Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocacımla alakalı bi durum yok kısımm ben bırakmam oturur o evde başka odamı yok
misafire de evmi temizletilir

yok yok bu hatunda hiç görgü yok
siz gelin yeterki gerisi önemli diil demeli insan
sen benim kankamsın evime gelincede misafir sayılmazsınnnn
bölelikle temizlik te yapabilirsin

haklısın da ilaçlardan mı bilmem engelleyemedim kendimi

bende tüp bebekten önce menogon iğne tedavisi olmuştum nasıl kötü etkilemişti beni nefes alamayacak şekilde hisssediyodum patlamaya hazır bomba gibi ama iğne kullanmadığım ay hiç öyle bişey hissetmiyodum ...
seninde geçer ama kafanı rahatlatacak bişeyler yap seni geren filimleri izleme ben bulmaca çözerim mesala yada oyun yada komedi izlerim kitap okuyabilirsin keyfim yerine gelsin diye senide ne rahatlatıyosa onları yap seni strese sokan şeylerden uzak dur

ıyı aksamlar
nasılsınız kızlar

merhaba canım iyiyim hoşgeldin sen nasılsın kaynanada kalmıyosun demi

gidicem kesinlikle ii bitane bulmam şart. normalde böle diildim. umarımda böle devam etmem

nerelerde oturuosunuz didim?

kocacımla alakalı bi durum yok kısımm ben bırakmam oturur o evde başka odamı yok

sen benim kankamsın evime gelincede misafir sayılmazsınnnn
bölelikle temizlik te yapabilirsin
okiiiiiii kankişşş yaparım yaparım şaka yaptım

sonra da süslenirizzz parfümünü de kullanırım ama

gidicem kesinlikle ii bitane bulmam şart. normalde böle diildim. umarımda böle devam etmem

nerelerde oturuosunuz didim?

kız başak bu kadın bizi habire dövüyo şabanın filmindeki gibi stresini biznen atıyo bitanede biz patlatak

merhaba canım iyiyim hoşgeldin sen nasılsın kaynanada kalmıyosun demi[/QUOTE]

malaseff yarın aksam ordayım ama esım sabah gelın hemen evımızee geceez halvet yapamıyoz ya onlarda hıc anlayıslı degıl

bugün gördüm tatlım dün gece ben çıkmştım sonra sen gelmişsin.

ee kaynana esaretinden kurtuldunmu[/QUOT
yarın gıdyrm annem yaaaaaaa

menagonu ilk bugün totişden yedim. aynen tariflerin. stresden o kadar uzak durmaya çalıştımki bu ay anlatamam ben kaçtıkcada aksilikler beni buldu o da etkiledi. kitap mı çatlatıo bu aralar. nazcım İnşallah pozitif sonuç alırımda devletten yapman konusunda sanada vesile olur darılarını görürüm

aferin tokatı yediniz cevaplar seri geldi bida hep böle olun anlaşılmıştır umarım

çok ilginç hepimiz komşuyuz aslında
ben balıkesir:120:
istanbul, balıkesir,bursa,kocaeli bursaya gelcem kısmetse naz. gezilcek yerleri sorarım sana

he heeee kullandığımız smileylere bakın.

evet yokmu başkaaaaa

demekki simiyler oturduğumuz yerden ne kadar memnun olduğumuzu gösteriyor

ve resmen iğne yerleri ağrıyor ben kocamla aynı yatakta yatamıyodum uyku sersemi çarpar canımı acıtır diye dışarı kalabalık yerlere gidemiyodum benim çok ağrı yapmıştı bide üstüne girip olmuştum tam oldum yani inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…