Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam canım tabi evdeyken girme kızıyosa evde olmadığı zamanlarda girersin biz gündüzleride görüşürüz hadi çok öpüyorum iyi geceler

kızlarrrr benim yine uykumm geldi.uyusam ii olacak sizleri seviyorummm ve kocaman öptüm hepicinizi

iyi geceler canım

kandiller hariç sevişmek eşe hizmet ve sevap biliom ben. ramazan da bile sevişgen olabilursunuz tvde hocadan dinlemiştim. seviş gitsin kız. yürü halvete:127:

iyi geceler canım inşallah işe yarar rüyalar görürsem anlatırım

pc min satış ilanını vericemde bazı özelliklerini soruyor.
aynı marka pclerin işlemcileri aynmı olur diye sorcaktım
hatun kısmı anlamaz heralde:44:

niye anlamayalım canım aa aşkolsun hepsinin aynı olmaz canım markası aynı olsa bilem modelleri farklı oluyo oluna bilgisayarıma sağ tıkla özellikleri aç ordan bak işlemcisine orda yazıyo olması lazımdı

asker

listedeki gibi söölesen annem kaç yıllık evlisin bebeki ne zamandır yapmaya çalışıyosunuz ve neden olmuyo

5 yıllık evliyim 3 senedir bebiş istiom. neden belirsiz:44: oluo düşo

yokmodelide aynı annem hatta yazıyım acer aspire 5742Z

model bu

kandiller hariç sevişmek eşe hizmet ve sevap biliom ben. ramazan da bile sevişgen olabilursunuz tvde hocadan dinlemiştim. seviş gitsin kız. yürü halvete:127:

uyuyo herif 9da sızdı hemde bugün ama naapsın garibim gene çok bile dayandı nöbetten çıktığı halde uyumadıydı hiç kardelenim başakcım hadi sizde çıkın kızlar erken paydos edelim bugün bi ikiniz kalıyonuz bak moodda çıkıyo uyku uyku didim milletin uykusunu getirdim ama bu aradada benimki kaçtı yaa sizi kovalayacam yatağınıza diyee off yaa ühü iştee başakım ninni söyle bana uykumu getir geriii

asker

aa seninkidemi asker neci peki jandarmamı yoksa oda

5 yıllık evliyim 3 senedir bebiş istiom. neden belirsiz:44: oluo düşo

yokmodelide aynı annem hatta yazıyım acer aspire 5742Z

model bu

aynıdır canım kesin ozaman modelide aynıysa netten baksana hem kız bulamadıysan işlemcisini dediğim gibi yaptınmı peki sen neyse ben kaçtım yaa hoşçakalın iyiice açıcam yoksa ben uykuyu :18: öpüldünüzzz

haydin iyi geceler topik ahalisi benimki üfleyip püflemeye başladı ben kaçayım hepinizi çok öpüyorum
ve bizim halvet yalan oldu bugün malum misafir var

nazemir ablaa bişii sorcam sen bilirsin perşembeyi cumaya bağlayan gece ilişkiye girmek çocuk yapmak günahmı diilmi pek girmeyin hayırlı diil derlerde naapsak bilemedim halvet yalan oldu bugün oyüsden yaa

sen şimdi benim yazdığıma itimat etmedin sanırım
ama açıp netten bakabilirsin,hatta marifetname ye de bakabilirsin
kafadan yazmamıştım ama.19:

sen şimdi benim yazdığıma itimat etmedin sanırım
ama açıp netten bakabilirsin,hatta marifetname ye de bakabilirsin
kafadan yazmamıştım ama.19:

yok canım benim herkes farklı biliyo ya ondan sorduydum banada üstelik annem didiydi galiba bunu yanlış hatırlamıyosam kocişde o gün yapmamaya özen gösterir şaşırdım sadece işimi iyice garantiye alıyım didim günahsada sizin boynunuza artıkın heheh şaka tabi çok sağolun kızlar ay hayla burdayım ben yaa yolladım kızları bi ben kaldım hadi kaçıyom artıkın bu sefer öpüldünüz tekrardan kardelenim seni 2 kere öpüyom biride bebişin için göbüşten hadi hoşöakalıın

vay ben başım alıp nerelere gitsemmmm kimseler yok burdaaaaaaaaaaaa

kızlar ya bat listemiz çok fukara duruyo yokmu artırannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…