kızzzzz valla aynı benm gibi düşünüyosun. bende gittiğim yerlerde burdaki kızların olabilme ihtimalini düşünür eğlenirim.naz belki varya bu topiclerde çoğu yazışan kişilerb tanışıoruz. yada hergün gittiğimiz bankadaki kadın falan. ne biliim işte. bazen aklıma gelio hastanede kadın doğum sırasında beklerken falan kankilerimdir belki bunlar diorum içimden gülümsemek gelio. dünya çok küçükk tam filimlik bu topicler bence:119:
naz belki varya bu topiclerde çoğu yazışan kişilerb tanışıoruz. yada hergün gittiğimiz bankadaki kadın falan. ne biliim işte. bazen aklıma gelio hastanede kadın doğum sırasında beklerken falan kankilerimdir belki bunlar diorum içimden gülümsemek gelio. dünya çok küçükk tam filimlik bu topicler bence:119:
tüp bebekm mi yaptırıyosunuz kuzum. sen şu tedavi hikayeni anlatırmısın
aa tuğçe mi o kıztabi canım zaten büyüğüyle aramızda 9 yaş küçüğüylede 14 yaş var bende çocuktum beraber evcilik oynardık
[video]http://www.milyonlarinsevgilisi.com/video/1809/halil-sezai-paracikoglu-tugce-seni-cektim-icime[/video]
tedavim başlayalı 6 gün falan oldu başakcım. anlatmayım yine buhranlara sürüklemeyim topici. aldığım hormonlardan depresyon durumdayım. ağlaya zırlaya geçio günler.
naz belki varya bu topiclerde çoğu yazışan kişilerb tanışıoruz. yada hergün gittiğimiz bankadaki kadın falan. ne biliim işte. bazen aklıma gelio hastanede kadın doğum sırasında beklerken falan kankilerimdir belki bunlar diorum içimden gülümsemek gelio. dünya çok küçükk tam filimlik bu topicler bence:119:
hmm anladımm canımcımm
aa niyeki elti iyidir kız arkadır insana ama iyi olunca işte!!!!!
cnm ya tamam anlatmatedavim başlayalı 6 gün falan oldu başakcım. anlatmayım yine buhranlara sürüklemeyim topici. aldığım hormonlardan depresyon durumdayım. ağlaya zırlaya geçio günler.
wauwwwwwwwwwwwtabi canım zaten büyüğüyle aramızda 9 yaş küçüğüylede 14 yaş var bende çocuktum beraber evcilik oynardık
[video]http://www.milyonlarinsevgilisi.com/video/1809/halil-sezai-paracikoglu-tugce-seni-cektim-icime[/video]
:)))))))kızzzzz valla aynı benm gibi düşünüyosun. bende gittiğim yerlerde burdaki kızların olabilme ihtimalini düşünür eğlenirim.
olabilir de yani
olmaz olmaz deme hiççççççççççç
olmaz olmaz sevgilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:24 :
olabilir tabi bi bakıyorsun dışarda yabancı bildiğin insanın belkide en yakınının bilmediği özel şeylerini biliyoruz
benim elti ve iyilik aynı cümlede:120::97:nekadar gıcıklığı simgeleyen smily varsa eklemek istedim ama anca bukadarını yapabildim
tedavim başlayalı 6 gün falan oldu başakcım. anlatmayım yine buhranlara sürüklemeyim topici. aldığım hormonlardan depresyon durumdayım. ağlaya zırlaya geçio günler.
aa tuğçe mi o kız
inşallah bu günlerde verdiğin emeğin karşılığını bebişinle hatta bebişlerinle alırsınn canımm
üzme kendini sıkılma hiç herşey olacağına varır canım
benim elti ve iyilik aynı cümlede:120::97:nekadar gıcıklığı simgeleyen smily varsa eklemek istedim ama anca bukadarını yapabildim
kızzzzzzz inankii öyle bir imkanımız olsaydı ben seve seve görüşürdüm sizle evime davet ederdimmmm:81:wauwwwwwwwwwww
:)))))))ayyyy aynı ilde olsak walla buluşurduk yaa. bana akşam kalmaya gelirdiniz postalardım kocişi laflardık kız kıza, dertleşirdik ay ne güzel olurdu yaaaa
cıks cıks bak şimdik olmadı kız sen niye başkaları için kocayı evden yolluyon aaawauwwwwwwwwwww
:)))))))ayyyy aynı ilde olsak walla buluşurduk yaa. bana akşam kalmaya gelirdiniz postalardım kocişi laflardık kız kıza, dertleşirdik ay ne güzel olurdu yaaaa
kuzum bakk hiççç sitress yapma. bizimde sperm sayımız azdı ve ileri hareket 0 dı. bize çoğu doktor tüp dedi ama bu topik bana uğurlu geldi ve hamile kaldım. buraya takıldığımdan beri çok eğlenceli geçiyo hayat. insan yüzünü görmediği kişilere daha rahat açılabiliyo. korkularını ve başına gelenleri daha rahat anlatma fırsatı buluyoruz. kısacası burası benim için bi rahatlama merkezi oldu kafamı çok güzel boşalttım. güldüm eğlendimmm sende rahat ol. hayat her zaman mucizelerle dolu bunu sakın unutma
öle deme boşver zaten görüşmüyomuşunuz gerek yok günaha girmeye
:88::95::96::99::100::113::117::120:
işte benden tatlım bütün gıcıklı smileyler
bu da fvori smileyimmmm""
v
olsun o ilçlar insanı mahvediyoo gel sen biz düzeltecez senisağol eren Aminnnnnnnnnnn İNŞALLAH tüm isteyen kullar. sağlıkla, hayırlarla. sonuç negatif olursa nolcak işte bu soruda çıkmıo aklımdan. inanın nefes alamıyorum çok sıkıntılıyım çoooook. aman neysem boşverin beni topiğinizin depresyom kızı oldum:))). gelip gelip bunaltmayım sizi. şu hormonlar bitince depresyonda biter İnşallah
önce bana söz verdinizzkızzzzzzz inankii öyle bir imkanımız olsaydı ben seve seve görüşürdüm sizle evime davet ederdimmmm:81:
ayy Yarabbimm bu da illa meleklik yapcak saaanee beeeeeeeeeeeeeecıks cıks bak şimdik olmadı kız sen niye başkaları için kocayı evden yolluyon aaa
insan kocişini başından savarmı???kocişin vardiyalıysa gece vardiyasında çağır sen bizi
tamam cnm gelcez sana seni parkelerine çekirdek kabukları kanepelerine de kola dökcezzzzzönce bana söz verdinizz
ay bayıldım o öykkkh yapan dil çıkaranaolabilir tabi bi bakıyorsun dışarda yabancı bildiğin insanın belkide en yakınının bilmediği özel şeylerini biliyoruz
herkesinki değişiyor başakcım. fsh hormon seviyesine yada eşinin sperm durumuna göre. bende adetimin birinci günü göbekten bir iğneyle başladık. 2. gün bi iğne daha eklendi. sonra ultrasonla yumurtaları kontrol edip yine ilaç verdiler buda kalçadan delik deşik oldum.günde 2 iğne göbekten 1 i kalçadan. sonra çatlatma iğnesi yapacaklarmış. anestezi altında yumoşları toplayıp eşimdenaldıkları spermlerle dölleyim içime transfer edecekler. ama benim 2 düşüğüm olmuştu tutunamadı bebişlerim. şimdi olsada tutunmama ihtimali var yanicnm ya tamam anlatma
ve ağlama hormonlar mı yapıyo seni bööle Allah'ım inşallah olumlu sonuçlanır.
peki bebeğim ya zahmet olmazsa bu sürec nasıl oluyor yani tüp bebek süreci:44:
haklısın RABBİM ÇOOOK BÜYÜÜÜÜK. bugün duydum bu lafı tıptan ümidimi keserim ama ALLAHtan asla:). bu aralar engel olamıyorum kendime tedavidede stres çok önemli tüp bebek topiğinde stres yapanlara kızıodum işte bazen elde olmuomuş stres yapacaklarına dua okusunlar diodum. şimdi içimdeki sıkıntıdan dua bile okuyamıyorum. büyük konuşmuşumkuzum bakk hiççç sitress yapma. bizimde sperm sayımız azdı ve ileri hareket 0 dı. bize çoğu doktor tüp dedi ama bu topik bana uğurlu geldi ve hamile kaldım. buraya takıldığımdan beri çok eğlenceli geçiyo hayat. insan yüzünü görmediği kişilere daha rahat açılabiliyo. korkularını ve başına gelenleri daha rahat anlatma fırsatı buluyoruz. kısacası burası benim için bi rahatlama merkezi oldu kafamı çok güzel boşalttım. güldüm eğlendimmm sende rahat ol. hayat her zaman mucizelerle dolu bunu sakın unutma
kızzzzzzz inankii öyle bir imkanımız olsaydı ben seve seve görüşürdüm sizle evime davet ederdimmmm:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?