kuzum inşallah te z zamanda bu rahatlığını bebek çığlıkları bozarrrrrrrrrkuzum benim öyle oluyo yaa erken yatıpta güzelce aldıysam uykumu zırt pırtta çişe suya uyanırım geri uyuyamıyom sonrada bazen naapiimevet böle devam ettirmeye çalışcam düzenimi gün içinde uykum geldiğindede uyuymamak için zorluyom kendimi artıkın naapalım 8de kalkınca uykum gelmeye başladı bilem kaçarım ben bi ara artıkın
ben çıkıyom canım gel senide götüriim uyuyup dinlenelim hadi ozaman kocişlerimizin kollarındakaçak hadi senide götürim hatta kselide götüriim mood sende gel başak yalnız kalsın topiğiyle biras hasret gidersin özlemiştir malum girmiyo pek yaa bensiz sohbet etmeyin aklım kalmasın çıkın sizdee neysem kıslar hepiciinizi çoook öpüyorum iyi uykular tatlı rüyalar sizee hoşçakalıın
tatlım bilgilerini almışmıydım senin:44:beni listeye eklememişsin başakcım
ben çıkıyom canım gel senide götüriim uyuyup dinlenelim hadi ozaman kocişlerimizin kollarındakaçak hadi senide götürim hatta kselide götüriim mood sende gel başak yalnız kalsın topiğiyle biras hasret gidersin özlemiştir malum girmiyo pek yaa bensiz sohbet etmeyin aklım kalmasın çıkın sizdee neysem kıslar hepiciinizi çoook öpüyorum iyi uykular tatlı rüyalar sizee hoşçakalıın
kıslar kocası yanında olan varmııııııı
ne biliim öyle derler pek hayırlı diilmiş diye mübarek gece ya :26: bu konuda bilgisi olan varmı arkidişler nazemir ablaya bi sormak lazım belkim bilir otamam canım hoşçakal çok öpüyorum seni
yok yanımda olmadıdğı için sizinkilere bişi sorcaktım
tatlım bilgilerini almışmıydım senin:44:
kuzum inşallah te z zamanda bu rahatlığını bebek çığlıkları bozarrrrrrrrr
selam kızlar
sohbetinizi tam kavrayamadım,vaktim de yok bakamadım ama cuma günü olan çocukların çok hayırlı olacağı söylenir hep,yani perşembe gecesi eskilerin tabiriyle cuma gecesi beraberlik olur,olmaz diye bişey yok
sadece erzurumlu ibrahim hakkının marifetname isimli kitabında açıkladığına göre;çarşamba geceleri,yani salıyı çarşambaya bağlayan gece ve pazar geceleri,yani cumartesiyi pazara bağlayan gece döllenen çocuklar için pek iyi olmadığını söyler manevi açıdan
ama bu korunanlar için geçerli bi durum değil,korunanlar istediği zaman iş başı yapabilir(kandil gecelerine dikkat ederse bence iyi olur ama bu konuda da fetva bilmiyorum)
hee birde ikindiden sonra hangi gün olursa olsun çocuk yapmak için beraberliği önermez ibrahim hakkı
yoksa cuma en makbul gündür
ne sorcaktın gülümmmm
nazocannn gelmişşşşş kuzummmm
selam kızlar
sohbetinizi tam kavrayamadım,vaktim de yok bakamadım ama cuma günü olan çocukların çok hayırlı olacağı söylenir hep,yani perşembe gecesi eskilerin tabiriyle cuma gecesi beraberlik olur,olmaz diye bişey yok
sadece erzurumlu ibrahim hakkının marifetname isimli kitabında açıkladığına göre;çarşamba geceleri,yani salıyı çarşambaya bağlayan gece ve pazar geceleri,yani cumartesiyi pazara bağlayan gece döllenen çocuklar için pek iyi olmadığını söyler manevi açıdan
ama bu korunanlar için geçerli bi durum değil,korunanlar istediği zaman iş başı yapabilir(kandil gecelerine dikkat ederse bence iyi olur ama bu konuda da fetva bilmiyorum)
hee birde ikindiden sonra hangi gün olursa olsun çocuk yapmak için beraberliği önermez ibrahim hakkı
sağol kuzucum yaa gidşcem ama aklım burda kalıyoo :26:hadi yat bakalım sen iyi uykular tatlı talı rüyalar canımmm
takıl kuzum peşime senide geçerken bırakayımbeni de götürebilirsin benim de göslerim kayıyo(. çokkk yoruldum. kocişim nöbetçi ( kollarına hasretim. ii geceler bengicim Allah rahatlık versin
selam kızlar
pc min satış ilanını vericemde bazı özelliklerini soruyor.ne sorcaktın gülümmmm
nazocannn gelmişşşşş kuzummmm
merhaba canım görüşemiyoruz çok fazla nerelerdesin sen bende öyle bakıp hemen çıkmam gerek eşim evde yoksa sıkılır misafirde var
listedeki gibi söölesen annem kaç yıllık evlisin bebeki ne zamandır yapmaya çalışıyosunuz ve neden olmuyoadım papoş panpiş gibim bişey
yaşım 29
yumutluom
işi bıraktım
başka ne söliim?
hadi yat bakalım sen iyi uykular tatlı talı rüyalar canımmm
beni de götürebilirsin benim de göslerim kayıyo(. çokkk yoruldum. kocişim nöbetçi ( kollarına hasretim. ii geceler bengicim Allah rahatlık versin
nazemir ablaa bişii sorcam sen bilirsin perşembeyi cumaya bağlayan gece ilişkiye girmek çocuk yapmak günahmı diilmi pek girmeyin hayırlı diil derlerde naapsak bilemedim halvet yalan oldu bugün oyüsden yaaselam kızlar
merhaba canım görüşemiyoruz çok fazla nerelerdesin sen bende öyle bakıp hemen çıkmam gerek eşim evde yoksa sıkılır misafirde var
kızlarrrr benim yine uykumm geldi.uyusam ii olacak sizleri seviyorummm ve kocaman öptüm hepicinizi
aa benginin bu saatte yattığınıda görecekmişizzzduamı ettin bedduamı bilemedim şimdik yaa senin duanda bu kadar oluyo işte yav kıskanç karı rahatlığmımı kıskanıyonay amin canım benim yaa inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizede uykusuzluk yorgunluk olsun tek derdimiz katlanırız noolcek rabbim sen hepimize nasip eyle inşallaaah hadi ben kaçtım canlarım yarın görüşürüz hoşçakalııın sizde gidin bak kış vakti çok kalmayın üşütmeyin buralarda sıcak yatağınıza girin kıyamam size üşümesin yorulmasın parmaklarınız konuşman fazlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?