tamam tatlım yine gel akşama hoşçakaal
Banane yaa bizide hamiş gör rüyalarındaa yoksam kabusun olur gelirim bak hee
Evi sıkıntı etmiyom çok şükür o yönden içim rahatAraba istiyom sadece onuda borçlarımızı bitirek alcaz inşallah araba şart valla burda gerek kalmadı her lazım olduğunda kocişimin çevresi sağolsun buluyoz Ama gidicemiz yerde lazım olcaktır illa neysem yaa hayırlısı
bılmıyorum kendımde duphaston kullanıyorum 3.ayım belkıde ılacın yan etkısıdır..:)
buarada forumda cok yenıyım cok fazla kısıyle tanısamadım esra ben :)
iyi akşamlar ben çıkayım yemek yapayım sonra yine görüşürüz klendinize iyi bakın
hoşgeldin bende aysun ?hayrola kullandığın ilaç ne için hiç bi bilgim yok ilaç hakkında..
aysunmuydu senin adıın aa bilmiyodum yeni duyuyom
kolay gelsin cnmmm....görüşürüzz kendine ii bak allaha emanet ol...
eşim evde işi bıraktı ben calısmaya devam edıyorum ama evde kalıncada bazen anlasamıyoruz cok ustume geldı bugun cok sıkıldım cnm
kızlar kullandıgım ılac duphaston adet duzensızlıgınden dolayı doktor verdı buarada bebek ıcın cabalıoruz :)
eşim evde işi bıraktı ben calısmaya devam edıyorum ama evde kalıncada bazen anlasamıyoruz cok ustume geldı bugun cok sıkıldım cnm
aaay erkeklerin işten ayrıldıkları veya emekli oldukları en sıkıntılı dönemdir o genelde yaa bazı erkekler öyle boşluğa düştüklerinde ilk zamanlar evde naapcaklarını bilemezler yaa genelde karılarına sararlar naapıyo onu denetlerler falan babamda emekli olduğunda ilk zamanlar biz mutfakta yemek yaparken habire gelir ellerinizi yıkadınızmı bunu niye böyle yapıyonuz yok yağını az koy cart curt sarardı annemde şakayla karışık kovardı babamı mutfaktanvalla işin zor canım alışana kadar eşine bi meşgale lazım bu arada eşin niye ayrıldı işinden özel diilse anlatırmısın bidaa çalışmıycakmı peki bi işte emekli falanmı oldu nooldu en kısa zamanda ona bi iş yada bi meşgale bulun deri mben ne billiim balığa gitsin arkadaşlarıyla buluşsun oyun oynasın vs. eve kapanırsa sana sarar bilesin üzme canını ayrıca geçici bi süre bu sıkıntın bu arada yaşın kaç kaç yıllık evlisin yazmamışsın bende 24 yaşındayım 8 aylık evliyim bu arada
cnm benım aynen dedıklerın cok dogru esım ınsaat muhendısı bende ucus hostesıyım ben antalyada buyudum ama 2,5 sene once evlenınce ıstanbula tasındık ve ben alısamadım antalyaya tasındık ama ınsaat sektoru antalyada cok kötüüıstanbul gıbı diil maddi ve manevi acıdan bır yere gırdı ama alısamadı ortama ve yonetıcılere bıraktı 1 aydır evde ee ben calısıorum zaten hergun evde dıılım ama evde kaldıgım zamanlar cok fena oluyo ara ara :)buarada evet 16.05.1987 dogumluyum bende:))
canımsın saol aaa buarada sende mı antalyada yasıosun??
:))cnm verdiğin morel için saol yaa ciddimisin 4 ay var aramızda demekkı :)evet erken evlendım ucakta tanıstım esımle:) bırakmadı peşimi :))))dedıgın gıbı elımden geldıkce destek olmaya calısıyorum ama bazen olmuyo benımde ıs stresım oluyo yorgunlugum oluyo ama napalım ıdare edıcez:)ıs basvuruları yapıo ama o ıstanbul gıbı buyuk guzel maddı acıdan tatmın eden bır yer ıstıyo cagırılan yerlere gıtsede krıterlerıne uymuyo beyımızın:)neyse oyle ıste bebek calısmalarına 8 ay once basladık ama bısey yok hala 2 ay once doktora gıttım cunku adet duzensızlıgım vardı duphaston verdı hem adet duzensızlıgı hemde hamılelıge hazırlık ıcın rahım duvalarını guclendıren bır ılac bu 3.ayım ama hamılelılık yok regl olduktan sonra tekrar kontrole gıdıcem sımdılılık hamılelıge engel olacak bır durum yok dedı doktor sadece ufak kıstlerım var bır ıkı tane ya sen??ama sen daha taze gelınsın tadını cıkar bebısın olana kadar:))
evet merkezdeyım duymustum bulundugunuz yerı hayırlısı olsun sanırım ogretmensınız sızde dııl mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?