Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bendim tarifi veren pırasaları önce kavur sonra içine rendelenmiş patatesleriekle haşlanmasada olur ben haşlamayorum tuzunu baharatları ekle normal böreği nasıl yapyıorsan aynı şekilde hazırladığın malzemeyi içine koy
nikolaycım kusura bakma canın çektiyse eve giderken bi pırasa al yada annene rica et yapıversin senin için
bengisu canım önce ilham gelmesi lazım o rüyalar için sipariş üstüne olmuyor malesef

en kısa zamanda ve sıkıntısız bi şekilde bitirirsiniz inşallah borçlarınızı canım..bizimkiler saolsun borç bırakmadılar hiç..o nedenle o kadar rahat gittik düğünde takılan paralarla...evin kiramı bengisu ? turlarla daha zevkli oluyo bence gezmek...sizede bi güzellik yaparlar heraldemadem tanıdık..

valla ne güzel helal size ben askeriyede 7 sene çalıştım eşimde şuan gatada çalışıyo 13 senedir yani askeriyeyi çok iyi biliyorum. ama şu gerçek azla yetiniyosunuz çok güzel valla.sizi kutluyorum.

yok canım benim benide düşünürmüş ben zaten prasa sevmem saol canım sen tarifini ver bende sıkıntı yok.

bu arada eşin iyi biriktirmiş senin gene benimkinde hiç birikim falan yoktu ailesine yollamış genelde onlarda anca geçiniyolar nasıl biriktirsinler bizimkinin aklında öle evililik araba vs bişii olmayınca hani birikimde yapmamış sonra benle tanışınca oda kızdı kendine keşke birikim yapaymışım diye ama geçmiş ola benim aile tarafımın durumu çok şükür iyi olduğu için oyönden şanslıydık kız evinin alması gerekenleri annemler karşıladılar sağolsunlar memleketimdeki düğündende ne takıldıysa verdiler onlarlada bazı borçları kapatabildik işte anca ama eşimin ailesindeki düğünden pek bişey görmemdik düğünü babası yaptı güyaa ama parası düğündeki paralarla gitti anca bize 1000 lira falan yollayabildiler neye yetcekse çok üzülmüştüm başta eşimde beklemiyodu böle olacağını ama naapalım neyse yaa aman boşver allah ağzımızın tadını bozmasın çok şükür yolunda herşey iki kredimiz var bi eşimin kredi kartlarına el koyduğum için kart borcu falanda yok oh rahatız

hadi yaa haşlamadanda oluyo yaani iyiymiş ozaman içi pişiyo dimi iyice kaşar varmıydı peki içinde? yaa getir ilhamını bizi düşün gece yatarken rüyalarına girek gör hangimiz hamiş kalcak bu ay yaa

benim eşim iki iş yapmış onadan biriktirmiş geçer canım yaa canınız sağolsun borç biter sorun diil önemli olan eşinin düzgün bi işi var gerisi boş bence.

ooh ne güzel valla benimde annemler sağolsun kıyamadılar biricik damatlarına üstlerine düşen neyse en iyi şekilde yaptılar ee bitanecik çocuklarıyım evet kira canım eşim asker habire geziyoz her gittiğin yerde bi ev alamayız ya yoksa ev var bizim 3 tane 1i hayla yapılıyo annemler yerleşcekler yenisine ama ne işe yarıyoki oda kiradan başka onuda babam emekli ona lazım kirası eşimde abul etmez pek zaten yardımı gururludurda kendileri biraz senin evin onlar diyo yaa sanki benden başkasına kalcak

hadi yaa haşlamadanda oluyo yaani iyiymiş ozaman içi pişiyo dimi iyice kaşar varmıydı peki içinde? yaa getir ilhamını bizi düşün gece yatarken rüyalarına girek gör hangimiz hamiş kalcak bu ay yaa

kaşar peynir yok içide pişiyor korkma
banada rüyalarda baskı yapma yoksam ters etki edebilir

benim eşimde kabul etmedi annem oturun benim evde dedi kira verriz ama diodu anneme :d nese oturmadık ama küçük geldi walla..bide uzaktı anneme falan...kira evimiz ama memnunum ev sahibimiz tanıdık çocukluk arkadaşlarımla aynı binadayız aile apartmanı anlıcan..kiradada güzellik yaptılar yoksa ben olsam o evi 550 ye vermemm...200 m2 ev...kesin olarak çalışacak bi yeriniz ne zaman olacak hep böle tayinlemi olcak...en kısa zamanda ev sahibi olsak yaa...çok zor böle kayınvaldemler yardımcı oluruz alacak olursanız diolar ama...zor görünüo birazz..

valla ne güzel helal size ben askeriyede 7 sene çalıştım eşimde şuan gatada çalışıyo 13 senedir yani askeriyeyi çok iyi biliyorum. ama şu gerçek azla yetiniyosunuz çok güzel valla.sizi kutluyorum.

teşekkürler canım ama çok şükür bi sıkıntımız yok asgari maaşla ev geçindirenler naapsın çok şükür eşimin işi maaşı falan iyi krediyi bitirince zaten hiç sorun kalmaz sonrada araba almaya çalışırız zaten

benim eşim iki iş yapmış onadan biriktirmiş geçer canım yaa canınız sağolsun borç biter sorun diil önemli olan eşinin düzgün bi işi var gerisi boş bence.

hmm iyi bari seninki birikimin bilincindeymiş bizimki her hangi bişii düşünmediği için birikim falan yapmamış benimle tanışınca dankk etti bizimkinin aklına anca öyle şeyler zaten hemen evlendik 8 ayda yıldırım aşkıylan ne ara tanışıtım ne ara istendim nişanlandım ne ara evi kurupta evlendik bilemedik zaten

canlarım ben kaçar etrafı toparlayım çıkayım eve gideyim kib sizi seviyorummmmm
tamam tatlım yine gel akşama hoşçakaal
kaşar peynir yok içide pişiyor korkma
banada rüyalarda baskı yapma yoksam ters etki edebilir
banane yaa bizide hamiş gör rüyalarındaa yoksam kabusun olur gelirim bak hee

evi sıkıntı etmiyom çok şükür o yönden içim rahat araba istiyom sadece onuda borçlarımızı bitirek alcaz inşallah araba şart valla burda gerek kalmadı her lazım olduğunda kocişimin çevresi sağolsun buluyoz ama gidicemiz yerde lazım olcaktır illa neysem yaa hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…