kızzzzzzz hamişler uyuyo heralde valla yeşilde kayboldu gittiya ben oturduğum yerde uyumuşummm yaaa. herkeşşş nereli oluğunu yamışşş bende edirneliyimmm
hmm evet nazo gayet memnun
Eroş hala alışamamış
Basakk şehr-i memnu:120:
senin neden yarım kalmıştı nazcım? sadece menagon mu vermişlerdi?fsh nı biliomusun? ve bursada nerde denemiştin?çabuk cvpla
kimsede korkmam senden korktuğum kadar kankişş bitek senden zarar gelir banakızım neye alışamıcam ben şehrimi seviyom doğduğum büyüdüğüm yer burasıı sadece al gözne girsin demek için o smileyi kullandımm
karı sizi dövmek için antrenman yapıyoo sen hala polyanna gibi sarmala papatyayıı
kop annem kop eroş böyle işte napçan kabbullendim onu böölekoptummmm
canımm burda tüp bebiiş sonrası bebek gelişimi uzmanı yokmuşmuş. bursada çok ii doktorlar varmış.
bana görgüsüz diyene bakın helehıh bence en iyisi eyüp sabri tuncer görgü yoksunu karıı markasınıda vermiş hemen
cnm yaa o da bizde belinayım borak tam bize göre karı çatlak birasssss
iyiki geldin aramıza papoşummmmmmmm
kız eroş birer papoş yapta içek güzelleşek
papoşmuevet nazonun maydonoz buharı hareketinden sonra
papoşşta kendini buluyo
hamişsin ya habire uykun gelir kuzucumya ben oturduğum yerde uyumuşummm yaaa. herkeşşş nereli oluğunu yamışşş bende edirneliyimmm
kızım neye alışamıcam ben şehrimi seviyom doğduğum büyüdüğüm yer burasıı sadece al gözne girsin demek için o smileyi kullandımm
karı sizi dövmek için antrenman yapıyoo sen hala polyanna gibi sarmala papatyayıı
yok bebekim "memnun olunmayan şehir" demekonun açılımı nedir yasak şehir falanmı
ben menogonu tüp bebekten önce kullanmıştım şevket yılmazda drum tüpüde ART TÜP BEBEK MERKEZİNDE denemiştim ve fsh ımda 10.07
ya ben oturduğum yerde uyumuşummm yaaa. herkeşşş nereli oluğunu yamışşş bende edirneliyimmm
koptummmm
canımm burda tüp bebiiş sonrası bebek gelişimi uzmanı yokmuşmuş. bursada çok ii doktorlar varmış.
kızlar ben kaçtımmm dayanamıyorum çok uykummm var benim yarın görüşürüz öptüm sizi
bana görgüsüz diyene bakın hele
laptopunu streç filmle sarmıştııııı
asıl görgüsüz kim acep???
papatyalar geliyoooo içenler el kaldırsınnn
buyrun ,,,,buyrun,,başakçım buyurr,,belinayım sende al,nazom buda senin,papatya al iç kendini
kselcim sen de al uyku yapar ama hee
kızlar bende kacıyorummm kocıs kanepede belı kırıldı ben gıtmeden yataga gıtmıyo yarın kaynanam gıtcemm yokum
kendınıze ıyı cıcı bakın kocman opuyrumm
papatya akıllı dur kızların sacını koymadın
yok bebekim "memnun olunmayan şehir" demek
kimsede korkmam senden korktuğum kadar kankişş bitek senden zarar gelir bana
hain kanka sen nasıl düşüncelere sahipsin bana karşıı???kop annem kop eroş böyle işte napçan kabbullendim onu bööle
papoşmukeşke nickim paoş olsaymış
hamişsin ya habire uykun gelir kuzucumMaşallah
canım ben walla şakasına yapıorum ama yinede bi tane vursam bişey olmaz sana içimden geldi alllllllllllllllllllllllllllllllllllllbide kafaları klozete sokma hareketim var ama o başkasına özel
papoşmukeşke nickim paoş olsaymış
hamişsin ya habire uykun gelir kuzucumMaşallah
canım ben walla şakasına yapıorum ama yinede bi tane vursam bişey olmaz sana içimden geldi alllllllllllllllllllllllllllllllllllllbide kafaları klozete sokma hareketim var ama o başkasına özel
yok tatlım be memnuaşkı-memnu yasak aşk demektide bende ordan şey ettimdi
güle güle ii uykularrr canımkızlar ben kaçtımmm dayanamıyorum çok uykummm var benim yarın görüşürüz öptüm sizi
fshmız aynıymış benim 10.04 neden yarım kalmıştı? aşılamaya çevirdiler demiştin?ben menogonu tüp bebekten önce kullanmıştım şevket yılmazda drum tüpüde ART TÜP BEBEK MERKEZİNDE denemiştim ve fsh ımda 10.07
bana görgüsüz diyene bakın hele
laptopunu streç filmle sarmıştııııı
asıl görgüsüz kim acep???
papatyalar geliyoooo içenler el kaldırsınnn
buyrun ,,,,buyrun,,başakçım buyurr,,belinayım sende al,nazom buda senin,papatya al iç kendini
kselcim sen de al uyku yapar ama hee
saç değil canım bilek gücükızlar bende kacıyorummm kocıs kanepede belı kırıldı ben gıtmeden yataga gıtmıyo yarın kaynanam gıtcemm yokum
kendınıze ıyı cıcı bakın kocman opuyrumm
papatya akıllı dur kızların sacını koymadın
hangi semttesin başak. ne büyük şehir ya ben çok korkuom istanbuldanyok bebekim "memnun olunmayan şehir" demek
hangi dra gideceksin bellimi
evet evte doğru söylüyo papoşumm mahalle karıları gibidir ama benden öğrendiği yalanhain kanka sen nasıl düşüncelere sahipsin bana karşıı???
bak kızzım sen beni sessiz gördün herhall tersim pistir diyim heeeee
başak bilir tersimi az kavgamız yoktur az dövmedim o tospayıııı
bak geçmişeee mahalle karılarını aratmam diyimm yanii(bunuda başaktan öğrendim)
ayağını denk al uyarayımm
kız hoşgeldin nassın sen bakiimmmmselam kızlarrrr
herkeze neşeli geceler
papatya seni görmüşken sorayım canım,atladım mı acaba diye düşündüm,kan pıhtılaşması topiğine yazdığını gördüm,ben de düşük yapıyorum mu ne yazmıştın,ben yanlış mı okudum,yanlış mı anladım canım?
yok tatlım be memnu
memnunun zıddı oluyor.
kim dedi ki yasak diye:44:
selam kızlarrrr
herkeze neşeli geceler
papatya seni görmüşken sorayım canım,atladım mı acaba diye düşündüm,kan pıhtılaşması topiğine yazdığını gördüm,ben de düşük yapıyorum mu ne yazmıştın,ben yanlış mı okudum,yanlış mı anladım canım?
yok tatlım be memnu
memnunun zıddı oluyor.
kim dedi ki yasak diye:44:
elimde osmanlıca lugat mevcut ve osmanlıca kitap okuyorum bundan dolayı bol bol kelimelerin anlamlarına bakıyorum ve bundan kaynaklanan durum dolayısıyla da bol bol osmanlıca kelime bilgim var.kız hoşgeldin nassın sen bakiimmmm
kelime anlamı yasakmış tospaaaa
görgüsüz bilgisiz çirkef seniii
bi kaç anlamı olabilir tabiiia.s canım hoşgeldin güzel anne
Aşk-ı Memnu (Günümüz Türkçesi ile: Yasak Aşk)demektir vikipedide yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?