aferin tokatı yediniz cevaplar seri geldi bida hep böle olunanlaşılmıştır umarım
çok ilginç hepimiz komşuyuz aslında
ben balıkesir:120:
istanbul, balıkesir,bursa,kocaelibursaya gelcem kısmetse naz. gezilcek yerleri sorarım sana
canı kavga ıstıyo demekkı
evet yaa bende fark ettimm galiba stresini bizden çıkarıyo olabilir
ses çıkarmıyak bari
tamam limon kolonyası veririm ben sanaaaaaaaaa
hadi dövün papatyayıı
aferin tokatı yediniz cevaplar seri geldi bida hep böle olunanlaşılmıştır umarım
istanbul, balıkesir,bursa,kocaelibursaya gelcem kısmetse naz. gezilcek yerleri sorarım sana
bi milyoncuda satılan gül suyundan ver bari cimritamam limon kolonyası veririm ben sanaaaaaaaaa
hadi dövün papatyayıı
bakın bu hatunda kendine gelmeye başladııneeeeeee al sana allllllll
başka cvp veren yok amaaaaaferin tokatı yediniz cevaplar seri geldi bida hep böle olunanlaşılmıştır umarım
hmm evet nazo gayet memnundemekki simiyler oturduğumuz yerden ne kadar memnun olduğumuzu gösteriyor
bursaya hayırlıca geeeeeeel inşallah gelllllll deeee. çünkü hamiş kalırsam kontrollerim orda olcak
bence de biras sarıp sarmalayk önceeepapatya aramza yenı geldı sanırsamm kacırmayakk
demekki simiyler oturduğumuz yerden ne kadar memnun olduğumuzu gösteriyor
ve resmen iğne yerleri ağrıyor ben kocamla aynı yatakta yatamıyodum uyku sersemi çarpar canımı acıtır diye dışarı kalabalık yerlere gidemiyodum benim çok ağrı yapmıştı bide üstüne girip olmuştum tam oldum yani inşallah canım
bi milyoncuda satılan gül suyundan ver bari cimri
başka cvp veren yok amaaaa
belinaysuuuuuuuuuuuu
ANKARAAAAAAAAAA
bakın bu hatunda kendine gelmeye başladıı
kız toplanın hepimiz birden dövelim baksana nası kafa tutuyo bize
ben bursanın ilçesindeyim ama bursada önceden gezerdik şimdi çok gitmesekte son zamanlarda sadece dr için gidiyodum çünkü
evet nazonun maydonoz buharı hareketinden sonrabakın bu hatunda kendine gelmeye başladıı
kızım neye alışamıcam ben şehrimi seviyom doğduğum büyüdüğüm yer burasıı sadece al gözne girsin demek için o smileyi kullandımmhmm evet nazo gayet memnun
Eroş hala alışamamış
Basakk şehr-i memnu:120:
bence de biras sarıp sarmalayk önceee
bi milyoncuda satılan gül suyundan ver bari cimri
canımm burda tüp bebiiş sonrası bebek gelişimi uzmanı yokmuşmuş. bursada çok ii doktorlar varmış.hayırlısıyla gellllllll
neden bursada konturöllerin:26:
bence de biras sarıp sarmalayk önceee
hıh bence en iyisi eyüp sabri tuncer görgü yoksunu karıı markasınıda vermiş hemenhıh o bile çok sana
belirtiim benim limon kolonyam ya duru yada boğaziçi
cnm yaa o da bizde belinayım brak tam bize göre karı çatlak birasssssbasagım la aynı topragız
kıza bak ya sacımızı basımız yoluyo papatyacok ayıp
bız burda neseyle yumurtluyozz
zorla kendıne el kaldırma
basagım la aynı topragız
kıza bak ya sacımızı basımız yoluyo papatyacok ayıp
bız burda neseyle yumurtluyozz
zorla kendıne el kaldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?