galiba tatlım bence biz de hamiş olsak gül gibi geçinip gideriztamam küsmedimm çok iyi gönlümü aldınn hoşbuldum bu arada
sen nassın gız,ne mutlu hayatın vardır senin şimdik bak özendim sana...
kız başak bu hamişler ne tatlı dilli oluyolarr he,annelik moduna giriyolar ondan mı acep???
ben geldim senin geldiğini hissettim demekki
selam hanımlar bende oturuyom misafir uyuya kaldı kendi başıma kalakaldım ha uyanacak diye beklerken 1 saat oldu bende hürremi izliyom
kuzenim bende onunla ıhlamur içtikk,kızkıza takılıyozzzbiz 1 saattir burdayız sen napıyon bakiömmmmm
tamam küsmedimm çok iyi gönlümü aldınn hoşbuldum bu arada
sen nassın gız,ne mutlu hayatın vardır senin şimdik bak özendim sana...
kız başak bu hamişler ne tatlı dilli oluyolarr he,annelik moduna giriyolar ondan mı acep???
kız o nasıl misafir???
samimi biri herhaldeee...
evet nazocumm bizim ayrı bi iletişimimiz var demekk..
kuzenim bende onunla ıhlamur içtikk,kızkıza takılıyozzz
o da şimdik bilgisayarda oyun oynuyoo,bende bi kızlara bakim dedim
bencede o zaman acilen bebiş yapalımda iyi geçinelimmmgaliba tatlım bence biz de hamiş olsak gül gibi geçinip giderizbirer melek oluruz
ben her zaman gönül alırım kızzz hep tatlı dilliyimdir ben ama :)) ayrıca inşallahhh herkeşşş mutlu olsun ben hepicimize dua ediyorum.çevremdeki insanlarda mutlu olursa daha çok mutlu oluru ben
evet baya samimi 11 sene aynı evde yaşadık annem gibi diyebilirim
sizin iki pc niz mi var bende sizi fukara sandımdıkuzenim bende onunla ıhlamur içtikk,kızkıza takılıyozzz
o da şimdik bilgisayarda oyun oynuyoo,bende bi kızlara bakim dedim
evet baya samimi 11 sene aynı evde yaşadık annem gibi diyebilirim
bencede o zaman acilen bebiş yapalımda iyi geçinelimmm
sağol tatlım çok iyi geldiiiiii[video=youtube;TmugUt8Zo2g]http://www.youtube.com/watch?v=TmugUt8Zo2g&feature=related[/video]
kızlar adına aldanmayın size de gelsinn
görümcen,kaynın,eltin, hangisi????
yoksa kocanmı?
sağol tatlım çok iyi geldiiiiii
adam gerçekten şarkı yapıyo yanii budur diyorum
sağol tatlım çok iyi geldiiiiii
adam gerçekten şarkı yapıyo yanii budur diyorum
tüp bebekm mi yaptırıyosunuz kuzum. sen şu tedavi hikayeni anlatırmısıntam sigara içmelikmiş ama bıraktım içmiceeemmm:84: tüp tedavisini olumsuz etkiliomuş
sizin iki pc niz mi var bende sizi fukara sandımdı
hadi ya senin baktığının bebişler büyüdümü o kadar
yılbaşında okan bayülgende çıkmıştı halil sezai bir kızla şarkı söylemişti o kızda benim baktığım kızın çocukluk ve üniversiteden ev arkadaşı oluyor
yılbaşında okan bayülgende çıkmıştı halil sezai bir kızla şarkı söylemişti o kızda benim baktığım kızın çocukluk ve üniversiteden ev arkadaşı oluyor
:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:kuzucum şööle açıklıyım kuzenim kendi laptopunu getirdi,eee bendede var 1 taneee
ayrıca ben milyoner olsamda pc ye para yatırmam, 1 tane yeter evde,ben yatırımımı başka yönde yaparım pc ölü yatırım resmen
ben fukara diilimm kuzum şükür kendime göre zenginim bile kimseye ihtiyacım yok en büyük zenginlik bu işte
(ayrıca ben pcden kazık yemiş biri olaraktan çok ta sevmem kendisinii)
ayrıca günün dersini de vermiş olayımm(tutumlu olun)
e hiçbiri heleki kaynımla eltimi rüyamda görsem o günümden hiç hayır gelmez birde gerçekte düşünmek bile istemiyorum ve benim eltimle kaynım 14 yıl oldu biz evleneli bir kez bile gelmediler aramazlar bile
kocamlada 14 yıldır evli olduğumuza göre 11 yıl yaşadım dedim ben evlenmeden önce çocuk bakmıştım çocuklarına baktığım kadın geldi misafirliğe
hadi ya senin baktığının bebişler büyüdümü o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?