inşallah saracım eve gidim test yapcam yine silik çıkarsa kandırabilirsem bi polikliniğe gideriz kan tahlili yaptırırım...kısmet bakalımm...
bence idrar testiyle vakit kaybetme direk kanda baktır geç kalma derim ben
sonuç olumsuz olursa üzüleceksen yapma ama üzülme bence..ben öle düşündüm hep bu ay olmadı gelecek ay dedim yaptım testi...halada olumsuz düşünüorum...sonuç negatif olursa üzmücem kendimi...walla benimde ara ara belimde batmalar oluyo bu günlerde...bide karnımda seyreme oluo kalp atışı gibi bi garip hissediom kendimi anlıcannn...kısmetten öte yol gitmez diom hepsanada sevgiler sağlıklı mutlu huzurlu kal canımm..
bence idrar testiyle vakit kaybetme direk kanda baktır geç kalma derim ben
alıştım artıkın gülümmm negatif çıkınca şaşırmıyorummmmm ....ama bence sende bişiler warrr olmasaydııı hiç çıkmazdıı gülümmmmm
nasılsın saracımmmmm
iyiyim canım sen nasılsın
CANLAR NASILSINIZ BEN YENİDEN GRİP OLDUMMMM işte busebebpden gelemedim buraya hepinizi
CANLAR NASILSINIZ BEN YENİDEN GRİP OLDUMMMM işte busebebpden gelemedim buraya hepinizi
nazo can sanırım senin rüyadaki 3. hamişte çıktı.
ay nı filmlerdeki gibi oldu:18:
iyiyim canım sen nasılsınn keyfim çok yerindeeee
acaip formdayımm başak olsada kavga etsem onunlaaaaaa
maşallahhh cnmmm hayırdırr neler oldu bölee
maşallah cnmmm en kötü günümüz böle olsunnnnnhiçbişey olmadı aslında ama çok mutlu uynadım bu sabah ,
istediğim herşeye sahibimm,evliliğim sorunsuz,herkes sağlıklı, mutlu olmak için sebebim çok bugünn
bakma bana arada gelirr bööle sebebpsiz mutluluklarr
şükür günümdeyim bugünn herşeye şükrediyorumm
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz nasılsınız?
maşallah cnmmm en kötü günümüz böle olsunnnnn
weee yazdığın şarkının hastasıyım bende çok sewiyorumm harika bi parçaaa
hşgldin gülümmm iyim oturuyorum ölece sen nasılsınnn bebeğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?