Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abdal mısın nesin:44::44::44:

kızzzzzz sen kurtulamadın şu gripten doktora gitmiyorsun dimi aferins ana

niye böyle şımarıyosun anlamıyorum git bi doktora

canım gittim ama hala ilaçların faydasını görmedimm 3 defa gittim hem

Son düzenleme:
kızzzzzz sen kurtulamadın şu gripten doktora gitmiyorsun dimi aferins ana

niye böyle şımarıyosun anlamıyorum git bi doktora

çok geçmiş olsun canım sen çok yoruluyorsun dinlenemiyorsun ondan hastalıktan kurtulamıyorsun heralde kendine çok iyi bak

evet canım dinlenemiyorumm ama ne yapayım eşimin kontrolerini aksatamam randevuları aylar sonrasına veriyorlar

Son düzenleme:
ben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak

canım gittim ama hala ilaçların faydasını görmedimm 3 defa gittim hem

evet canım dinlenemiyorumm ama ne yapayım eşimin kontrolerini aksatamam randevuları aylar sonrasına veriyorlar

sana ve kardeşine çok geçmiş olsun canım inşallah kardeşinin bebeğine bişey olmaz

günaydın canımmm...sana ve kardeşine geçmiş olsunn...üzmeyin kendinizi Allah a şükür kendileri iyi inşallah bidaha olurr...belkide gerek kalmıcak gittiğinizde...Allah a emanet olun cnmm..öptümm..

günaydın kızlaaaaaaaaaaar

günaydın saracım nasılsınn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…