ayy Yarabbimm bu da illa meleklik yapcak saaanee beeeeeeeeeeeeee
bizim için kocasını kısa süreliğine evden dışarı çıkmasını rica ediyooooooo
tamam cnm gelcez sana seni parkelerine çekirdek kabukları kanepelerine de kola dökcezzzzz
cnm yaa ne zormuş Allah kimseye yaşatmasın inşallah yaşayankilerinkide olumlu bitsin cnm benmay bayıldım o öykkkh yapan dil çıkarana
herkesinki değişiyor başakcım. fsh hormon seviyesine yada eşinin sperm durumuna göre. bende adetimin birinci günü göbekten bir iğneyle başladık. 2. gün bi iğne daha eklendi. sonra ultrasonla yumurtaları kontrol edip yine ilaç verdiler buda kalçadan delik deşik oldum.günde 2 iğne göbekten 1 i kalçadan. sonra çatlatma iğnesi yapacaklarmış. anestezi altında yumoşları toplayıp eşimdenaldıkları spermlerle dölleyim içime transfer edecekler. ama benim 2 düşüğüm olmuştu tutunamadı bebişlerim. şimdi olsada tutunmama ihtimali var yanitransferdende 12 gün sonra kan testi yapılıo
offff ya süper olurdu bence sizlerle yanyana olsam depresyonum uçardıııı
kızım kocişler velinimettir,berekettir aşktır,güvendir,sevgidir,şefkattir,nefestir,candır sizinkiler diilse bile benimki öledirrr,koca evden atılıpta elin karıları çağırılmazz(şimdik kafama bişiler atıcak başak)
kocadan uygun zamn için izin istenir oda müsaitse izin verirse gündüz akşam ezanı okunmadan misafirler ağırlanırr
akşam kocaya hizmet edilirr hıh
örtü sererimm gitmeden sana temizliğide yaptırırımm ööle gidersinntamam cnm gelcez sana seni parkelerine çekirdek kabukları kanepelerine de kola dökcezzzzz
bencede kesin başakkk çıkarmıştırrneden yeni eşyaya böyle davranırlarki mesala yeni ayakkabı alıncada basarlar üstüne amaç ne çabuk eskisin diyemi kesin kıskanç birisi çıkarmıştır bunu başak yoksam onudamı sen çıkardın:44:
cnm yaa ne zormuş Allah kimseye yaşatmasın inşallah yaşayankilerinkide olumlu bitsin cnm benm
hakkımızda hayırlısı.
valla ne eğlenceli olurdu. burda bu kadar enerjimiz var bide yanyana olsak neler olur neler
ne yani akşam ezanı okumadan bizi kapı dışarımı atacan
walla sizlerle yazışıorum da arada moral buluorum. Allah razı olsun verdiğiniz destekten.olsun o ilçlar insanı mahvediyoo gel sen biz düzeltecez seni
niye sonucu düşünüyosunkiii canım
olmazsa olmaz napalımm
allah büyük bakarsın tüple olmaz doğal olurrr
sen inancını yitirme hiçbir zaman bak hepimiz aynı durumdayıss
önce bana söz verdinizz
kimse için kocama eve gelme demem am sizi için 1 gece nolcak yapardım.kızım kocişler velinimettir,berekettir aşktır,güvendir,sevgidir,şefkattir,nefestir,candır sizinkiler diilse bile benimki öledirrr,koca evden atılıpta elin karıları çağırılmazz(şimdik kafama bişiler atıcak başak)
kocadan uygun zamn için izin istenir oda müsaitse izin verirse gündüz akşam ezanı okunmadan misafirler ağırlanırr
çok zor en azından benim için. artık bu konuda çizginin sonu bu diosun tövbe yarabbim. olmadı nolcak???? cvp??? kafanda dönüo istemeden. sokulan laflar sürekli beynimde ring atıo. etrafın gerio. yeri gelio anneme bile tahammül edemez oldum. bu hafta saçlarımın yarısı döküldü desem yeridir. tepem açıldı saç diplerim gözüküo nsl gür saçlarım vardı. umarım hormonlardandır. sanki kendime gelemiycem gibi gelio. psikiytriste gerçekten ihtiyacım varcnm yaa ne zormuş Allah kimseye yaşatmasın inşallah yaşayankilerinkide olumlu bitsin cnm benm
hakkımızda hayırlısı.
valla ne eğlenceli olurdu. burda bu kadar enerjimiz var bide yanyana olsak neler olur neler
yok ben sizi atmıcam ama kocamıda atmıcam biz salonda takılırız oda oturma odasında otururr hem size hem ona hizmet edicem ben
nasıl fikir ??
kızım kocamı postalayamam ben kar kış günü kıyamam ona
hıhhhh elin karılarımı olduk şimdikteekızım kocişler velinimettir,berekettir aşktır,güvendir,sevgidir,şefkattir,nefestir,candır sizinkiler diilse bile benimki öledirrr,koca evden atılıpta elin karıları çağırılmazz(şimdik kafama bişiler atıcak başak)
abooooowwwwwwwwwwwww nazoooooooo senden hiç beklemezdimneden yeni eşyaya böyle davranırlarki mesala yeni ayakkabı alıncada basarlar üstüne amaç ne çabuk eskisin diyemi kesin kıskanç birisi çıkarmıştır bunu başak yoksam onudamı sen çıkardın:44:
misafire de evmi temizletilirörtü sererimm gitmeden sana temizliğide yaptırırımm ööle gidersinn
bencede kesin başakkk çıkarmıştırr
eneji ve espri patlaması olurdu herhaldee
walla sizlerle yazışıorum da arada moral buluorum. Allah razı olsun verdiğiniz destekten.
kimse için kocama eve gelme demem am sizi için 1 gece nolcak yapardım.
çok zor en azından benim için. artık bu konuda çizginin sonu bu diosun tövbe yarabbim. olmadı nolcak???? cvp??? kafanda dönüo istemeden. sokulan laflar sürekli beynimde ring atıo. etrafın gerio. yeri gelio anneme bile tahammül edemez oldum. bu hafta saçlarımın yarısı döküldü desem yeridir. tepem açıldı saç diplerim gözüküo nsl gür saçlarım vardı. umarım hormonlardandır. sanki kendime gelemiycem gibi gelio. psikiytriste gerçekten ihtiyacım var
abooooowwwwwwwwwwwww nazoooooooo senden hiç beklemezdim
canım okafanda dönenleri sonucu alınca döndürsen nasılsa şimdi strese girmek sana iyi gelmeyecek en azından inşallah sonuç pozitif olur ama tersi olursa ozaman yaşa bu kaygıları
o senin kullandığın ilaçlardandır benimde çok dökülmüştü saçlarım anca anca biraz durdu dökülmesi
sağol beebğimmm merak etme bizde kocanı evden yollamanı istemeyizkimse için kocama eve gelme demem am sizi için 1 gece nolcak yapardım.
çok zor en azından benim için. artık bu konuda çizginin sonu bu diosun tövbe yarabbim. olmadı nolcak???? cvp??? kafanda dönüo istemeden. sokulan laflar sürekli beynimde ring atıo. etrafın gerio. yeri gelio anneme bile tahammül edemez oldum. bu hafta saçlarımın yarısı döküldü desem yeridir. tepem açıldı saç diplerim gözüküo nsl gür saçlarım vardı. umarım hormonlardandır. sanki kendime gelemiycem gibi gelio. psikiytriste gerçekten ihtiyacım var
hıh yimedim ama niyyseeeeeeeeeeeeyok ben onu seni şey etmek için demedim ben başka şey diyecektim yanlışlıkla ağzımdan öyle kaçmış
hoşgeldinnnnnn tontişimmmmmmm cin yavrusu gibiyizzzzzıyı aksamlar
nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?