Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy Yarabbimm bu da illa meleklik yapcak saaanee beeeeeeeeeeeeee

bizim için kocasını kısa süreliğine evden dışarı çıkmasını rica ediyooooooo

kızım kocişler velinimettir,berekettir aşktır,güvendir,sevgidir,şefkattir,nefestir,candır sizinkiler diilse bile benimki öledirrr,koca evden atılıpta elin karıları çağırılmazz(şimdik kafama bişiler atıcak başak)
kocadan uygun zamn için izin istenir oda müsaitse izin verirse gündüz akşam ezanı okunmadan misafirler ağırlanırr
akşam kocaya hizmet edilirr hıh

tamam cnm gelcez sana seni parkelerine çekirdek kabukları kanepelerine de kola dökcezzzzz

neden yeni eşyaya böyle davranırlarki mesala yeni ayakkabı alıncada basarlar üstüne amaç ne çabuk eskisin diyemi kesin kıskanç birisi çıkarmıştır bunu başak yoksam onudamı sen çıkardın:44:

cnm yaa ne zormuş Allah kimseye yaşatmasın inşallah yaşayankilerinkide olumlu bitsin cnm benm
hakkımızda hayırlısı.

valla ne eğlenceli olurdu. burda bu kadar enerjimiz var bide yanyana olsak neler olur neler

ne yani akşam ezanı okumadan bizi kapı dışarımı atacan

tamam cnm gelcez sana seni parkelerine çekirdek kabukları kanepelerine de kola dökcezzzzz
örtü sererimm gitmeden sana temizliğide yaptırırımm ööle gidersinn

bencede kesin başakkk çıkarmıştırr
cnm yaa ne zormuş Allah kimseye yaşatmasın inşallah yaşayankilerinkide olumlu bitsin cnm benm
hakkımızda hayırlısı.

valla ne eğlenceli olurdu. burda bu kadar enerjimiz var bide yanyana olsak neler olur neler

eneji ve espri patlaması olurdu herhaldee

walla sizlerle yazışıorum da arada moral buluorum. Allah razı olsun verdiğiniz destekten.

kimse için kocama eve gelme demem am sizi için 1 gece nolcak yapardım.
hakkımızda hayırlısı.

çok zor en azından benim için. artık bu konuda çizginin sonu bu diosun tövbe yarabbim. olmadı nolcak???? cvp??? kafanda dönüo istemeden. sokulan laflar sürekli beynimde ring atıo. etrafın gerio. yeri gelio anneme bile tahammül edemez oldum. bu hafta saçlarımın yarısı döküldü desem yeridir. tepem açıldı saç diplerim gözüküo nsl gür saçlarım vardı. umarım hormonlardandır. sanki kendime gelemiycem gibi gelio. psikiytriste gerçekten ihtiyacım var

yok ben sizi atmıcam ama kocamıda atmıcam biz salonda takılırız oda oturma odasında otururr hem size hem ona hizmet edicem ben
nasıl fikir ??
kızım kocamı postalayamam ben kar kış günü kıyamam ona

benimde arkadaşlarım bilir eşim evdeyken ne oturmaya giderim nede misafir kabul ederim zaten adam en az 12 saat çalışıyo
haftada 1 gün evde geri kalan 6 günde gelsin kim gelecekse
bencede iyi fikir seninkide bende bi an korkmuştum bizi atacan diye:18:

hıhhhh elin karılarımı olduk şimdiktee

duyun a dostlar lilililililililililliiiiiiiiiiiiiiiii neler didi bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gelen misafir hanımların gündüz gelme gibi bir ihtimaller yoksa akşam çağırılır ve evin direğine rica edilir
o da eşşek değil ya anlar ve bir kaç saatliğine dışarı çıkabilir görgü yoksunu karıııııııııı

abooooowwwwwwwwwwwww nazoooooooo senden hiç beklemezdim

örtü sererimm gitmeden sana temizliğide yaptırırımm ööle gidersinn

bencede kesin başakkk çıkarmıştırr

eneji ve espri patlaması olurdu herhaldee
misafire de evmi temizletilir

yok yok bu hatunda hiç görgü yok
siz gelin yeterki gerisi önemli diil demeli insan

canım okafanda dönenleri sonucu alınca döndürsen nasılsa şimdi strese girmek sana iyi gelmeyecek en azından inşallah sonuç pozitif olur ama tersi olursa ozaman yaşa bu kaygıları
o senin kullandığın ilaçlardandır benimde çok dökülmüştü saçlarım anca anca biraz durdu dökülmesi

haklısın da ilaçlardan mı bilmem engelleyemedim kendimi

sağol beebğimmm merak etme bizde kocanı evden yollamanı istemeyiz

eroş kabul etmiyo bizi baksana sankim biz ona kocanı kovala didik hemen neler didi

papatyaaaaaammmmmm yaaa kuzum herşeyin sonu gibimi bakıyosunn

bence de psikoloğa gitmen şart geçbile kaldın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…