kimse yok muuu
nerdesınız kızlar ya
evet ksel im yaaaaaaaa sanırım millet harıl harıl sevgililer günü kutluyo kimse yok.ben varım kuzum sadece herkeş sevgililer günü kutluyo galiba :))
abdal mısın nesin:44::44::44:korkma ben korkulacak kadınmıyım
sabahta rüyamda evimde bir sürü insan var ve bunların hiç biride şuanda bana gelecek kişiler değil ev dolu misafir niye hepsi bana gelmiş diyorum ve 12:30 da tel geldi istanbuldan misafirim geliyormuş bukadarmı malum olur
evet ksel im yaaaaaaaa sanırım millet harıl harıl sevgililer günü kutluyo kimse yok.
hatta nazo bilem yok
halvetteler mi acaba:123:
harbiden yaaa nerdesiniz uleyyyynnnn. sen napıyon başak hanımcık senin nasıl geçti sevgililer günün
tamam tatlımmmmmmmm keyfine bakcanım ben çıkıyorum çok yorgunum.yarın görüşürüz canımmmm öptümmm
kızzzzzz sen kurtulamadın şu gripten doktora gitmiyorsun dimi aferins ana
niye böyle şımarıyosun anlamıyorum git bi doktora
kızzzzzz sen kurtulamadın şu gripten doktora gitmiyorsun dimi aferins ana
niye böyle şımarıyosun anlamıyorum git bi doktora
çok geçmiş olsun canım sen çok yoruluyorsun dinlenemiyorsun ondan hastalıktan kurtulamıyorsun heralde kendine çok iyi bak
canım gittim ama hala ilaçların faydasını görmedimm 3 defa gittim hem
evet canım dinlenemiyorumm ama ne yapayım eşimin kontrolerini aksatamam randevuları aylar sonrasına veriyorlar
ben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak
ben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
günaydınnnnnnnnn kısçeler herkese mutlu günlerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?