Yeşilcim naptı acaba doktora gitcekti sabah...daha gelmedii...:26:
Yeşilimmmmm naptın kuzucummm anlat hadii
ivetttt benziyoooo bebişler bana asun der hep yada açunnnn
tatlım sağol sen gidememişsin ama ya neyse yarın inşallah güzel keseciğini görürüsün canım
Ben az önce geldim çok acıkmıştım karnımı doyurdum size yazayım dedim şimdide
drum güzel gidiyor dedi tam 1 hafta büyümüşDedi haftaya cuma tekrar gel kalp atışınıda duyalım dedi sık sık gidecekmişim 3,5 aylık olana kadar dedi sık kontrol edelim dedi pozitif ol dedi mutlu ol gez eğlen herşey güzel olacak inşallah dedi işte böyle tatlım
bak yumoş yerlerindende öperim haaaaaaaaaaa
serayım bebeğim geldim kuzum drum tam 1 haftalık büyümüş dedi kuzumpozitif ol dedi :)
biliyor benim ne kadar korktuğumu ondan
haftaya cuma gel kalp atışınıda duyalım dedi işte artık sıra kalp atşını duymakta Allahım nasip ederse
çok sevindim canımmmm ...ohhh rahatlamışsındır ne güselll...hadi bakalım haftayada pıt pıtları duydunmu senden mutlusu olmazz
Olmazzz oraları öptürmemmmonların tek sahibi varrr
serayım bebeğim geldim kuzum drum tam 1 haftalık büyümüş dedi kuzumPozitif ol dedi :)
biliyor benim ne kadar korktuğumu ondan
Haftaya cuma gel kalp atışınıda duyalım dedi işte artık sıra kalp atşını duymakta allahım nasip ederse
serayım test yine silik çıkmış
Kıs var işte yaaa beklicekmişsiniz c.tesine kadar dikkat et ama ilaç falan alma sen her ihtimale karşı tatlım
olmasa silik çıkarmı ya hemde 2 kere :44:
bende şaka yaptım zaten heralde yane sadece kocişlerrr ay utandımmı ne:78:
çok sevindim canımmmm ...ohhh rahatlamışsındır ne güselll...hadi bakalım haftayada pıt pıtları duydunmu senden mutlusu olmazz
rahatladım evet serayım Allaha çok şükürr bundan sonra hep pozitif olmaya çalışacammmİNŞALLAH CANIMMMM ONUDA DUYCAN İNŞALLAHHHH MAAŞALLAHHH
sultanım asucum :) sağol inşallah duyacam canımyesilim cnm ya hadi bakalım hayırlısı duyarsın hiç kafana takma olumlu düşünki öyle olsun
he ya yeşilim öle oldu bakalımmm...ama ben adetken 3 gün boyunca başağrım geçmedi hiç vede 5 tane ağrı kesici içtim toplamdaAğrırsa içmem bidaha ...
kızlar şimdi çıkıyorum ben eşim yemeğe geliyor sonrada bi arkadaşa gidecem öpüldünüz kocaman
Allaha emanet olun
rahatladım evet serayım allaha çok şükürr bundan sonra hep pozitif olmaya çalışacammm
sultanım asucum :) sağol inşallah duyacam canımSen napıyosun nasılsın kardeşin nasıl ?
Içme kuzum içme bekle bakalım çok ağrırsada minoset at bi tane
kızlar şimdi çıkıyorum ben eşim yemeğe geliyor sonrada bi arkadaşa gidecem öpüldünüz kocaman
Allaha emanet olun
kısss aysun kimsecikler kalmadı ya herkes getti nireyeeeeeeee
bilmiimmm walla gittiler yemek saati ya sanırım çalışanlar yemeğe gitti...bende gitcem birazdan ama gelirim yedikten sonra...senin gezmen yokmu bugünn
tatlım sağol sen gidememişsin ama ya neyse yarın inşallah güzel keseciğini görürüsün canım
ben az önce geldim çok acıkmıştım karnımı doyurdum size yazayım dedim şimdide
drum güzel gidiyor dedi tam 1 hafta büyümüşdedi haftaya cuma tekrar gel kalp atışınıda duyalım dedi sık sık gidecekmişim 3,5 aylık olana kadar dedi sık kontrol edelim dedi pozitif ol dedi mutlu ol gez eğlen herşey güzel olacak inşallah dedi işte böyle tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?