Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yeşilcim naptı acaba doktora gitcekti sabah...daha gelmedii...:26:

Yeşilimmmmm naptın kuzucummm anlat hadii

serayım bebeğim geldim kuzum drum tam 1 haftalık büyümüş dedi kuzum pozitif ol dedi :)
biliyor benim ne kadar korktuğumu ondan
haftaya cuma gel kalp atışınıda duyalım dedi işte artık sıra kalp atşını duymakta Allahım nasip ederse

çok sevindim canımmmm ...ohhh rahatlamışsındır ne güselll...hadi bakalım haftayada pıt pıtları duydunmu senden mutlusu olmazz

bak yumoş yerlerindende öperim haaaaaaaaaaa

olmazzz oraları öptürmemmm onların tek sahibi varrr

İNŞALLAH CANIMMMM ONUDA DUYCAN İNŞALLAHHHH MAAŞALLAHHH

serayım test yine silik çıkmış
kıs var işte yaaa beklicekmişsiniz c.tesine kadar dikkat et ama ilaç falan alma sen her ihtimale karşı tatlım
olmasa silik çıkarmı ya hemde 2 kere :44:

çok sevindim canımmmm ...ohhh rahatlamışsındır ne güselll...hadi bakalım haftayada pıt pıtları duydunmu senden mutlusu olmazz

Olmazzz oraları öptürmemmm onların tek sahibi varrr

bende şaka yaptım zaten heralde yane sadece kocişlerrr ay utandımmı ne :78:

yesilim cnm ya hadi bakalım hayırlısı duyarsın hiç kafana takma olumlu düşünki öyle olsun

serayım test yine silik çıkmış
Kıs var işte yaaa beklicekmişsiniz c.tesine kadar dikkat et ama ilaç falan alma sen her ihtimale karşı tatlım
olmasa silik çıkarmı ya hemde 2 kere :44:

he ya yeşilim öle oldu bakalımmm...ama ben adetken 3 gün boyunca başağrım geçmedi hiç vede 5 tane ağrı kesici içtim toplamda Ağrırsa içmem bidaha ...

İNŞALLAH CANIMMMM ONUDA DUYCAN İNŞALLAHHHH MAAŞALLAHHH
rahatladım evet serayım Allaha çok şükürr bundan sonra hep pozitif olmaya çalışacammm
yesilim cnm ya hadi bakalım hayırlısı duyarsın hiç kafana takma olumlu düşünki öyle olsun
sultanım asucum :) sağol inşallah duyacam canım sen napıyosun nasılsın kardeşin nasıl ?
he ya yeşilim öle oldu bakalımmm...ama ben adetken 3 gün boyunca başağrım geçmedi hiç vede 5 tane ağrı kesici içtim toplamda Ağrırsa içmem bidaha ...

içme kuzum içme bekle bakalım çok ağrırsada minoset at bi tane

kızlar şimdi çıkıyorum ben eşim yemeğe geliyor sonrada bi arkadaşa gidecem öpüldünüz kocaman
Allaha emanet olun

tmm canımmm içtiğim ilaçlardan 3 ü minoset 2 si panalgine di zaten..

bilmiimmm walla gittiler yemek saati ya sanırım çalışanlar yemeğe gitti...bende gitcem birazdan ama gelirim yedikten sonra...senin gezmen yokmu bugünn

kıs walla adım gezentiye çıktı yaaa bugün ben evdeyim hayret dimi ama kankam gelicek yarın yine kahvaltı günü var napam beni çok seviolar rahat bırakmıolar kuzum telim durmuo :102:

canım benim çok sevindimmm. ne kadarlık oldu şimdi senin bebiş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…