aklım sizlerde gülüm özledim wallaama işte gündüzleri giriyorum kimsecikler olmuyooo geceleride pek gözüne batmak istemiyorum kocişin şuanda ewde diil ama elikulağındadır yiyecek bişiler hazırlıyorum bende çay demledim kocişin siparişleri wardıı
neyse artık sende şu misafirleri gönderince dertleşiriz öptümmm
kızlar bende çıkıyorum iyi gejelr hepinizeeeee
kızlarrrr benim yine uykumm geldi.uyusam ii olacak sizleri seviyorummm ve kocaman öptüm hepicinizi
kıslar ce demiş gibi oldum ama çok yorgun hissediyorum kendimi. hepinizi öpüorummmm ve tatlı rüyalar diliorummm. içimden hepinizin güzel rüyalar göreceğinizi hisssettim. yrn anlatın rüyalarınızı unutmayınn. başakkkkcımmm ekle papoşunu ( Allah rahatlık versiiin
pc min satış ilanını vericemde bazı özelliklerini soruyor.
aynı marka pclerin işlemcileri aynmı olur diye sorcaktım
hatun kısmı anlamaz heralde:44:
askersağol kuzucum yaa gidşcem ama aklım burda kalıyoo :26:
takıl kuzum peşime senide geçerken bırakayımsenin kociştemi nöbet tutuyo benimkide yarın nöbetçi oof off bi gün evde oluyo bi gün olmuyo kötü yaa neci peki seninki?
listedeki gibi söölesen annem kaç yıllık evlisin bebeki ne zamandır yapmaya çalışıyosunuz ve neden olmuyo
cuma geceleri oluyomu acabakandiller hariç sevişmek eşe hizmet ve sevap biliom ben. ramazan da bile sevişgen olabilursunuz tvde hocadan dinlemiştim. seviş gitsin kız. yürü halvete:127:
yokmodelide aynı annem hatta yazıyım acer aspire 5742Zniye anlamayalım canım aa aşkolsun hepsinin aynı olmaz canım markası aynı olsa bilem modelleri farklı oluyo oluna bilgisayarıma sağ tıkla özellikleri aç ordan bak işlemcisine orda yazıyo olması lazımdı
kandiller hariç sevişmek eşe hizmet ve sevap biliom ben. ramazan da bile sevişgen olabilursunuz tvde hocadan dinlemiştim. seviş gitsin kız. yürü halvete:127:
cuma geceleri oluyomu acaba
cuma geceleri oluyomu acaba
hadi ya hayırlımıymışşevet kız bugünü boşuna boşa geçirmişiniz şimdiye kadar ama kandillerde halvet yok diye biliyorum ama perşembeleri hayırlı diye duydum
kız coşturuyon herkesii çatlak karıııııı sende koş o zmansadece kandillerde imtina edin demişti hoca başakcım geri kalan serbest dedi. koşşşş halvvet planı içindeisen:92:
hadi ya hayırlımıymışş
ama o anda besmele şart tabii
asker
aa seninkidemi asker neci peki jandarmamı yoksa oda
5 yıllık evliyim 3 senedir bebiş istiom. neden belirsiz:44: oluo düşo
yokmodelide aynı annem hatta yazıyım acer aspire 5742Z
model bu
nazemir ablaa bişii sorcam sen bilirsin perşembeyi cumaya bağlayan gece ilişkiye girmek çocuk yapmak günahmı diilmi pek girmeyin hayırlı diil derlerde naapsak bilemedim halvet yalan oldu bugün oyüsden yaa
sen şimdi benim yazdığıma itimat etmedin sanırım
ama açıp netten bakabilirsin,hatta marifetname ye de bakabilirsin
kafadan yazmamıştım ama.19:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?