olabilür ama herşeyin hayırlısı cnm yaaa eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yani hade bide kız olsa güzel olur ama işte allah biliyo çalışmalara devam yılmak yokkk daha gencim cnm ya 32 yaşındayım eşimde 36 yaşında nolcak olur dimi neden olmasın
canım ben şimdi 32 yaşındayım bak senin 2 tane oğluşun varmış 3. de olur neden olmasın yaşınız daha genç arkadaşım.
serayım cnm temizlik yapmam lazım canım hiç istemio kıssssöffffffffffffff
canım benim için nasıl rahat etçekse öyle yap sen. Ya ne zor şey bunlar yaaa. Ben önceden çok kolay olacağını zannediyodum türk filmlerindeki gibi :)) ama herşey ne kadarda zormuş yaa. Allah bebek isteyen herkese yardım etsin ve sabır versin.
ayyyy tahmin edebiliom o duyguyu yapma boşver canın istediğinde yap canımm..senden kıymetlimi
öylemi dion taglım dimi ama yapsam iyi olcak olcakta kim yapacak amannnnnnnnnnnnnnnn bu ay kadın almayayım dedim ama olmucak en iyisi yarın çağırayım cnm heç istemiyowalla yorgunluk var üstümde akşamdan kalmayız ayyyyyyyy kocişle çok güsel geçtide balayı gibi falan oldu yani kocacım süpriz yaptı cnm yaaonu çok seviyorummm :98:
walla çok zormuş bende ilk hamile kalmadan önce öle zannediodum ...hatta kaza olmuştu bi kere hamile kaldım kesin dedim ama kalmamıştım sonrada düşündüm çocugum olmucak heralde dedim bıraktım korunmayı ondan 5 ay sonra hamile kaldım...hemen hamile kalınır sanıodum bende
serayım hoşgeldin kuzum nire gittin kısss ?
ewet bencede 8 aydır tık yok
hacercim cnm hoşgeldin bu arada adım[asu] senin adın ne ?
öylemi ben 20 yaşında evlendim o yüzden genç anne oldum cnm ama mutluyum sağol tatlım ya
tüfekhaneye gittim işim vardı bide ona daldımm...burdayım şimdi cnmm..
Benim görümcemdede spiral vardı çıkarttıktan 7-8 ay sonra hamile kaldı darısı sana olsun kuzucummm kızın doğru zamanı beklio benceeayyy kızın olcak senin öle gelio banaa
ohhh adınıda öğrendik asucummm ismin çok güzelmişşş
ayyy ağzını öpeyim senin wallacanım benim hadi bakalım hayırlısı kızım gelsin inşallahhhhh .kıs kocişin bişi demesin öptüm falan yane kızmasın aman öpücem işte
genç evlenmek daha iyi aslında hurrcum, erken yol alıyosun:) inşallah bide kızın olur tatlım, ben bayılırım kız çocuklarına
tşkkür ederim şekerim o senin güzelliğin isimlerimiz benziyo kısss birbirine dimi taglım
EWWET CNM YA SAĞOLASIN İNŞALLAH KIZIM OLUR HAYIRLISIYLAN .ALLAH EN KISA ZAMANDA SANADA VERSİN AMİN
yeşilciğim iyi insanmışsın lafının üstüne geldin :)) hoşgeldin canım
yok yok demessss öpen erkek değilse sorun yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?