Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızzzzz valla aynı benm gibi düşünüyosun. bende gittiğim yerlerde burdaki kızların olabilme ihtimalini düşünür eğlenirim.
olabilir de yani

olmaz olmaz deme hiççççççççççç

olmaz olmaz sevgilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen bencede ne garipp bende düşünürüm bazen ya bu kadınlarla kk da konuşuyosak diyeee...

aa tuğçe mi o kız

tedavim başlayalı 6 gün falan oldu başakcım. anlatmayım yine buhranlara sürüklemeyim topici. aldığım hormonlardan depresyon durumdayım. ağlaya zırlaya geçio günler.

inşallah bu günlerde verdiğin emeğin karşılığını bebişinle hatta bebişlerinle alırsınn canımm
üzme kendini sıkılma hiç herşey olacağına varır canım

olabilir tabi bi bakıyorsun dışarda yabancı bildiğin insanın belkide en yakınının bilmediği özel şeylerini biliyoruz

hmm anladımm canımcımm
aa niyeki elti iyidir kız arkadır insana ama iyi olunca işte!!!!!

benim elti ve iyilik aynı cümlede:120::97:nekadar gıcıklığı simgeleyen smily varsa eklemek istedim ama anca bukadarını yapabildim

tedavim başlayalı 6 gün falan oldu başakcım. anlatmayım yine buhranlara sürüklemeyim topici. aldığım hormonlardan depresyon durumdayım. ağlaya zırlaya geçio günler.
cnm ya tamam anlatma

ve ağlama hormonlar mı yapıyo seni bööle Allah'ım inşallah olumlu sonuçlanır.

peki bebeğim ya zahmet olmazsa bu sürec nasıl oluyor yani tüp bebek süreci:44:

wauwwwwwwwwwww
:))))))) ayyyy aynı ilde olsak walla buluşurduk yaa. bana akşam kalmaya gelirdiniz postalardım kocişi laflardık kız kıza, dertleşirdik ay ne güzel olurdu yaaaa

öle deme boşver zaten görüşmüyomuşunuz gerek yok günaha girmeye

kuzum bakk hiççç sitress yapma. bizimde sperm sayımız azdı ve ileri hareket 0 dı. bize çoğu doktor tüp dedi ama bu topik bana uğurlu geldi ve hamile kaldım. buraya takıldığımdan beri çok eğlenceli geçiyo hayat. insan yüzünü görmediği kişilere daha rahat açılabiliyo. korkularını ve başına gelenleri daha rahat anlatma fırsatı buluyoruz. kısacası burası benim için bi rahatlama merkezi oldu kafamı çok güzel boşalttım. güldüm eğlendimmm sende rahat ol. hayat her zaman mucizelerle dolu bunu sakın unutma

inşallah bu günlerde verdiğin emeğin karşılığını bebişinle hatta bebişlerinle alırsınn canımm
üzme kendini sıkılma hiç herşey olacağına varır canım

sağol eren Aminnnnnnnnnnn İNŞALLAH tüm isteyen kullar. sağlıkla, hayırlarla. sonuç negatif olursa nolcak işte bu soruda çıkmıo aklımdan. inanın nefes alamıyorum çok sıkıntılıyım çoooook. aman neysem boşverin beni topiğinizin depresyom kızı oldum:))). gelip gelip bunaltmayım sizi. şu hormonlar bitince depresyonda biter İnşallah

benim elti ve iyilik aynı cümlede:120::97:nekadar gıcıklığı simgeleyen smily varsa eklemek istedim ama anca bukadarını yapabildim
:88::95::96::99::100::113::117::120:
işte benden tatlım bütün gıcıklı smileyler

bu da fvori smileyimmmm""

v

wauwwwwwwwwwww

:))))))) ayyyy aynı ilde olsak walla buluşurduk yaa. bana akşam kalmaya gelirdiniz postalardım kocişi laflardık kız kıza, dertleşirdik ay ne güzel olurdu yaaaa
kızzzzzzz inankii öyle bir imkanımız olsaydı ben seve seve görüşürdüm sizle evime davet ederdimmmm:81:

wauwwwwwwwwwww

cıks cıks bak şimdik olmadı kız sen niye başkaları için kocayı evden yolluyon aaa
insan kocişini başından savarmı???kocişin vardiyalıysa gece vardiyasında çağır sen bizi

sana katılıyorum kselcimm bencede hayat mucizelerle doluuuuuuuuuuuuuuuu

öle deme boşver zaten görüşmüyomuşunuz gerek yok günaha girmeye

görüşmüyor değilim her gttiğimde elini öperim benden bayağı büyüktür kendileri geleceğim zaman yine görürdüm bu yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazan cinsten ama hasetliğinden köydeki evime bile gelmez ki altlı üstlü oturuyoruz

:88::95::96::99::100::113::117::120:
işte benden tatlım bütün gıcıklı smileyler

bu da fvori smileyimmmm""

v

sağol canım benim de favari smileyim o ama okadar baktım göremedim

olsun o ilçlar insanı mahvediyoo gel sen biz düzeltecez seni
niye sonucu düşünüyosunkiii canım
olmazsa olmaz napalımm
allah büyük bakarsın tüple olmaz doğal olurrr
sen inancını yitirme hiçbir zaman bak hepimiz aynı durumdayıss
kızzzzzzz inankii öyle bir imkanımız olsaydı ben seve seve görüşürdüm sizle evime davet ederdimmmm:81:
önce bana söz verdinizz

cıks cıks bak şimdik olmadı kız sen niye başkaları için kocayı evden yolluyon aaa
insan kocişini başından savarmı???kocişin vardiyalıysa gece vardiyasında çağır sen bizi
ayy Yarabbimm bu da illa meleklik yapcak saaanee beeeeeeeeeeeeee

bizim için kocasını kısa süreliğine evden dışarı çıkmasını rica ediyooooooo

ay bayıldım o öykkkh yapan dil çıkarana
cnm ya tamam anlatma

ve ağlama hormonlar mı yapıyo seni bööle Allah'ım inşallah olumlu sonuçlanır.

peki bebeğim ya zahmet olmazsa bu sürec nasıl oluyor yani tüp bebek süreci:44:
herkesinki değişiyor başakcım. fsh hormon seviyesine yada eşinin sperm durumuna göre. bende adetimin birinci günü göbekten bir iğneyle başladık. 2. gün bi iğne daha eklendi. sonra ultrasonla yumurtaları kontrol edip yine ilaç verdiler buda kalçadan delik deşik oldum.günde 2 iğne göbekten 1 i kalçadan. sonra çatlatma iğnesi yapacaklarmış. anestezi altında yumoşları toplayıp eşimdenaldıkları spermlerle dölleyim içime transfer edecekler. ama benim 2 düşüğüm olmuştu tutunamadı bebişlerim. şimdi olsada tutunmama ihtimali var yani transferdende 12 gün sonra kan testi yapılıo
haklısın RABBİM ÇOOOK BÜYÜÜÜÜK. bugün duydum bu lafı tıptan ümidimi keserim ama ALLAHtan asla:). bu aralar engel olamıyorum kendime tedavidede stres çok önemli tüp bebek topiğinde stres yapanlara kızıodum işte bazen elde olmuomuş stres yapacaklarına dua okusunlar diodum. şimdi içimdeki sıkıntıdan dua bile okuyamıyorum. büyük konuşmuşum Allahım affetsin

offff ya süper olurdu bence sizlerle yanyana olsam depresyonum uçardıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…