Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıs walla adım gezentiye çıktı yaaa bugün ben evdeyim hayret dimi ama kankam gelicek yarın yine kahvaltı günü var napam beni çok seviolar rahat bırakmıolar kuzum telim durmuo :102:

ooohhhh bugünde misafir varr walla ne güsell kıskandım seni kahvaltılar gezmeler...evde olsam bende senin gibi olurdum kesinn

bengisuuuuu hoşgeldinnnn...pasta süper olmuştuuu...eşimde çok beğendiii...tarif için teşekkürlerr nasılsınn?

selam kıslaaar diycem ama ortada kimseler yok sanırım ee seraycım varmı müjdeli haber test yaptınmı bidaa hamişmiymissin? ee nassınız bakiim hanımlar görüşmeyeli varmı bi değişiklik kimsede bu arada dün akşam yemeğe kocişimle baş başa gittik heheh ama giderken çok fenaa yağmur yağıyodu nerdeyse pişman olcaktım evden çıktığıma ama allahtan dönerken yağmur dinmişti bi değişiklik oldu işte bu arada çok güsel olmuştum akşam saçlarımı önceki günden düzleştirmiş dünde uçlarına maşa yapıp dalga kazandırmıştım dizimden nerdeyse 5 parmak falan yukarda güsel bi elbise giymiş altınada siyah çorap ve botlarımı giymiştim saç makyaj falan güselce yaptıydım heheh pek beğendi kocişim arada böle süslenmek lazım yaa cicilerimi giyiyom bazen ama evde olunca makyaj yapmayıp saçımlada bazen ilgilenmiyom üşeniyom resmen yaa kocişe farklı geldim sanırım uzun zaman sonra bu arada yemekten sonra otelin kafeteryasında papatya çayı içtiydim mayıştım resmen sonra kendimi sarhoş gibim falan hissettim haa heheh rahatlatıcı mayıştırıcı bi etkisinden dolayı eve gelincede bi yarım sat sonra falan uykum geldi tv izlerken yattık hemen ha buarada bugün 8.günüm anca bitti nerdeyse adetim yuh didim artıkın neyseki yarın halvet yapabilicees sonunda yaani incir kürü bu ay baya adet görmeme neden oldu herzaman accık olurdum bu ay normale döndü çok şükür sizler neler yaptınıs bakalım

walla bilemiom bengisucumm yaptım test yine silik çizgi çıktı...bekleme kararı aldık eşimle...c.tesi takrar yapcam yine cıkarsa bu sefer beklemem kan testi yaptırrımm...senin adına sevindim süper geçmiştir eminimmm...incir kürü adettede etkili oluyomuymuşşş yaa...hiç denemedim..eğer hamile değilsem soğan kürü yapcam denemek istiom bi..bizede eşimle yemek söledik eve sonra yememizi yedik 1 kadeh şarap içtik (benimki yarımdı hatta) sonra pis yedili izledik eşimin kuzenini çağırdık işleri vardı onlar işlerini hallettiler ben tv ye devam...test yapmıstım ya durmadan gidip teste bakıodum..sonra pastayı kestik yedik ...öle işte sonrada uyudukk...bişicik olmadı ikimizde uyuyakalmışız

bengisuuuuu hoşgeldinnnn...pasta süper olmuştuuu...eşimde çok beğendiii...tarif için teşekkürlerr nasılsınn?

hoş bulduk iyiyim çok şükür canım benim asıl sen nasılsın varmı bana bi müjdeli haberin aafiyet olsun canım benim yarasıın beğenmenize sevindim bende daha ne tarifler var merak etme istediğini verebilirim bu arada pırasa aldım yaa pırası börek yapasın var geçen nazemir ablamıydı neydi pırasalı börek diyince canım istediydi bu hafta buldum aldım onu yapcemde tam tarifini hatırlayamadım iç harcına haşlanmış patates pırasa falan koyuyodu pırasayı sanırım önce soğan gibim kavurum ezdiğim patatesleride içine atıp tuz baharat falan yapcam dimi kaşarda varmıydı acaba tarifte kaşarımda kalmadı ama yaa hatırlayan varmı bu tarifi bu arada

ben hatırlamıom inanki pırasayıda hiç sevmemm walla...o nedenle aklımda kalmamıştır..ama istediğini koyabilirsin bence şöle düşününce patatesle ii olur sanırım soğan gibi bişi zaten pırasada..haberi yazdım yukarda cnm silik bi çizgi yine...bakalım kısmet

ben kullanıma açık olaydım çok fena şeyler geçiyodu ya aklımdan olmadı iştee önce güzeel bi masa ve yemekler hazırlayıp üstümede süksüü güzel kıyafetler elbise falan giyceedim kocişimi uyandırıp romantik bi yemek yiiceedik mum ışığı ve romantik müzik eşliğinde yemekten sonra dans vs sonu malum tabi.. neysem başka zamana yaparım artıkın bende bunları hadi bakalım inşallah hamişsindir canım bu arada ben bi ara yaptım soğan kürünü bikaç gün yapabildim anca ama bööğ geldi sonra oyüsden incir kürü daha iyi en azından bayaa tatlı olsada kokusu yok içince ağzın falan kokmuyo en azından ha bide söktürücü etkisi olduğundan hamiş kalınca düşük tehlikesi oluşturur diye yapmıycam artık onu aklında bulunsun canım seninde :26:

hmmmm walla bugünde yapabilirsinnn o dediklerini bitmiş madem hastalığın saoğan kürünün o derece söktürücü oldugunu duymamıstım...benim duyduğumda adete 15 gün kala sabah akşam 1 bardak suda 1 tane soğanı kaynatıp suyunu içmek şeklindeydi..15 gün boyunca yapcakmışım ama araştırıcam ben adetliyken içilio die duymustum sanırım yanlı şbilgi verdiler bana

kısss bugün kullanıma açılmadınmı daha ne kadar çok sürdü seninki...bitmiştir heralde

kısss bugün kullanıma açılmadınmı daha ne kadar çok sürdü seninki...bitmiştir heralde

valla yaparım yapmasınada hani kociş nerde karakolda nöbetçi herif bugün yüzünü bilem göremiycemki o işi yapiim kız yok yav acelesi yok bi ara yaparım memleketten döndükten sonra falan hem özlemişde oluruz birbirimizi bi kaç gün belkide 1 hafta falan göremeyince daha iyi olur hem yeni bitti canım yaa sorma bıcı yapcam işte akşam bende emin olmak istiyom bittiğinden

iyi bakalım özleyin birbirinizi..tertemisde ol ohhh...ne zaman gitcen memlekete..memleket nereydi buarada?

iyi bakalım özleyin birbirinizi..tertemisde ol ohhh...ne zaman gitcen memlekete..memleket nereydi buarada?

çankırılıyım canım benim ivet özlesin biraz beni hıh cumartesi yada pazar sabahı gitcem bakalım canım benim keyfim yerinde olcak o düşünsün artıkın ıspartada bi başına naapcağını ben ona bende geleyim didiydim oda kalcak yer sorun diye götürmedi garnizondamı ne kalcaamış keendi bilir ben evimde el bebek gül bebek olurum annem sevdiğim mamaları yapar bana güsel bakarlar evet tertemis olcam ooh miss

bengisu yazdıklarını okudum bende iki haftaya yakın annemlerde kalıyorum cumartesi eşim geldi yanıma çok özlemişim eşimi halvet yaptık bu cuma evime gidecem artık senin yazılarını okurken heyacan yaptım acaba dedim bende giyinsem şöyle bii eşimi çıldırtsam diye dün çok canım sıkıldı eşim işten öğleden sonra izin istemiş bana çiçek alıp süpriz yapacaktı izin vermemişler gelemedi.:44:

ayyy kısss ne güsell yaaa ben çalışmak istemiyom artıkınnn yoruldum walla...hayırlı yolculuklar sana şimdidenn cnm...

bendisu bende evlendim çankırılı oldum eşim çankırı kurşunlu seraycım yaaoff valla çok mrk ediyorum şu çocuk işini inş vardır. inş bu topikteki herkes biyanda hamile kalır.

bendisu bende evlendim çankırılı oldum eşim çankırı kurşunlu seraycım yaaoff valla çok mrk ediyorum şu çocuk işini inş vardır. inş bu topikteki herkes biyanda hamile kalır.

inşallah canım benimmm dua edin bol bol...nasılsın cnm nasıl gidio ağrıların geçtimi bayağ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…