboldun kuzucummm??ben söledimmi bilmiom ama sabah test yaptım silik çizgi çıktı bilionmu...ama adet oldum ben yaa adetim bitti bile...bu ne acep şimdi...

canım inşallah düşündüğümüz gibidir ablamda geçen gün konuşuyoruz maydonoz yaptığı ay az adet olmuş ve bir sonraki ay hamile olduğunu öğrenmiş üstüne görmüşüm diyor seninde inşallah öyle olmuştur ama işten çıkınca kan testi versen daha iyi değilmi bikaçgün için içini yiyeceğine öylemiydi böylemiydi diyeceğine en azından ne olduğunu biran önce öğrenmiş olursun

selamlar...
herkesin sevgililer günü kutlu mutlu olsun en büyük hediyeniz bebiş olsun

canlarım ben birkaç gün fazla giremem misafirim geliyo bu akşam kaç gün kalacak bilmiyorum ama her fırsatta bi selam vermeye çalışırım

ayyyy siz böle dedikçe ben iice ümitleniommm inşallah düşündüğünüz gibi olur kıslar yaaa....bi evde test yapim yine çıkarsa kocişe sölerimmmm..polikliniğe gideriz belki...

selamlar...
herkesin sevgililer günü kutlu mutlu olsun en büyük hediyeniz bebiş olsun

aminnnnn bitanem benimmm seninde hediyen bebiş olsun inşallahhh sevgililer gunun kutlu olsunn...hep sağlıklı huzurlu mutlu seneler seninle olsun...bu dileklerin hepsi herkese gelsin

işten çıkınca yaptırma imkanın yokmu eşinede süpriz olrdu
amiinnn

işten çıkınca yaptırma imkanın yokmu eşinede süpriz olrdu
amiinnn

yok kuzucummm...eşime söledim bi test daha alcak ondada böle çizgi çıkarsa gidelim dicem bi poliklinikte yaptırırız ama hemen çıkarmı acaba? bilgin varmı cnmm..

canım serayım ben çıkayım yemek yapacam kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum çok öpüyorum

seraycım canım kanda baktır bebek varsa kesin kanda çıkar sende emin olursun hiç bekleme canım inşallah hamilesindir eşine en güzel hediye bu olurdu valla

inşallah saracım eve gidim test yapcam yine silik çıkarsa kandırabilirsem kocişmi bi polikliniğe gideriz kan tahlili yaptırırım...kısmet bakalımm...

Son düzenleme:
yeşilim nere kayboldun kuzucummm??ben söledimmi bilmiom ama sabah test yaptım silik çizgi çıktı bilionmu...ama adet oldum ben yaa adetim bitti bile...bu ne acep şimdi...

cnmmm ya bence hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallahhh sonuçta güzel çıkar cnmmm ayy kızz bende hewes ettim şimdi sana benimde belim batıyo ara ara test yapsammıkiii bende yaww bende hastalandım hatta 3 <4 gün önce we 3 gün sürdüü abowwwwww yapsammıkiiii

hepinizee bollbolll sewgiler gönderiyorummmm

sonuç olumsuz olursa üzüleceksen yapma ama üzülme bence..ben öle düşündüm hep bu ay olmadı gelecek ay dedim yaptım testi...halada olumsuz düşünüorum...sonuç negatif olursa üzmücem kendimi...walla benimde ara ara belimde batmalar oluyo bu günlerde...bide karnımda seyreme oluo kalp atışı gibi bi garip hissediom kendimi anlıcannn...kısmetten öte yol gitmez diom hep sanada sevgiler sağlıklı mutlu huzurlu kal canımm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…