günaydın hurr, iyi nossun işteyim yine geldik çalışıyoz sen nasılsın tatlımm
ksel cimm günaydınnnn naptın nasıl geçti doktorla randevun bebiş nasıl ?
günaydın canımmm. Ne yaptığıma gelince dün doktora gittim ama benim randevuyu karıştırmışlar bana salı dediler onlar perşembeye yazmış doktorda çıkmış( kavga ettim bende onlarla nasıl iş yapıyosunuz diye sonra bide oturup ağladım sinirimden adamın bugünde doluymuş randevuları yarına kaldı anlayacağın ( sen nasılsın bu arada??
günaydın canımmm. Ne yaptığıma gelince dün doktora gittim ama benim randevuyu karıştırmışlar bana salı dediler onlar perşembeye yazmış doktorda çıkmış( kavga ettim bende onlarla nasıl iş yapıyosunuz diye sonra bide oturup ağladım sinirimden adamın bugünde doluymuş randevuları yarına kaldı anlayacağın ( sen nasılsın bu arada??
aaaa oraya kadar gittin araya almadılar yani pes doğrusu....nese sakin ol cnmm sinirlenme ...ben napim yaptım dün akşam test yine silik çizgi çıktı..kan tahliline gitmedik...eşim eski karılar gibi olsana takma bırak bayıl hastaneye götürelim diokısmet diyorum artık...
sinirlenmemek elde değilki zaten adam şehir dışındaydı kaçgün bekledim bide böyle olunca dellendim iyice .neyse artık yapacak bişey yok başka doktorada gitmek istemiyorum. senin bat geçmişmiydi pekii?? inşallah hamilesindir canım yaa ben hepiniz için hep dua ediyorum.
sinirlenmemek elde değilki zaten adam şehir dışındaydı kaçgün bekledim bide böyle olunca dellendim iyice .neyse artık yapacak bişey yok başka doktorada gitmek istemiyorum. senin bat geçmişmiydi pekii?? inşallah hamilesindir canım yaa ben hepiniz için hep dua ediyorum.
merhaba canım bi doktora gidebilseydim net bişey söylerdim ama son adet tarihime göre 4+3 canım. Yani daha çokkk yeniii.
haklısın ama bebişini düşün annesi olurmu...benim bat geçmedi ben adet bile oldum kısa sürdü ama bittikten sonra test yaptım silik çizgi çıktı ...dün akşam bidaha yaptım yine silik çizgi çıktı...bilemiom walla...karışık bi durum işte
gidip kan tahlili yaptırsaydın keşke en azından kafan rahat ederdi canım
daha ilk defa gidicen güzelim ayyyyyyyyy cnm ya küçücük mercimek daha hayırlısı olsun taglım benim kardeşimde 6.5 haftalık teyze olucam inşallah
eşimle bekleme kararı aldık canımm...beklicem bakalımmm...c.tesi test yapcam yine..çıkarsa bişiler aynı şekilde o zaman beklemem ama
evet canım daha ilk defa gidicem sadece kan tahlili yaptırdım 2 defa benim gideceğim doktor yoktu burda inşallah yarın gidicem bakalım.demek sende teyzoşşş olucaksın çok güzel yaaa
Kselcim benim 2 tane oğluşum var 3.cüyü istiyoruz. Ben iğneyle korunuyodum 8 ay oldu bırakalı daha kalmadı bakalım ne zaman olacak dktra gittik herşeyin normal dedi 1 sene içinde kalmazsan tedaviye başlarız dedi nolucak bilmiyorum
ayyy canımmm ne güzel allah bağışlasın.bunlar yoksam kız bebek çalışmalarımı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?