niye kimsecikler yok yaaaaaaa
alooooo kzlar canım sıkıldı gelsenizeeeeee
illa telepatik istekmi yollayayımmm
ben yollamadan geldim telapatik isteği hissettim demekki
nasılsın canım benimde misafirim var arada bakıp çıkıyorum
evet geçen sefer de sen hissetmiştin nazocumm ,galiba bizim telepatik bağımız var heeeeee
evet ben hissedip gelmiştim önce
başak duyarsa kıskanır bağımızı
aman o kıskanç herşeyi kıskanıyor zaten
bakma sen ona nazocumm
nasılsınn?? naptınız 2 gündür varmı yeni haberler??
aynı değişen tek şey misafirim var dün akşamdan beri... sende varmı haberler
yok be canım bende ne haber olceekk biraz sağ kasığımda ağrı var sanırım üşüttüm benimde kuzenim bende 2 gündür ,takılıyoruz onunla
bende bi bakiim kızlar napıyo dedimm ama kimse yok...
anca 10 dan sonra toplanırlar ama ben çıkıcam misafir var yemek yedik çay yapacam bi bakayım dedim
sende yalnız değilsin seninde misafirin var iyi yalnızdeğilsen canın sıkılmaz
evet bendede misafir var ,sen işine bak canımm misafirlerine ikramını yap, bende çıkıyom zaten kimse yok burda
dinlenmen lazım tabbiki cnm o yüzden geçmiyor olabilircanım gittim ama hala ilaçların faydasını görmedimm 3 defa gittim hem
aaa cnm yaa Allah hayırlısını versin. bi hayır vardır ama inşalllah bi şey olmaz bebeğineben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak
uhhuuuuuuuuuu ben geldimmmmm annemmmmmmmmmmmmmmkimse varmıııı huuuhhuuuuuu
napiyim kuzum yaaaaa aldım bulgurumu elimee ohhhh miis gibi çerez niyetine yiyerek keyif yapıyorum:125:başakımmmm kuzummm napıyon tatlımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?