Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kısss bişi sorcam hamileyken halvet yapıonuz ya ağrın falan oluyomu?

nazemir abla madem rüyaların çıkıyo bidaa yatsana bi rüyaya bu ay kimler hamiş kalacak ona göre çalışalım bizdee

kısss bişi sorcam hamileyken halvet yapıonuz ya ağrın falan oluyomu?

yok canım zaten öyle çok şiddetli yapmıyoruz karnıma ağırlık gelmiyo bide aşırıya kaçmıyoruz herşey kararında tabiki allah korusun kan gelse yada ağrım şiddetli olsa yapmam.

yok canım zaten öyle çok şiddetli yapmıyoruz karnıma ağırlık gelmiyo bide aşırıya kaçmıyoruz herşey kararında tabiki allah korusun kan gelse yada ağrım şiddetli olsa yapmam.

yok ağırlıktan değilde ben hamileyken yaptıktan saonra karnımda ağrı olmuştu ondan sordum..zaten yapmadık ondan sonra..sorunluydu ya ondan da korktuk..

evet aldım sabah şeker yok canım mont giyince belli olmuyo 4 ayıma girecem bi aksilik olmasa hava ısınsında şu montları çıkartalımda o zaman yer verirler.

açıver kız montunun önünü binince sende otobüsleri deli gibi kullanıolar dikkat et..

yok ağırlıktan değilde ben hamileyken yaptıktan saonra karnımda ağrı olmuştu ondan sordum..zaten yapmadık ondan sonra..sorunluydu ya ondan da korktuk..

anladım canım ilk ay benimde biraz ağrım olmuştu korkmuştum ama şimdi değemesin kötü olmuyo.

aa kurşunlulumu eşiin vaayy hemşerim ne güsel bize gelin gelmişsin heheh bundan sonra sana gelin kızımız diyim bende antepe gelin gittim alanyadayıs şimcik eşimle sen nerde oturuyon canım bu arada benim ev çankırı merkezdeydi beğendinmi çankırıyı peki gerçi pek bişii yoktur küçük yer ama olsun yaşaması kolay en azından neyse yap tabi canım neden yapmayasın hem içine hem dışına seksii ciciler giy güseelde bi yemekler masa romantik bi ambians hazırla müzik falan hem gözü hem miğdesi hem gönlü bayram etsin adamın arada yaparım ben böle şeyler ee elimizde tutmayı bilicez kocişlerimizi hanımlaar..

canım aslında ben kırşehirliyim bizim soyumuzda antepten geliyomuş.ben zaten evleneli 8 aya girecem geçtiğimiz yaz gidecektik eşimle tatile gittik gidemedik bu yazda gidemem bebek felan yani ben daha çankırıyı görmedim.ben ankarada oturuyorum. hafta sonu hazırlayım kendimi ozaman seksü kıyafetler giyem bakem.

aa sendemi 8 aylık evlisiin e benimde 8 ay olduu haziranın sonunda olduydu düğünümüz ama nikahı mayısta kıydıydık her neyse yaa ne güzel sen hemen hamiş kalmışsın yaa korunmadık biz hiç ama hayla gelen giden yok bizdee ühüü bende istiyoom kız ankara çankırı arası otobüsle 2 saat 15 dakkalık yer arabayla 1buçuk saat sürüyo gidilmezmi kız okadarcık mesafeye evet giy bak şimdiden karnın iyice belirmeden sonra toparlak bi karınla pek seksiliği kalmıyo insanın siz nezaman evlendiydiniz tam olarak :123:

temmuz 10 da evlendik bizde hiç korunmadık canım bende yumurtalıklarımda kist var o yüzden hiç korunmak istemedim. seninde olur canım daha erken üzülme ALLAH büyük yaa bizim iznimiz bitmişti bide zaten eşim haftada bi cumartesi bi pazar çalışıyo bi gün içinde gitmeye değmez diye düşündük o yüzden gidemedik aslında ben kayınvalidemin memleketine gitmek istemiştim nevşehire orayada gidemedik biz akyakaya gittik tatil yaptık ama çok güzel bi yer muğlaya bodruma marmarise her yere yakın ve ucuz bi yer.

akyakamı ora nerenin kız bak hiç duymadıydım orayı bende olimposu ürgüpü pamukkaleyi görmeyi istiyom hazır henüz buradayken çünkü temmuzda tayinciyiz yaa 5 il seçtik bakalım nere çıkcak büyük ihtimalle urfa malatya yada ordu çıkar diyo kocişim bartınla kayseriyide seçtikte oralar zor çıkarmış bakalım kısmet :26: aay nevşehiri merak ediyom bende yaa bizde ürgüpe gidicektik güya iznimizde olmadı umarım nisanda iznimizde yada yazın gidebiliriz

ürgüp çok güzelll biz balayında gitmiştikkk...kaldığımız otel süperdi bak adresini vereyim Sacred House gitmek isterseniz tavsiye ederim...çok sessiz sakin bi yer...ve ürgüp merkeze yürüyerek 2 dk da iniyosun...

ya muğlaya yakın ama dedim ya her yere yakın ama acayip biyer nette araştır bak karadeniz gibi inş iyi bi yer çıkar tayininiz valla bende istiyorum nevşehire gitmeyi bu yaz olmazda öbür yaz inş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…