Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben şimdi 32 yaşındayım bak senin 2 tane oğluşun varmış 3. de olur neden olmasın yaşınız daha genç arkadaşım.

canım ben şimdi 32 yaşındayım bak senin 2 tane oğluşun varmış 3. de olur neden olmasın yaşınız daha genç arkadaşım.

öylemi ben 20 yaşında evlendim o yüzden genç anne oldum cnm ama mutluyum sağol tatlım ya

serayım cnm temizlik yapmam lazım canım hiç istemio kıssssöffffffffffffff

ayyyy tahmin edebiliom o duyguyu yapma boşver canın istediğinde yap canımm.. senden kıymetlimi

walla çok zormuş bende ilk hamile kalmadan önce öle zannediodum ...hatta kaza olmuştu bi kere hamile kaldım kesin dedim ama kalmamıştım sonrada düşündüm çocugum olmucak heralde dedim bıraktım korunmayı ondan 5 ay sonra hamile kaldım...hemen hamile kalınır sanıodum bende

ewet bencede 8 aydır tık yok

serayım hoşgeldin kuzum nire gittin kısss ?

tüfekhaneye gittim işim vardı bide ona daldımm...burdayım şimdi cnmm..

ewet bencede 8 aydır tık yok

benim görümcemdede spiral vardı çıkarttıktan 7-8 ay sonra hamile kaldı darısı sana olsun kuzucummm kızın doğru zamanı beklio bencee ayyy kızın olcak senin öle gelio banaa

ayyy ağzını öpeyim senin walla canım benim hadi bakalım hayırlısı kızım gelsin inşallahhhhh .kıs kocişin bişi demesin öptüm falan yane kızmasın aman öpücem işte

ayyy ağzını öpeyim senin walla canım benim hadi bakalım hayırlısı kızım gelsin inşallahhhhh .kıs kocişin bişi demesin öptüm falan yane kızmasın aman öpücem işte

yok yok demessss öpen erkek değilse sorun yokk

yeşilciğim iyi insanmışsın lafının üstüne geldin :)) hoşgeldin canım

tatlım sağol sen gidememişsin ama ya neyse yarın inşallah güzel keseciğini görürüsün canım
ben az önce geldim çok acıkmıştım karnımı doyurdum size yazayım dedim şimdide
drum güzel gidiyor dedi tam 1 hafta büyümüş dedi haftaya cuma tekrar gel kalp atışınıda duyalım dedi sık sık gidecekmişim 3,5 aylık olana kadar dedi sık kontrol edelim dedi pozitif ol dedi mutlu ol gez eğlen herşey güzel olacak inşallah dedi işte böyle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…