Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

galiba tatlım bence biz de hamiş olsak gül gibi geçinip gideriz birer melek oluruz

ben geldim senin geldiğini hissettim demekki
selam hanımlar bende oturuyom misafir uyuya kaldı kendi başıma kalakaldım ha uyanacak diye beklerken 1 saat oldu bende hürremi izliyom
kız o nasıl misafir???
samimi biri herhaldeee...
evet nazocumm bizim ayrı bi iletişimimiz var demekk..
biz 1 saattir burdayız sen napıyon bakiömmmmm
kuzenim bende onunla ıhlamur içtikk,kızkıza takılıyozzz
o da şimdik bilgisayarda oyun oynuyoo,bende bi kızlara bakim dedim

ben her zaman gönül alırım kızzz hep tatlı dilliyimdir ben ama :)) ayrıca inşallahhh herkeşşş mutlu olsun ben hepicimize dua ediyorum.çevremdeki insanlarda mutlu olursa daha çok mutlu oluru ben

evet baya samimi 11 sene aynı evde yaşadık annem gibi diyebilirim

galiba tatlım bence biz de hamiş olsak gül gibi geçinip gideriz birer melek oluruz
bencede o zaman acilen bebiş yapalımda iyi geçinelimmm
ben her zaman gönül alırım kızzz hep tatlı dilliyimdir ben ama :)) ayrıca inşallahhh herkeşşş mutlu olsun ben hepicimize dua ediyorum.çevremdeki insanlarda mutlu olursa daha çok mutlu oluru ben

evet bak gerçekten tatlı dilli hatunsun sen..
aminn herkes mutlu olsun herkesin dileği hayırlısıyla onun olsunn
allahım hayırlısını versin hakkımızda...

[video=youtube;TmugUt8Zo2g]http://www.youtube.com/watch?v=TmugUt8Zo2g&feature=related[/video]
kızlar adına aldanmayın size de gelsinn

görümcen,kaynın,eltin, hangisi????
yoksa kocanmı?

e hiçbiri heleki kaynımla eltimi rüyamda görsem o günümden hiç hayır gelmez birde gerçekte düşünmek bile istemiyorum ve benim eltimle kaynım 14 yıl oldu biz evleneli bir kez bile gelmediler aramazlar bile
kocamlada 14 yıldır evli olduğumuza göre 11 yıl yaşadım dedim ben evlenmeden önce çocuk bakmıştım çocuklarına baktığım kadın geldi misafirliğe

sizin iki pc niz mi var bende sizi fukara sandımdı

kuzucum şööle açıklıyım kuzenim kendi laptopunu getirdi,eee bendede var 1 taneee
ayrıca ben milyoner olsamda pc ye para yatırmam, 1 tane yeter evde,ben yatırımımı başka yönde yaparım pc ölü yatırım resmen
ben fukara diilimm kuzum şükür kendime göre zenginim bile kimseye ihtiyacım yok en büyük zenginlik bu işte
(ayrıca ben pcden kazık yemiş biri olaraktan çok ta sevmem kendisinii)
ayrıca günün dersini de vermiş olayımm(tutumlu olun)

yılbaşında okan bayülgende çıkmıştı halil sezai bir kızla şarkı söylemişti o kızda benim baktığım kızın çocukluk ve üniversiteden ev arkadaşı oluyor
hadi ya senin baktığının bebişler büyüdümü o kadar

yılbaşında okan bayülgende çıkmıştı halil sezai bir kızla şarkı söylemişti o kızda benim baktığım kızın çocukluk ve üniversiteden ev arkadaşı oluyor

naz belki varya bu topiclerde çoğu yazışan kişilerb tanışıoruz. yada hergün gittiğimiz bankadaki kadın falan. ne biliim işte. bazen aklıma gelio hastanede kadın doğum sırasında beklerken falan kankilerimdir belki bunlar diorum içimden gülümsemek gelio. dünya çok küçükk tam filimlik bu topicler bence:119:

:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:

hmm anladımm canımcımm
aa niyeki elti iyidir kız arkadır insana ama iyi olunca işte!!!!!

hadi ya senin baktığının bebişler büyüdümü o kadar

tabi canım zaten büyüğüyle aramızda 9 yaş küçüğüylede 14 yaş var bende çocuktum beraber evcilik oynardık

[video]http://www.milyonlarinsevgilisi.com/video/1809/halil-sezai-paracikoglu-tugce-seni-cektim-icime[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…