Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum inşallah te z zamanda bu rahatlığını bebek çığlıkları bozarrrrrrrrr

hadi yat bakalım sen iyi uykular tatlı talı rüyalar canımmm

beni de götürebilirsin benim de göslerim kayıyo(. çokkk yoruldum. kocişim nöbetçi( kollarına hasretim. ii geceler bengicim Allah rahatlık versin

selam kızlar
sohbetinizi tam kavrayamadım,vaktim de yok bakamadım ama cuma günü olan çocukların çok hayırlı olacağı söylenir hep,yani perşembe gecesi eskilerin tabiriyle cuma gecesi beraberlik olur,olmaz diye bişey yok
sadece erzurumlu ibrahim hakkının marifetname isimli kitabında açıkladığına göre;çarşamba geceleri,yani salıyı çarşambaya bağlayan gece ve pazar geceleri,yani cumartesiyi pazara bağlayan gece döllenen çocuklar için pek iyi olmadığını söyler manevi açıdan
ama bu korunanlar için geçerli bi durum değil,korunanlar istediği zaman iş başı yapabilir(kandil gecelerine dikkat ederse bence iyi olur ama bu konuda da fetva bilmiyorum)
hee birde ikindiden sonra hangi gün olursa olsun çocuk yapmak için beraberliği önermez ibrahim hakkı
yoksa cuma en makbul gündür

kıslar kocası yanında olan varmııııııı

benimki yanımda bugünde izinliydi misafiri yemeğe götürmek için izin almış

ne biliim öyle derler pek hayırlı diilmiş diye mübarek gece ya :26: bu konuda bilgisi olan varmı arkidişler nazemir ablaya bi sormak lazım belkim bilir o tamam canım hoşçakal çok öpüyorum seni

bende bugün daha hayırlı diye biliyorum ama ne kadar doğrudur araştırmadım

kuzum inşallah te z zamanda bu rahatlığını bebek çığlıkları bozarrrrrrrrr

duamı ettin bedduamı bilemedim şimdik yaa senin duanda bu kadar oluyo işte yav kıskanç karı rahatlığmımı kıskanıyon ay amin canım benim yaa inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizede uykusuzluk yorgunluk olsun tek derdimiz katlanırız noolcek rabbim sen hepimize nasip eyle inşallaaah hadi ben kaçtım canlarım yarın görüşürüz hoşçakalııın sizde gidin bak kış vakti çok kalmayın üşütmeyin buralarda sıcak yatağınıza girin kıyamam size üşümesin yorulmasın parmaklarınız konuşman fazlaa

ne sorcaktın gülümmmm

nazocannn gelmişşşşş kuzummmm

merhaba canım görüşemiyoruz çok fazla nerelerdesin sen bende öyle bakıp hemen çıkmam gerek eşim evde yoksa sıkılır misafirde var

sağol kuzucum yaa gidşcem ama aklım burda kalıyoo :26:
beni de götürebilirsin benim de göslerim kayıyo(. çokkk yoruldum. kocişim nöbetçi( kollarına hasretim. ii geceler bengicim Allah rahatlık versin
takıl kuzum peşime senide geçerken bırakayım senin kociştemi nöbet tutuyo benimkide yarın nöbetçi oof off bi gün evde oluyo bi gün olmuyo kötü yaa neci peki seninki?

hadi yaa şimdi biz boşunamı yapmıyok yaani bilemedim şimdik bi araştırmak lazım aslında bu işi :26:

ne sorcaktın gülümmmm

nazocannn gelmişşşşş kuzummmm
pc min satış ilanını vericemde bazı özelliklerini soruyor.
aynı marka pclerin işlemcileri aynmı olur diye sorcaktım
hatun kısmı anlamaz heralde:44:

merhaba canım görüşemiyoruz çok fazla nerelerdesin sen bende öyle bakıp hemen çıkmam gerek eşim evde yoksa sıkılır misafirde var

aklım sizlerde gülüm özledim walla ama işte gündüzleri giriyorum kimsecikler olmuyooo geceleride pek gözüne batmak istemiyorum kocişin şuanda ewde diil ama elikulağındadır yiyecek bişiler hazırlıyorum bende çay demledim kocişin siparişleri wardıı
neyse artık sende şu misafirleri gönderince dertleşiriz öptümmm

kızlar bende çıkıyorum iyi gejelr hepinizeeeee

kızlarrrr benim yine uykumm geldi.uyusam ii olacak sizleri seviyorummm ve kocaman öptüm hepicinizi

nazemir ablaa bişii sorcam sen bilirsin perşembeyi cumaya bağlayan gece ilişkiye girmek çocuk yapmak günahmı diilmi pek girmeyin hayırlı diil derlerde naapsak bilemedim halvet yalan oldu bugün oyüsden yaa

kıslar ce demiş gibi oldum ama çok yorgun hissediyorum kendimi. hepinizi öpüorummmm ve tatlı rüyalar diliorummm. içimden hepinizin güzel rüyalar göreceğinizi hisssettim. yrn anlatın rüyalarınızı unutmayınn. başakkkkcımmm ekle papoşunu( Allah rahatlık versiiin

kızlarrrr benim yine uykumm geldi.uyusam ii olacak sizleri seviyorummm ve kocaman öptüm hepicinizi

gel gel senide kaçıriim papatyayıda kandırdım ooh azaldılar fazla sohbet edemezler heheh hadin kaçalım kızlar kardelenim sende hamişsin uyuman lazım sende yat yorma kendini

aa benginin bu saatte yattığınıda görecekmişizzz

evet tatlım benm duamda bööle olurdu zatiiiii kıskançlık doluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…