Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok yaratıcı ve zekice:113::113:. topici fresh tutuosun başaks. ama korkutucu da fazla gülmeyim

PAPOŞCUMM bunlar topikimizin kuralları:

1.sayfadaki listemizde bulunan hatunlarımızdan
topike aşırı ilgi gösternler kırmızı yıldızlı oluyor,
topike elinden geldiğince girmeye çlışıp çok fazla bulunamayanlar sarı yıldızlı,
çok az ilgi gösterenler ise yıldızsız.

listede bulunupta;
kk ya girip topikimizi ihmal edeli 1 haftayı geçmiş hatunları maalessef kurul kararı ile liste dışı ediyoruz
ki topike uğramayanların listede işi yok haliyle...

15günlük bat listesi yapıyoruz.
liste çok kabarık ve karmaşık olmasın diye.

muhabete bodoslama dalanları seviyor hatunlarımız.

selam verdiysen ve selamın kargaşada fark edilmesiyse alınmıyoruz.
ve hatta niye selamımı almıyonuz lan
diyerek ortalığı karıştırıyoruz.

listemize bir hatun giirdiyse onu bağrımıza basıyoruZ
[/QUOTE]

şişkomusun seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

[/QUOTE]
ay bu kuralları sevdim bennn. referandumda anayasamız olarak oylasan oyum senin başakss
ben muhabbette boslama dalmıştım ama
selamım farkedilmedi diye dövmüştüm hepsini
ya ben biliomusun öle pek bi topicte duramıodum. ama sizin topic bi çekim gücüylen çekti beni çok mutluyum burda ama ben tedavi sonrası yatcam. nete giremiycem arada bakıp çıkarsam o. sakın beni hemen silmeeee

ay bu kuralları sevdim bennn. referandumda anayasamız olarak oylasan oyum senin başakss
ben muhabbette boslama dalmıştım ama
selamım farkedilmedi diye dövmüştüm hepsini
ya ben biliomusun öle pek bi topicte duramıodum. ama sizin topic bi çekim gücüylen çekti beni çok mutluyum burda ama ben tedavi sonrası yatcam. nete giremiycem arada bakıp çıkarsam o. sakın beni hemen silmeeee[/QUOTE]

hergün bi ce dersin ozaman silmez başak seni

Son düzenleme:

yok kuzum bak mesela diyo ya kuralda kkye girip te topike girmediyse diye.
işşte ben topike bir süredir gelmeyenleri takip ediyorum. kkyada girmediyse uzun süredir

onu silmek yok. çünkü suçu yok. belkim kkya girmeye vakti olamadı diye düşünüyor T.K.B

çok düşünceli bir kuruluştur

sende gitmeden önce haber et kuzum biz sabırla bekleriz seni

tatlım benim referandumda bilem beni seçtiğin için sağoll çünkü belki burası sanal alem ama haksızlık yapmamaya çalışıyorum

elimden gelendiiğince topiğe senin tabirinle fresh liği,
kişilere ilgiyi sağlamaya çalııyorum.

tabii hatunlarımda hakediyolar tabii

hepsi de birbirirnden değerli insanlar

Son düzenleme:
aaa senin performans düşmüş o zaman. hatunum sahalara dinamik dönmenizi bekliyoruzz.
tkb den bu günlük size izinn buyrun yatınız
şişko değilde balık desek 163 e 66 kiloyum koca totolu papoşum ben
abooooowwwwww koca toto larımız çaoğaldı
tamam balık dyelim ama hangi balık
balık var BALIK var

yaaaa benimde bu aralar kendimi uykudan alamıorum. hamiş olmam da imkansız. tedavi boyunca no ilişki. havlardan mı nedir.uykun geldiyse uyu uyuyan güsel

şimdi uyursam eşim gelince uykum dağılır ve gece uyuyamam onun için bekleyebildiğim kadar bekleyecem inşallah geç gelmez

biz senin hareminiz:118::118::118::118: ben de mahidevranım:115:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…