ya muğlaya yakın ama dedim ya her yere yakın ama acayip biyer nette araştır bak karadeniz gibi inş iyi bi yer çıkar tayininiz valla bende istiyorum nevşehire gitmeyi bu yaz olmazda öbür yaz inş olur.
mrb canım hoş geldinmrb kızlar nasılsınızz
yazdıklarım gelmiyo mu(
mrb kızlar nasılsınızz
çok sağol canım ücreti nasıldı peki pahalımıydı?
vaauv süper bi otelmiş hakkatende yaacidden bu resimlerdeki gibimiydi kız odaları pahalıdır ama burada yaa off hayla düğün borçlarımızı ödüyoz iki kredi ödüyo kocişim kıyamam ona yaa
selam kızlar bende geldim nasılsınız
nikolay+,
Bengisu87,
seray0307,
belinaysu
yuuuh pahalıymış yaaücret kısmı pahalıydı...odaları tam göstermio resimde farklı odalar var en ucuzu 150 dolar..bizim kaldığımız oda old chapel di 300 dolardı geceliği...ama balayı çiftlerine %20 indirim vardı..2 gece kaldık..bi akşam yemeğimizide orda yedik tabi şarap açtırdık o şarabın tadını unutamam..(herşey yerinde güzel walla) toplamda 1000 liraya mal oldu..kral dairesi daha pahalıydı tabi...ama sauna hamam havuz falan yapılmaya başlanacaktı yeni odalar eklenecek çünkü 12 tane oda var sadece...
nikolay+,
Bengisu87,
seray0307,
belinaysu
mrb kızlar nasılsınızz
vaauv süper bi otelmiş hakkatende yaacidden bu resimlerdeki gibimiydi kız odaları pahalıdır ama burada yaa off hayla düğün borçlarımızı ödüyoz iki kredi ödüyo kocişim kıyamam ona yaa
nikolay+,
Bengisu87,
seray0307,
belinaysu
yuuuh pahalıymış yaaama belli zaten bizi aşar şimdilik yaa kalsın bari pansiyonda falan kalırız artıkın 1-2 gün falan kalırız zaten anca
oo hoşgeldin hacercim oh toplaştı millet ne güzel vallaa
selam kızlar nasılsınız benimde misafirim var bi size bakayım dedim
evet canım ordaki evler hep iki katı çok katlı yapmak yaşakmış çok degişik biyer yok biz çok ucuza gittik bizim tanıdıktı o ayarladı bizim allahtan kocişim evlenmeden önce para biriktirdiği için borçsuz düğün yaptık altınlarım felan hepsi duruyo şimdide yine para biriktirmeye çalışıyoz ee artık üç kişi olcaz inş
burdan zaten büyük ihtimalle turla gideriz gezeriz beraber sonra ayrılıp 1-2 gün kalmayı planlıyoduk umarım ayarlar turcular düzgün uygun biyer turcularda tanıyolar kocişi yardımcı olurlar heralde bizedeoh valla ne güzel benim kocişim herşeyini kendi yaptı oyüzdende düğünde takılar paralarla evimizi anca düzdük zaten nişan için çektiği 15 binlik krediyi 17bin olarak ödüyoz hayla onun bitmesine 1 yıl kaldı o bitseydi rahat edecektik ayda 700 ödüyo az paramı öbürünede 300 desen ayda 100 tl sırf krediye gidiyo yaa 1 sene dişimizi sıkacaz naapalım yuva kurmak kolay diiil benimde istemedi çalışmamı zaten kös kös oturuyom bakalım
hoşgeldin canımmm...iyiyim ben sen nasılsınnn?kıs rüyalaar görüon çıkıo maaşallahh...benide rüyanda gör nazocummmmmmmm
bazen okadar net rüyalar görüyorumki çıkınca şaşırıyorum
inşallah canım belki gördüğüm 4 bebekten biride senin bebeğindir
benim kocişimde herşeyi kendi yaptı işte düğünden önce 20.000 tl biriktirmiş galiba ailesi de biraz yardım etti şimdi sıkıntı yok çok şükür eee sen çalışmıyosun ayda 1000 t borç valla iyi geçiniyosunuz yine eşin askerdi galiba ama bi astsby olsa 2 küsür bi uzçvş olsa oda 2 felan alıyo eee nasıl geçiniyosunuz?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?