ya ben benimkine yazı tahtasında anlattım da anlamadı yaa..kalemle yazdım bak şu şu günler önemli diye..
hala pazarlık yapıyor ya..keşke elimizde olsa da hiç kocamı yormadan marketten satın alarak hamile kalsam ama
napalım ki Allah bebeği ancak çiftler arasında sevişme olursa vermeyi taktir etmiş ki birbirlerini sevsinler incitmesinler demiş..
sevişemeyen çifler savaşır kardeşim 2+2=4
aynen dediğin gibi canım...ama anlamıolar işte ...eski karılar gibi olsana dio bana ...onlar yumurtlamamı biliomuş dio...ama onların kocaları maaşallah durmuolarkii...bana dio kendide eski adamlar gibi olsun bakalım nasıl koyuverir bebeği göbeğe...amannnn ...işteee..nese canımm daha fazla üzme kendini ama...Umarım düzelir aranız..ben cıkıorumm...iyi akşamlarr...
hoşbulduk dolunayım nasılsın...inş canım ya senin kırmızılarda gelmemiş inş gelmez bize mujdeyi verirsin...bu arada yazdıklarını okudum eşlerin cogu oyle ya benim eşimde diyokı rabbim nasip ettikten sonra olur yumurtlama dönemi filan hikayeymiş...bende zorlamıyorum zaten aklındayeken o işi yapınca olmuyo canım...oluruna bırak eşinle bebiş icin degil...istediginiz icin birlikte olun ben oyle yapmaya calışıyorum...lütfen sıkma canını stres bizim icin iyi degil...
ayh pelin vala strese giriyo insan canım, herşeyi biz düşünüyoz benimde 5 gün kaldı adetime hiç belirti yok al yine stres işte, tutmadı yine kafayı yiyorum adet yaklaştığında, beni anlıyan bi burası zaten ağlıycam şimmdi gözlerim doldu yeminle
bizim analarımızda mı yumurta takibi yapıyomuş..maşallah babalarımız
hanımların adet takibini yapıyomu adet bitince hurraa
valla hayatım nekadarda desek bi x bide y kromozomuna ihtiyacımız var yani..
onlarsız hamile kalabilen ben bitek meryemi biliyorum...
valla oylede canım bazı insanlar bikereyle bile hamiş kalıyo ona da şaşırıyorum... demekki yumurtlama gunune denk geliyo ama ne şans dimi biz yapıyoruz yapıyoruz tık yok hala
benimde karnım iyice ağrımaya başladı,1-2saate gelir kırmızı kart..
haybeden heray regl olup duruyoruz ,yıllardır bu eziyeti çekiyoruz ne diye?isteyince çocuk sahibi olamıyoruz bile:)
ayyy neysee tövbeeee büyük konuşmiyim şaka yapıyım demiştim:)
hayırlısı olsun canım inş o karın agrıların bebiştendir :) rabbim ol diycek olcak inş nasip....
selam kızlarrrrr
herkez iyidir inşallah dicem de accık moraller bozuk sanki
biz takip ediyoz,sıkılmıyoz ama malesef erkekler iş stresi vs vs sebeplerle çizelge halindeki durumdan sıkılıyolar
çok moraliniz bozmayın,hiççç belirti aramayın,gerçekten çoğu hamilelikte 6.haftaya kadar belirti olmuyo ve 6.hafta regl günü geçtikten sonraki 15. güne tekabül ediyo.
selam kızlarrrrr
herkez iyidir inşallah dicem de accık moraller bozuk sanki
biz takip ediyoz,sıkılmıyoz ama malesef erkekler iş stresi vs vs sebeplerle çizelge halindeki durumdan sıkılıyolar
çok moraliniz bozmayın,hiççç belirti aramayın,gerçekten çoğu hamilelikte 6.haftaya kadar belirti olmuyo ve 6.hafta regl günü geçtikten sonraki 15. güne tekabül ediyo.
güzel şeyler diyosunda Pelinim ben işin doğrusunu biliyorum canım...yıllardır hiç şaşmadı bu ağrılar kasılmalar
inan en ufak farkı hissedecek kadar hassasım ama kısmet iste..
selam canım h.g nasılsın...kardeloşum ben adet olacagımı anlıyorum artık bana bi karın agrısı vuruyo tamam adet olcam diyorum 2 saat sonra geliyo kırmızılar...inş rabbim bizlerede nasip eder o güzel duyguyu...
aynen Pelinim yaa..şuanki belirtilerden kaçışım yok %100 kırmızı kartlığım..
senin batın yakınmı?
birara batdaşımdın sen benim sanki?
kardelenim nasılsın canımm:)epeydir uğrayamıyodum canım,göbüşün iyice belirgin olmuştur
napalım tembel kocalarla ite kaka yapıyoruz bişeyler:)
selam canım h.g nasılsın...kardeloşum ben adet olacagımı anlıyorum artık bana bi karın agrısı vuruyo tamam adet olcam diyorum 2 saat sonra geliyo kırmızılar...inş rabbim bizlerede nasip eder o güzel duyguyu...
hayırlısı olsun canım...
ben adet oldum dolunayım battastık ama ben baya assagı düştüm 18 inde adet oldum bu ay...işte adetten sonra rahim filmi cektircem inş bir sorun yoktur....
kızlar ağrı kesin belirti değil emin olun,biz beşinci ayamızı dolduruyoz ve hala her adet günümde ağrım oluyo benim,ilk başlarda tedirgin oluyodum ama alıştım artık
yani ağrı kıstas olamaz
hayırlısı olsun bitanem..bak gör filmden sonra hayırlı haberleri duyacağız senden...
Allahım dermansız dert vermesin,bizde bişeyiniz yok diyolar yolluyolar çalışın diye..:)
valla bi yapışıklık varsa bende çektiriyim,yeterki gelsin sıpa..off boş yere yaptırmak istemiyorum böyle testleri..
doktorum 35e kadar hsg yi düşünme dedi..
neyse fıstıklar ben gidiyorum kendinize iyi bakın:)azönce bakyım gelmemiş kırmızı ama hiç umudum yok..karnımda kırmızı kartlar
fırlamak için saniyeler sayıyor:)
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?