kocacımla alakalı bi durum yok kısımm ben bırakmam oturur o evde başka odamı yokhıhhhh elin karılarımı olduk şimdiktee
duyun a dostlar lilililililililililliiiiiiiiiiiiiiiii neler didi bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gelen misafir hanımların gündüz gelme gibi bir ihtimaller yoksa akşam çağırılır ve evin direğine rica edilir
o da eşşek değil ya anlar ve bir kaç saatliğine dışarı çıkabilir görgü yoksunu karıııııııııı
sen benim kankamsın evime gelincede misafir sayılmazsınnnnmisafire de evmi temizletilir
yok yok bu hatunda hiç görgü yok
siz gelin yeterki gerisi önemli diil demeli insan
haklısın da ilaçlardan mı bilmem engelleyemedim kendimi
ıyı aksamlar
nasılsınız kızlar
sağol beebğimmm merak etme bizde kocanı evden yollamanı istemeyiz
eroş kabul etmiyo bizi baksana sankim biz ona kocanı kovala didik hemen neler didi
papatyaaaaaammmmmm yaaa kuzum herşeyin sonu gibimi bakıyosunn
bence de psikoloğa gitmen şart geçbile kaldın sanırım
bugün gördüm tatlım dün gece ben çıkmştım sonra sen gelmişsin.ıyım basagım bende bı sıze bakayım dedım yatmadan kuzum dun gece yazdım gormedınmı sen
istanbullll:120:nerelerde oturuosunuz kızlar??
okiiiiiii kankişşş yaparım yaparım şaka yaptımkocacımla alakalı bi durum yok kısımm ben bırakmam oturur o evde başka odamı yok
sen benim kankamsın evime gelincede misafir sayılmazsınnnn
bölelikle temizlik te yapabilirsin
gidicem kesinlikle ii bitane bulmam şart. normalde böle diildim. umarımda böle devam etmem
nerelerde oturuosunuz didim?
bugün gördüm tatlım dün gece ben çıkmştım sonra sen gelmişsin.
ee kaynana esaretinden kurtuldunmu[/QUOT
yarın gıdyrm annem yaaaaaaa
bu karıda bizi paso dövüyo yavvv:44:gidicem kesinlikle ii bitane bulmam şart. normalde böle diildim. umarımda böle devam etmem
nerelerde oturuosunuz didim?
istanbullll:120:
ben bursadayım
he heeee kullandığımız smileylere bakın.ben kocaeli
bende tüp bebekten önce menogon iğne tedavisi olmuştum nasıl kötü etkilemişti beni nefes alamayacak şekilde hisssediyodum patlamaya hazır bomba gibi ama iğne kullanmadığım ay hiç öyle bişey hissetmiyodum ...
seninde geçer ama kafanı rahatlatacak bişeyler yap seni geren filimleri izleme ben bulmaca çözerim mesala yada oyun yada komedi izlerim kitap okuyabilirsin keyfim yerine gelsin diye senide ne rahatlatıyosa onları yap seni strese sokan şeylerden uzak dur
kız başak bu kadın bizi habire dövüyo şabanın filmindeki gibi stresini biznen atıyo bitanede biz patlatak
evet yaa bende fark ettimm galiba stresini bizden çıkarıyo olabilirkız başak bu kadın bizi habire dövüyo şabanın filmindeki gibi stresini biznen atıyo bitanede biz patlatak
tamam limon kolonyası veririm ben sanaaaaaaaaaokiiiiiii kankişşş yaparım yaparım şaka yaptım
sonra da süslenirizzz parfümünü de kullanırım ama
canı kavga ıstıyo demekkı
he heeee kullandığımız smileylere bakın.
evet yokmu başkaaaaa
menagonu ilk bugün totişden yedim. aynen tariflerin. stresden o kadar uzak durmaya çalıştımki bu ay anlatamam ben kaçtıkcada aksilikler beni buldu o da etkiledi. kitap mı çatlatıo bu aralar. nazcım İnşallah pozitif sonuç alırımda devletten yapman konusunda sanada vesile olur darılarını görürüm
tamam limon kolonyası veririm ben sanaaaaaaaaa
hadi dövün papatyayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?