tatlım ben burdayım geeeeeeeellllllkimsecikler yokk
napiyim kuzum yaaaaa aldım bulgurumu elimee ohhhh miis gibi çerez niyetine yiyerek keyif yapıyorum:125:
sen ne yapıyorsun
tatlım ben burdayım geeeeeeeellllll
ksel gittiiiiiiiiiiiii haber vermediiiiii
gittin biliyorum ben ışıkın söndü hemde yazmıyosun kimbilir nelerle uğraşıyosun beni ihmal ediyosunnngitmedimmmm kuzummmmm
gittin biliyorum ben ışıkın söndü hemde yazmıyosun kimbilir nelerle uğraşıyosun beni ihmal ediyosunnn
kocan yanında mı. bu arada mısırın afiyet olsun
ohhhhh beebiştee karnında hayat sizin valla Allah mutlulunuzu daim ettirsin kuzum.ayyy kıyamam ben sanaa ben seni ihmal edermiyim hiççç. mısır patlattım kocişe kayfe yaptım geldim bebemmm
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz?
aha iki hamişin arasında kaldım:83:iyi akşamlar kızlar napıyosunuz?
ohhhhh beebiştee karnında hayat sizin valla Allah mutlulunuzu daim ettirsin kuzum.
hürreme mi bakıyosun halvetlere devammı hürrem
sen kaç tabii annem yapacağınız kadar yaptınız artık ama nem hürremi sordum halvetleriyle meşhur yasaollll canımmm.halvet yok öğrendiğimizden beriii ben kaçıyom kociştennn :))
çatlak deli karı burdayız ya görmüyonmuhop topik ben geldimmm nerdesiniz siz bakemm????
ben buralardan size telepatik sinyaller yolluyom kimse gelmiyoooo...bi nazo alıyo sinyallerimii...
küstüm sizee
hop topik ben geldimmm nerdesiniz siz bakemm????
ben buralardan size telepatik sinyaller yolluyom kimse gelmiyoooo...bi nazo alıyo sinyallerimii...
küstüm sizee
çatlak deli karı burdayız ya görmüyonmu
sağol tatlım iyiyim bende oturuyom :)hoşgeldim canımm biz iyiyiz sen nasılsın??
aha iki hamişin arasında kaldım:83:
nasılsın beebğimm görüemedik seninle kaç gündür özledim yavvvv
hop topik ben geldimmm nerdesiniz siz bakemm????
küstüm sizee
biz 1 saattir burdayız sen napıyon bakiömmmmmkızım akşamdan beri sizi bekliyorumm
canım sıkıldı valla..
hoşgeldin canımmm bizim radarlar geç işliyoo galiba ondan geç geliyoz arkadaşım :)) küsme sen bizeeee öperizzz biz seniiii
vayy ne güzell tembiş oldun sennnsağol kuzum iyiyim sen napıyosun denk gelemedik ben erkenden uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?