Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya muğlaya yakın ama dedim ya her yere yakın ama acayip biyer nette araştır bak karadeniz gibi inş iyi bi yer çıkar tayininiz valla bende istiyorum nevşehire gitmeyi bu yaz olmazda öbür yaz inş olur.

vaauv süper bi otelmiş hakkatende yaa cidden bu resimlerdeki gibimiydi kız odaları pahalıdır ama burada yaa off hayla düğün borçlarımızı ödüyoz iki kredi ödüyo kocişim kıyamam ona yaa

çok sağol canım ücreti nasıldı peki pahalımıydı?

ücret kısmı pahalıydı...odaları tam göstermio resimde farklı odalar var en ucuzu 150 dolar..bizim kaldığımız oda old chapel di 300 dolardı geceliği...ama balayı çiftlerine %20 indirim vardı..2 gece kaldık..bi akşam yemeğimizide orda yedik tabi şarap açtırdık o şarabın tadını unutamam..(herşey yerinde güzel walla) toplamda 1000 liraya mal oldu..kral dairesi daha pahalıydı tabi...ama sauna hamam havuz falan yapılmaya başlanacaktı yeni odalar eklenecek çünkü 12 tane oda var sadece...

vaauv süper bi otelmiş hakkatende yaa cidden bu resimlerdeki gibimiydi kız odaları pahalıdır ama burada yaa off hayla düğün borçlarımızı ödüyoz iki kredi ödüyo kocişim kıyamam ona yaa

evet canım ordaki evler hep iki katı çok katlı yapmak yaşakmış çok degişik biyer yok biz çok ucuza gittik bizim tanıdıktı o ayarladı bizim allahtan kocişim evlenmeden önce para biriktirdiği için borçsuz düğün yaptık altınlarım felan hepsi duruyo şimdide yine para biriktirmeye çalışıyoz ee artık üç kişi olcaz inş

yuuuh pahalıymış yaa ama belli zaten bizi aşar şimdilik yaa kalsın bari pansiyonda falan kalırız artıkın 1-2 gün falan kalırız zaten anca
selam kızlar bende geldim nasılsınız
nikolay+,
Bengisu87,
seray0307,
belinaysu

oo hoşgeldin hacercim oh toplaştı millet ne güzel vallaa

mrb kızlar nasılsınızz

mrb cnmm iyiyim ben sen nasılsınn?

hangi otel bu bende bakayım b,i söleyinde

selam kızlar bende geldim nasılsınız
nikolay+,
Bengisu87,
seray0307,
belinaysu

hoşgeldinnnn nasılsın canım?

walla bizde düğünün ertesi günü gittik bi kere olacak dedik kıydık paraya bidahada giderbilirmiyiz meçhul yani

burdan zaten büyük ihtimalle turla gideriz gezeriz beraber sonra ayrılıp 1-2 gün kalmayı planlıyoduk umarım ayarlar turcular düzgün uygun biyer turcularda tanıyolar kocişi yardımcı olurlar heralde bizede oh valla ne güzel benim kocişim herşeyini kendi yaptı oyüzdende düğünde takılar paralarla evimizi anca düzdük zaten nişan için çektiği 15 binlik krediyi 17bin olarak ödüyoz hayla onun bitmesine 1 yıl kaldı o bitseydi rahat edecektik ayda 700 ödüyo az paramı öbürünede 300 desen ayda 100 tl sırf krediye gidiyo yaa 1 sene dişimizi sıkacaz naapalım yuva kurmak kolay diiil benimde istemedi çalışmamı zaten kös kös oturuyom bakalım

benim kocişimde herşeyi kendi yaptı işte düğünden önce 20.000 tl biriktirmiş galiba ailesi de biraz yardım etti şimdi sıkıntı yok çok şükür eee sen çalışmıyosun ayda 1000 t borç valla iyi geçiniyosunuz yine eşin askerdi galiba ama bi astsby olsa 2 küsür bi uzçvş olsa oda 2 felan alıyo eee nasıl geçiniyosunuz?:44:

selam kızlar nasılsınız benimde misafirim var bi size bakayım dedim

hoş geldin nazemir abla dur kaçma hemen sakın bişiii sorcam sendin galiba geçen pırasalı patatesli börek tarifini veren bidaa verirmisin yaa canım çekti pırasa aldım yapcamda kaşar varmıydı tarifte yaa evde yokta gidicem diye almadımda kaşarsız olsa olurmuki aynı pırasalır önce kavuruyoz sonra haşlanmış patatesi koyuyoz tuz baharat falan dimi bu arada bidaa rüyayay yatta bu ay kimler hamiş kalıcak onuda görüver sana zahmet yaa bilelimde ona göre çalışalım bizdee

hoşgeldin canımmm...iyiyim ben sen nasılsınnn?kıs rüyalaar görüon çıkıo maaşallahh...benide rüyanda gör nazocummmmmmmm

bazen okadar net rüyalar görüyorumki çıkınca şaşırıyorum
inşallah canım belki gördüğüm 4 bebekten biride senin bebeğindir

bazen okadar net rüyalar görüyorumki çıkınca şaşırıyorum
inşallah canım belki gördüğüm 4 bebekten biride senin bebeğindir

inşallah canım kısmett yalnız bugün girdiğim diğer bi topik var 3 kişiden hamile haberi aldık maaşallahh yaa bir günde 3 tane

evet canım kesintilerden sonra 2.200 küsür falan geçiyo işte eline
100 kredi
420 kira
200 elektrik su vs fatura desek
100 falanda kömüre gidiyo aylık
e bize az bişii kalıyo tabi maaş genelde eksilerde geziyo o ayrı ondada banka eksiye düştümmü direk ayda 150 falan kesiyo gıcıklar yaa kredi kartı sankim idare edicez bakalım bi süre yaa yuvamız aşkımız için herşeye katlanırız bi eksiğimiz yok bi derdimiz yok çok şükür her istediğimi alır bulur eşim hiç bişeyimi eksik etmez yaşadığımız bi sıkıntı yok çok şükür ya ona bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…