Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen dediğin gibi canım...ama anlamıolar işte ...eski karılar gibi olsana dio bana ...onlar yumurtlamamı biliomuş dio...ama onların kocaları maaşallah durmuolarkii...bana dio kendide eski adamlar gibi olsun bakalım nasıl koyuverir bebeği göbeğe...amannnn ...işteee..nese canımm daha fazla üzme kendini ama...Umarım düzelir aranız..ben cıkıorumm...iyi akşamlarr...

bizim analarımızda mı yumurta takibi yapıyomuş..maşallah babalarımız
hanımların adet takibini yapıyomu adet bitince hurraa

valla hayatım nekadarda desek bi x bide y kromozomuna ihtiyacımız var yani..

onlarsız hamile kalabilen ben bitek meryemi biliyorum...

fıstık sakin ol yaa..önümüzdeki ay denersiniz canınız sağolsun tatlım benim..

bu ara çok hamile haberi alıyorum kızlar sayfada bi artış hissediyorum martta...hadi hayırlsı..

valla oylede canım bazı insanlar bikereyle bile hamiş kalıyo ona da şaşırıyorum... demekki yumurtlama gunune denk geliyo ama ne şans dimi biz yapıyoruz yapıyoruz tık yok hala

valla oylede canım bazı insanlar bikereyle bile hamiş kalıyo ona da şaşırıyorum... demekki yumurtlama gunune denk geliyo ama ne şans dimi biz yapıyoruz yapıyoruz tık yok hala

benimde karnım iyice ağrımaya başladı,1-2saate gelir kırmızı kart..

haybeden heray regl olup duruyoruz ,yıllardır bu eziyeti çekiyoruz ne diye?isteyince çocuk sahibi olamıyoruz bile:)

ayyy neysee tövbeeee büyük konuşmiyim şaka yapıyım demiştim:)

selam kızlarrrrr
herkez iyidir inşallah dicem de accık moraller bozuk sanki
biz takip ediyoz,sıkılmıyoz ama malesef erkekler iş stresi vs vs sebeplerle çizelge halindeki durumdan sıkılıyolar
çok moraliniz bozmayın,hiççç belirti aramayın,gerçekten çoğu hamilelikte 6.haftaya kadar belirti olmuyo ve 6.hafta regl günü geçtikten sonraki 15. güne tekabül ediyo.

hayırlısı olsun canım inş o karın agrıların bebiştendir :) rabbim ol diycek olcak inş nasip....

hayırlısı olsun canım inş o karın agrıların bebiştendir :) rabbim ol diycek olcak inş nasip....

güzel şeyler diyosunda Pelinim ben işin doğrusunu biliyorum canım...yıllardır hiç şaşmadı bu ağrılar kasılmalar
inan en ufak farkı hissedecek kadar hassasım ama kısmet iste..

kardelenim nasılsın canımm:)epeydir uğrayamıyodum canım,göbüşün iyice belirgin olmuştur

napalım tembel kocalarla ite kaka yapıyoruz bişeyler:)

selam canım h.g nasılsın...kardeloşum ben adet olacagımı anlıyorum artık bana bi karın agrısı vuruyo tamam adet olcam diyorum 2 saat sonra geliyo kırmızılar...inş rabbim bizlerede nasip eder o güzel duyguyu...

güzel şeyler diyosunda Pelinim ben işin doğrusunu biliyorum canım...yıllardır hiç şaşmadı bu ağrılar kasılmalar
inan en ufak farkı hissedecek kadar hassasım ama kısmet iste..

canım dogru söyluyosun bende adet olacagım zmanı anlıyorum... farklı bir karın agrısı oluyo heh adet geliyo diyorum 2 saate kalmadan görüyorum kırmızıları...artık kendimizi dinleye dinleye anlıyoruz galiba hamiş olup olmadıgımızı canım ama biz yinede güzel düşünelim güzel olsun inş

aynen Pelinim yaa..şuanki belirtilerden kaçışım yok %100 kırmızı kartlığım..

senin batın yakınmı?
birara batdaşımdın sen benim sanki?

aynen Pelinim yaa..şuanki belirtilerden kaçışım yok %100 kırmızı kartlığım..

senin batın yakınmı?
birara batdaşımdın sen benim sanki?

hayırlısı olsun canım...

ben adet oldum dolunayım battastık ama ben baya assagı düştüm 18 inde adet oldum bu ay...işte adetten sonra rahim filmi cektircem inş bir sorun yoktur....

kardelenim nasılsın canımm:)epeydir uğrayamıyodum canım,göbüşün iyice belirgin olmuştur

napalım tembel kocalarla ite kaka yapıyoruz bişeyler:)

kızlar ağrı kesin belirti değil emin olun,biz beşinci ayamızı dolduruyoz ve hala her adet günümde ağrım oluyo benim,ilk başlarda tedirgin oluyodum ama alıştım artık
yani ağrı kıstas olamaz

hayırlısı olsun canım...

ben adet oldum dolunayım battastık ama ben baya assagı düştüm 18 inde adet oldum bu ay...işte adetten sonra rahim filmi cektircem inş bir sorun yoktur....

hayırlısı olsun bitanem..bak gör filmden sonra hayırlı haberleri duyacağız senden...
Allahım dermansız dert vermesin,bizde bişeyiniz yok diyolar yolluyolar çalışın diye..:)

valla bi yapışıklık varsa bende çektiriyim,yeterki gelsin sıpa..off boş yere yaptırmak istemiyorum böyle testleri..
doktorum 35e kadar hsg yi düşünme dedi..

neyse fıstıklar ben gidiyorum kendinize iyi bakın:)azönce bakyım gelmemiş kırmızı ama hiç umudum yok..karnımda kırmızı kartlar
fırlamak için saniyeler sayıyor:)

iyi akşamlar

kızlar ağrı kesin belirti değil emin olun,biz beşinci ayamızı dolduruyoz ve hala her adet günümde ağrım oluyo benim,ilk başlarda tedirgin oluyodum ama alıştım artık
yani ağrı kıstas olamaz

ayy kardelen bide hamile oluyomusum valla şok olurum:)

yok yok ben kim hamiş kalmak kim daha doğrusu bu kocayla hesaplarıma göre 20yıl daha çalışsak anca bi ihtimal

Başağımmmmmmmmm
bebeğimmmm bugün yoktun biliyorum iştesin ama özledim senii sevgi kelebeğim..kendine iyi bak..
topiğin bugün tozunu attırdım:)milleti baydımm hepp:)keşke sende olaydında senide bayaydımm bacımm

öptümmm kocamannn

dolunayım RABBİM gönlündekini aradaki şerri kaldırarak hayırlısıyla versin ne diyeceğimi bilmiyorum kardeşimlede konuşuyorum şuanda oda kocasından dertli insan diyecek şey bulamıyor

amin canım amin inş bende rahim filmi cektirip hemen hamiş kalanlardan olurum hayırlısıyla...banada oyle dedi doktorum ama 3 ay sonra gel rahim filmi cekelimde dedi aslında sende cektirsen iyi olur belki... niye doktorun oyle dediki hamiş kalamayanların hepsine doktorlar rahim filmi cektirtiyo tupler tıkalı ve ya kapalı olabilr diye...dolunayım bence sende cektir cok vakit kaybetmeden...

güle güle tatlım inş gelmez kırmızıların kendine iyi bak...iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…