Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gittin biliyorum ben ışıkın söndü hemde yazmıyosun kimbilir nelerle uğraşıyosun beni ihmal ediyosunnn

kocan yanında mı. bu arada mısırın afiyet olsun

ayyy kıyamam ben sanaa ben seni ihmal edermiyim hiççç. mısır patlattım kocişe kayfe yaptım geldim bebemmm

ayyy kıyamam ben sanaa ben seni ihmal edermiyim hiççç. mısır patlattım kocişe kayfe yaptım geldim bebemmm
ohhhhh beebiştee karnında hayat sizin valla Allah mutlulunuzu daim ettirsin kuzum.

hürreme mi bakıyosun halvetlere devammı hürrem

hop topik ben geldimmm nerdesiniz siz bakemm????
ben buralardan size telepatik sinyaller yolluyom kimse gelmiyoooo...bi nazo alıyo sinyallerimii...
küstüm sizee

ben buralardan size telepatik sinyaller yolluyom kimse gelmiyoooo...bi nazo alıyo sinyallerimii...
küstüm sizee

hoşgeldin canımmm bizim radarlar geç işliyoo galiba ondan geç geliyoz arkadaşım :)) küsme sen bizeeee öperizzz biz seniiii

küstüm sizee

ben geldim senin geldiğini hissettim demekki
selam hanımlar bende oturuyom misafir uyuya kaldı kendi başıma kalakaldım ha uyanacak diye beklerken 1 saat oldu bende hürremi izliyom

hoşgeldin canımmm bizim radarlar geç işliyoo galiba ondan geç geliyoz arkadaşım :)) küsme sen bizeeee öperizzz biz seniiii

tamam küsmedimm çok iyi gönlümü aldınn hoşbuldum bu arada
sen nassın gız,ne mutlu hayatın vardır senin şimdik bak özendim sana...

kız başak bu hamişler ne tatlı dilli oluyolarr he,annelik moduna giriyolar ondan mı acep???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…